What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Gaming και Ελληνικά Μ.Μ.Ε.

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,309
Ποιοί είναι όλοι αυτοί?
Τον Γρυπάρη τον θυμάμαι επειδή είχε βγει εκεί ο Τσουρινάκης, αλλά είχα την εντύπωση πως είναι κάτι σε φάση Ρήλος που όταν αφήνει τον γαύρο πιάνει το μπρο. Ειλικρινά αυτό μου έβγαλε η συνέντευξη αφού έλγε μόνο $%#% και άμα του έλεγε για κάνα σπέκτρουμ ο Τσουρινάκης αυτός έλγε ω ναι, θυμάμαι, ξέρω ξέρω ΣΚΑΣΕ!
Αν τον ενοχλεί ο μισθός του να πάει να δουλέψει, από το gaming περιμένει να ζήσει?
Κι αυτή η Χριστιάνα? Πρώτη φορά την ακούω κι αυτή. Για δώστε καμιά πληροφορία και λινκ για την εκπομπάρα γιατί το μόνο που βρήκα ήταν https://www.youtube.com/watch?v=rRTF6GNex0g" class="bbcode_url">αυτό.
Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
Την εκπομπή στον ΣΚΑΙ την είχα δει 1-2 φορές. Ήταν τελειωμένη πριν καν ξεκινήσει

Ωρε τι χάνω που δεν έχω τηλεόραση και ακούω μόνο πολιτικά στο ραδιόφωνο
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,683
@Νιχι
Να'σαι καλά για την απάντηση. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,309


Captain Kal wrote:
Παιδιά, ποιος είναι ο Γρυπάρης, και ποιά η Χριστιάνα? (Αλήθεια ρωτάω, δεν τους ξέρω). <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

Έλα να γινόματε πολλοί

 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Μα δεν είχατε ακούσει για τα στρουμφάκια που λέγαμε;
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,309
Ναι είναι κάτι παλαβοί εξαρτημένοι.
Ο ένας με τους φραπέδες
Ο άλλος με τις υδροψύξεις
Ένας τρίτος με μυαλά
Ο μπλε αφάνας με τα giveaways
Ο επονομαζόμενος και ρήγας με τις τράπουλες
Και ο τελευταίος χμμμμ με το ragequit <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
:trollface: :trollface: :trollface:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,491
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΖΙΟΥ. ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ.

Nihilus εγώ δεν διαμαρτυρήθηκα πως θα πρέπει να χουμε μια αξιόλογη εκπομπή στην Τιβί. Έτσι κι αλλιώς τιβί δεν ανοίγω και μια χαρά είμαι με το Ragequit. Άντε να διαβάσω και κάνα ΡΠΣ που θα ποστάρει ο Μπρουζ.

Τον Γρυπάρη και γω δεν τον θεωρώ καμιά ιέρεια του PC Gaming ενώ κάποια επεισόδια (π.χ. τότε που τα χε πάρει επειδή ποστάρανε εδώ ένα άρθρο για ένα ρέτρο μαγαζί , λέγοντας ότι τους το χανε κλέψει (λολ), δείχνει πόσο μικρός μπορεί να γίνει μερικές φορές.

Την Χριστιάννα την εκτιμώ περισσότερο. Ντάξει 21 χρονών ήταν όταν πήγε στην Gaming Πάνια. Εγώ δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα καλύτερα στην ηλικία της, ενώ άμα πήγαινα τώρα ίσως ο κυνισμός μου να έφερνε χειρότερα αποτελέσματα.

Αλλά οκ. Έχουν το Gaming site τους, χέστηκα για οτιδήποτε άλλο. Απλά δεν θα πέσω στην παγίδα να κάτσω να τους ρίξω καντήλια. Κάνουν μια προσπάθεια και δεν θέλω να τους τη χαλάσω (ακόμα κι αν είναι επιθετικοί χωρίς λόγο και τρώνε φρίκες).

Αυτή που πόσταρες Κρονόμανση είναι η Πάζιου όχι η Θάνου.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
To gaming πλεόν έχει καθολική διείσδυση στις ηλικίες τουλάχιστον των 30 και κάτω. Η τηλεόραση διαχειρίζεται και έχει ως κύριο κοινό μεγαλύτερες ηλικίες οπότε για αυτό φαντάζει περιθωριακή στο συγκεκριμένο θέμα (και σε άλλα βασικά μιας και ειδικά στην Ελλάδα αργοπεθαίνει αδυνατώντας να καταλάβει πως λειτουργεί το ίντερνετ και κάνοντας αστείες και σπασμωδικές προσπάθειες να δείξει ανανέωση (Η Τσαπανίδου με τάμπλετ φάση) ).
Η αλήθεια είναι πως προσωπικά δεν βρίσκω το λόγο να παρακολουθήσω τηλεόραση. Τα νέα τα μαθαίνω άμεσα online, οι σειρές που έχει είναι τόσο κοπριά που κάνουν τις σειρές των 90's να φαντάζουν κλασικά δημιουργήματα και ταινίες μπαγιάτικες που μέχρι να τελειώσουν οι διαφημήσεις μπορώ να τις δω online δε μου χρειάζονται. Στην τηλεόραση που έχω στο σαλόνι τόσα χρόνια δεν έχω μπει στον κόπο να βάλω αποκωδικοποιητή καν.
Τώρα για την κοινότητα έχει και να κάνει με το που απευθύνεται ο καθένας. Όταν θες ένα πολύ μεγάλο fanbase και στοχεύεις σε νεαρές ηλικίες δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις ωριμότητα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,563
οπως πολυ σωστα ειπε ο nihilus, οτιδηποτε μπορει να ειναι εθισμος. απο εκει και περα, το πραγματικο νοημα του εθισμου ειναι η καταστροφη που προκαλει.
Ενας εθισμος που δεν θα δειξει ποτε η τηλεοραση, ειναι ο τηλεοπτικος εθισμος.
παρτε το σεντονι τωρα......

Σε αντιθεση με το gaming, η τηλεοραση σε χαζευει κυριολεκτικα. Οι εθισμενοι στην τηλεοραση ειναι απλοι παθητικοι δεκτες, σε πραγματα που δεν εχουν καμια σημασια για αυτους.
Αλλη μια αντιθεση με τον "εθισμο" του gaming. H τηλεοραση κανει ακριβως αυτο που κατηγορει το gaming, απομονωνει τους ανθρωπους.

Ο τηλεοπτικος εθισμος προκαλει παχυσαρκια, ολοι μας το ξερουμε αυτο. Βαζουν το κεφαλι τους σε μια γαβαθα και κοιτανε μεσα απο αυτη τηλεοραση.
Διαβρωνει προσωπικοτητες, αναγκες και αντιληψεις. Δηλαδη πραγματα που κατηγορουν το gaming.
Ενα παιχνιδι δεν θα προσπαθησει να σε κανει να νοιωσεις οτι εχεις αναγκη ενα iphone και δεν θα κανει να μικρο παιδι πηδηξει απο το μπαλκονι φοροντας την καπα του superman.

πρωτο θεμα η βια στα παιχνιδια που κανει τους πιτσιρικαδες να διψανε για αιμα, απο το μεσο ενημερωσης που ολη μερα δειχνει πιστολιδια, θανατους, ναρκωτικα, πορνεια, ευκολη ζωη και ευκολο χρημα. προωθει role models. γκομενακια με οξυζενε μαλλι και τρεντυ καγκουρες.
Απο αυτη την σαπιλα ξεφυτρωνουν ατομα που ασχολουνται με το gaming σαν επαγγελμα. αφου γαλουχηθηκαν στην τηλεοπτικη βλακεια γινονται το κακο παραδειγμα του gaming. Το θρασος τους ξεκιναει απο την τηλεοπτικη τους καριερα σαν αβουλοι δεκτες και γιαυτο ειναι στουμπισμενοι απο την τηλεοπτικη μαγκια.

Δεν ειναι τυχαιο οτι αναπαραγουν βλακειες αφου αυτο τους εμαθε η τηλεοραση. Ολοι αυτα τα μπαζα κυκλοφορουν ετοιμα για συνεντευξη, τυχαιο;
Η τηλεοραση ειναι αυτη που τους διψασε για φημη.

και λιγα ειπα
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,309


Epitaph wrote:
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΖΙΟΥ. ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ.


Αυτή που πόσταρες Κρονόμανση είναι η Πάζιου όχι η Θάνου.</blockquote>

Γιατί ποιός είεπ ότι ξέρω ποιά είναι η διαφορά? <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Προφανώς στο γκούγκλ μου βγάζει μια ξανθιά και όχι αυτή με τη μπανάνα

 

nihilus

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 2, 2012
Messages
316
@Epitaph: Παρεξηγησις, ουτε εγω θα ριξω καντηλια στον γρυπαρη και στην κομπανια του για αυτο που κανουν (ισως να του τα εριχνα σε προσωπικο επιπεδο γιατι μετα απο μια προσωπικη συζητηση που ειχα μαζι του επεσα απο τα συννεφα με τα επιπεδα γλιτσας και υποκρισιας που ανακαλυψα). Ειτε ειναι ποιοτικο ειτε οχι. Διαλεγω απο που διαβαζω και τι εχοντας παντα στο μυαλο μου ποιος το γραφει και τι συμφεροντα εξυπηρετει.

Την κριτικη μου ομως θα την ασκω και δεν μπορει να κανει κανενας τιποτα γι'αυτο. Ιδιαιτερα οταν βλεπω (χιτλερικα) διαγγελματα σαν αυτο που ποσταρε ο Τονυ. Και θα βγαινω απο τα ρουχα μου οποτε βλεπω, συγνωμη αλλα δεν αντεχω να μην το πω, προβατα που θα βγουν να υπερασπιστουν ενα ατομο που μιλαει ετσι δημοσια, το οποιο αν του δωθει η ευκαιρια θα προσπαθησει με νυχια και με δοντια να σε σιωπησει αν εσυ δεν εξυπηρετεις τα συμφεροντα του επικαλωμενος λογους οπως "δεν ησουν ευγενικος", "προσβαλλεις μια μεριδα κοσμου", "δεν μπορεις να μιλας ετσι στην σελιδα μου". Ειναι ξερη υποκρισια. Και οταν ο μεσος Τζο συνδεει εμενα που του λεω οτι ελιωσα ολο το βραδυ στο Πιλαρς οβ Ετερνιτι με αυτον τον ανθρωπο γιατι αυτον βλεπει σε τηλεορασεις, φεησμπουκια, ραδιοφωνα, σταματαμε να μενουμε στο "ε ενταξει ειναι ενας τυπος που εχει ενα σαητ και κανει ρηβιους".
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
γιατι να το κλεισουμε ρε επιταφιε?
γινεται ηρεμη και ωραια συζητηση.
δυστυχως στην ελλαδα, (δεν ξερω για εξω και καλο θα ηταν καποιος που εχει ζησει εξω να πει μια κουβεντα) το γκεημινγκ σαν χόμπυ είναι ακομα πολυ παρεξηγημενο και θα χρειαστουν χρονια νομιζω, μεχρι να νιωσουν οι ασχετοι. γιατι η σταση του νεοελληνα απεναντι του, προερχεται βασικα απ αυτο: την πληρη αγνοια αυτου που ειναι στην ουσια του το γκεημινγκ.
η επικοινωνια του με το κουτι που του τοποθετησαν αναγκαστικα μπροστα του στη δουλεια, ειναι να κουτσογραφει 5 σειρες στο Word ή να αθροισει 10 νουμερα στο εξελ. απο κει και περα: λαικς, εμοτικονς, ηλιθια σχολια στο φουμπου ή οπου αλλού μπορει να σχολιαζει ΑΝΩΝΥΜΑ και ολοκληρωτικη ελλειψη καθε ειδους ιντερνετικης "κουλτουρας" και γνωσης γυρω απ αυτο.
ακομα δεν μπορει μεσα στον καταιγισμο ειδησεων, να αξιολογησει ποια ειναι αληθινη, ψευτικη, τρολοειδης, αξιοπιστη κλπ κλπ..
πως του ζηταμε να καταλαβει τι ακριβως αντλουμε ολοι εμεις απ αυτη τη λεξουλα που κρυβει τοσα πολλα απ την καθημερινοτητα μας?
το χω ξαναπει το κλασικο παραδειγμα.. βγαινεις εξω με εναν υποψηφιο Π.Ε. και σε ρωταει τα χομπυ σου... νιωθεις οτι ειναι πιθανα καλη περιπτωση και λες ας ειμαι ειλικρινης... "παιζω παιχνιδια στο πισι" απαντας δειλα... "ακομα, σ αυτη την ηλικια χανεις τις ωρες σου ετσι?" ειναι η απαντηση - καταπελτης...
εκει της λες οτι ακονισες το μυαλο σου σε αρπιτζι, αντβεντσουρ η στρατετζυ και αποκομισες κατι ουσιαστικο ενω εκεινη ηταν 5 ωρες στο κομωτηριο ή χαμογελας ευγενικα και το καταπινεις, αν παει καιρος που ανταλλαξες σωματικα υγρα και σε ζωνει η αναγκη...
συστηνω την κουρτινα νο 1...

μεχρι λοιπον να νιωσει ο συνελληνας τι μπορει να προσφερει το πισι γενικα και το γκεημινγκ ειδικοτερα, θα υπαρχει η παγιωμενη αποψη που ολοι αντιμετωπιζουμε γυρω μας. θα χρειαστει χρονος..
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Δυστυχώς ισχύει αυτό που λέει ο Brother bruce .

Μου έχει τύχει και εμένα να είμαστε σε clubaki με κάτι φιλαράκια και να έχει φέρει και την κοπέλα του ένας από την παρέα. Πάνω στην συζήτηση λοιπόν λέω ότι για το wow. WOW!!! Έπρεπε να δείτε το βλέμμα αηδίας που μου έριξε, ακολουθούμενο από το κλασικό σχόλιο καλά δεν έχεις καθόλου ζωή και εσύ;

Είχε γκίνια όμως. Γιατί πήρε την εξής απάντηση. Το γεγονός ότι παίζω wow μία ή δύο ώρες την ημέρα δλδ με κάνει άζωό; δλδ γιατί το video game πρέπει να θεωρείται κάτι τόσο κακό; Στην τελική κάνω κάτι δημιουργικό ,εν αντιθέση με άλλους που λιώνουν κάθε μέρα με τις ώρες στο Big brother. Ήταν τυφλή βολή το Big Brother αλλά χτύπησε critical το άτιμο. Οι επόμενες της κουβέντες ήταν το πόσο δημιουργικό είναι να βλέπεις Big brother. Εγώ απλώς την κοίταγα.... Το υπόλοιπο τραπέζι απλώς την κοίταγε win win ...

Όμως εδώ γεννάται το εξής ερώτημα. Οι νεαρότερες γενιές κορασίδων θεωρούν το Pc gaming τόσο τραγικό όσο η δικιά μας γενιά; Στις μέρες μας το casul gaming είναι πολύ περισσότερο διαδεδομένο από ότι παλιά. Εδώ στο δρόμο περπατάς και ακούς πιτσιρίκια του λυκείου ( μαλακες γέρασα...) να συζητούν για το Call of duty και το LOL . Από την στιγμή που αρκετοί λίγο πολύ παίζουν και το gaming είναι στην καθημερινότητά τους, θα θεωρούσαν κάποιον που θα πει σαν χόμπι gaming τόσο geek nerdoula αζωο όπως παλιά;
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
οχι βεβαια, οι νεοτερες ηλικιες ειναι αλλιως... στα γυμνασια και στα λυκεια, που εχω καποια επαφη, λογω ανηψιων, ειναι μεγαλο το ποσοστο των κοριτσιων - γκειμερς....
εστω κι αυτη η μικρη επαφη που εχουν με τα match-3 ή τους λαχανοκηπους ή τα χιντεν ομπτζεκτς γκειμς η πως διαλο τα λεν στο γαμωφουμπου, τις βαζει αντιστοιχα σε διαδικασια να νιωσουν τι ειναι στρατετζι, τι αντβεντσουρ, και ποσο εθιστικο, διασκεδαστικο και ψυχαγωγικο τελικα με την αρχαια εννοια, μπορει να ειναι...
εγω μιλαω δυστυχως για μεγαλυτερες ηλικιες, εκει γυρω στα 40, που δεν προλαβαν την επανασταση των win95 ή 98, (δε θα τσακωθουμε σ αυτο, ηταν και τα 2 οροσημα), σε "σχολικη" ηλικια....
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,345
<blockquote> Ήταν τυφλή βολή το Big Brother αλλά χτύπησε critical το άτιμο. Οι επόμενες της κουβέντες ήταν το πόσο δημιουργικό είναι να βλέπεις Big brother. Εγώ απλώς την κοίταγα.... Το υπόλοιπο τραπέζι απλώς την κοίταγε win win ...</blockquote>

Και που να ήσουν σε επαρχιακή πόλη, περίοδο 94 - 97 <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> . Το Big Brother topic, θα ήταν συζήτηση υψηλού επιπέδου (FΥI hot topic της εποχής, το τί έκανε η high society της πόλης. Όχι ότι στην Αθήνα, ήταν καλύτερα τα πράγματα). Τί κάνεις (και τί ακούς :malakas: ) για κείνη τη ρημάδα την ανταλλαγή των υγρών!!!!!! :unsure: :unsure: .
 

castorsia

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 9, 2012
Messages
812
Για την Μιντιακή κατάσταση, δεν θα σχολιάσω. Βαρεθήκαμε να τα λέμε.

Για τον κύριο Γρυπάρη, έχω να πω, πως η επίκληση στο συναίσθημα δεν μετασχηματίζει την ομολογουμένος εξαιρετικά χαμηλή ποιότητα της δουλειάς του, ούτε την ζημιά που αυτή κάνει άμμεσα και έμμεσα κάνει στο επίπεδο όσον αφορά πως πραγματευόμαστε το gaming, όπως και στην φύση του.

Κοινώς, ρε δε ντρεπόμαστε... Υποκρισίες. Σαν τους ΔΑΠίτες στα πανεπιστήμια, που κανουν ημερίδες "κατά του bullying". Να οδηγεί το επίπεδο της συζήτησης για το gaming στα ταρταρα, να σε φιμώνει "για την αξιοπρέπεια του" άτομο που "δουλεύει για μισό μισθό", και το ίδιο άτομο συστηματικά επιτίθεται σε άτομα που κάνουν το μεράκι τους... χωρίς μισθό.

Αντεστραμμένη πραγματικότητα.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,309


Brother Bruce wrote:
οχι βεβαια, οι νεοτερες ηλικιες ειναι αλλιως... στα γυμνασια και στα λυκεια, που εχω καποια επαφη, λογω ανηψιων, ειναι μεγαλο το ποσοστο των κοριτσιων - γκειμερς....
εστω κι αυτη η μικρη επαφη που εχουν με τα match-3 ή τους λαχανοκηπους ή τα χιντεν ομπτζεκτς γκειμς η πως διαλο τα λεν στο γαμωφουμπου, τις βαζει αντιστοιχα σε διαδικασια να νιωσουν τι ειναι στρατετζι, τι αντβεντσουρ, και ποσο εθιστικο, διασκεδαστικο και ψυχαγωγικο τελικα με την αρχαια εννοια, μπορει να ειναι...
εγω μιλαω δυστυχως για μεγαλυτερες ηλικιες, εκει γυρω στα 40, που δεν προλαβαν την επανασταση των win95 ή 98, (δε θα τσακωθουμε σ αυτο, ηταν και τα 2 οροσημα), σε "σχολικη" ηλικια....</blockquote>

Έλα πες την αλήθεια ποια είναι η σχέση σου με τα γυμνάσια-λύκεια <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ρωτησα τον αλουκάρ.....
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,683
Πονηρούλη BB (big brother? <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> )

Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
Όπως είπαν και άλλοι πιο πριν, το θέμα δεν είναι η διαχείριση των βίντεογκέημς από τα ΜΜΕ. Τα γκέημς είναι απλώς σε αυτή τη χρονική συγκυρία από τα θέματα που πλασάρουν πολύ εύκολα όσον αφορά τον εθισμό, το συσχετισμό με φαινόμενα αντικοινωνικής/ακραίας συμπεριφοράς. Προφανώς γιατί πρέπει να αναθερμάνουν την έγνοια της νοικοκυράς για το παιδί της που "κλείνεται ώρες ατελείωτες μπροστά στο κομπιούτερ" από το αντίστοιχο ρεπορτάζ ένα-δυο μήνες πριν.

Όχι πως ο εθισμός δεν είναι υπαρκτό πρόβλημα, κάθε άλλο. Αλλά το "Ακούς; Ακούς τι λένε οι ειδικοί στην τηλεόραση για τα παιχνίδια!;" της μάνας δε θα κάνει τίποτα από μόνο του. Και ούτως ή άλλως, τα έχουμε ξαναπεί: Τα φαινόμενα βίας που <u>σχετίζονται</u> με την ενασχόληση του ατόμου με βίντεογκέημς δεν έχουν ως <u>αίτιο</u> τα γκέημς αυτά καθεαυτά. Αφορμή της στιγμής ίσως (κι αυτό συζητιέται), αλλά το "πάτημα" το παίρνουν από μια ευάλωτη ψυχοσύνθεση, που είτε καλλιερήθηκε, είτε αδυνάτησε να εντοπιστεί και να επουλωθεί, μέσα στην οικογένεια. Το ίδιο ισχύει και για οπιαδήποτε έκφανση εθισμού.

Πάρε το παιδί σου, κάτσε δίπλα του και ρώτα το: "Σε απασχολεί κάτι;" Και στο κάτω-κάτω, σε μικρότερες ηλικίες, αν δε θες το παιδί σου να εκτεθεί σε κάποιου είδους περιεχόμενο, δική σου ευθύνη είναι, όχι του δημιουργού. Ο δημιουργός πάντα απευθύνεται σε κάποιο κοινό. You wanna keep out, you keep out.

Sorry, ξέφυγα λίγο. Το συγκεκριμένο βίντεο (οπ) δεν ήταν τόσο άσχημο. Κλισέ ερωτήσεις ναι, αλλά τουλάχιστον οι παρουσιαστές δεν ήταν τόσο επιθετικοί. Πάντως μου γεννήθηκε μια απορία για το κατά πόσο θα ήταν feasible ένα κόνσεπτ "Indie" δημοσιογραφίας, από τη στιγμή που οι παρουσιαστές κάθε δικτύου ανά τον κόσμο στην ουσία ακολουθουν τις υποδείξεις των ανωτέρων τους, ακόμα κι όταν αυτό σημαίνει να παραλείψουν ουσιαστικές ερωτήσεις και να επικεντρωθούν σε food for drama.

Πάντως υπάρχει ελπίδα. Η τηλεόραση με την υπόσταση που έχει σήμερα θα πεθάνει σίγουρα. Δυστυχώς η νοοτροπία της θα επιμείνει ακόμα και σε κάποιο αργότερο μεταβατικό στάδιο, αλλά νομίζω πως θά έχουμε ένα μικρό "παράθυρο" κάποιων ετών όπου η διαμόρφωση άποψης θα είναι σε αισθητό βαθμό στο χέρι του μέσου πολίτη. Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντως, δεν είμαι κοινωνιολόγος <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Υ.Γ. Άφησα εκτός μερικά σχόλια στο τί ρόλο διαδραματίζει σε όλο αυτό το θέμα η φύση του μέσου που ονομάζεται "βίντεογκέημ". Νεξτ τάιμ!
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,441
Σε μεγάλο βαθμό με κάλυψαν οι προλαλήσαντες.
Θα προσθέσω το εξής: Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, εκτίθεσαι, και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ότι αυτό συνεπάγεται. Και τα τρολλς του Διαδικτύου, θεριεύουν όσο ασχολείσαι μαζί τους.
Επίσης, δεν έχεις δικαίωμα να απαιτείς ωριμότητα, όταν ο ίδιος δεν φέρεσαι ώριμα. Τρανό παράδειγμα η ιστορία για την οποία τα τσούγκρισε με την ομάδα του Ragequit. Δεν ξέρω αν είχαν αντίκρυσμα νομικά όσα ισχυρίζονταν πέρι λογοκλοπής, αλλά το να απειλεί ένα καθαρά ερασιτεχνικό site, ήταν κάτι το οποίο εμένα προσωπικά, με κάνει να είμαι αρνητικά προκατειλλημένος ως προς τον κύριο Γρυπάρη.
Επιπρόσθετα, το να μου απαντά κάποιος με άσχημο τρόπο και ύφος σε μια απλή και ευγενική ερώτηση που έκανα σε Youtube Livestream, επειδή "το ρώτησαν τόσες φορές και άλλοι, βαρέθηκα να το λέω", εξανεμίζει τα όποια υπολλείματα καλής διάθεσης ως προς το πρόσωπο του. Δηλαδή η community είναι καλή όταν σου δίνει hits στην σελίδα, αλλά μια απλή ερώτηση, έστω και αν έχει ξαναγίνει, είναι λόγος για να φωνάζεις και να γίνεσαι εριστικός; Έλεος δηλαδή.
Είσαι ανώριμος εσύ, κύριε Γρυπάρη, πρώτος και καλύτερος. Αντί να κλαίγεσαι, grow a pair που λένε και οι Αγγλοσάξωνες. :vaultboy:
 
Top Bottom