What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Gaming on the go!

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br>Kαι η άσχετη πληροφορία της ημέρας, κάτι παρόμοιο είχα βάλει να παίξω στη ταμπλετάρα παλιά, το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nianticproject.ingress" class="bbcode_url">Ingress. Aλλά όταν μου ζήτησε να πάω δύο τετράγωνα μακριά από το σπίτι μου, κατάλαβα ότι δεν είναι για &#039;μένα και το παράτησα.<br></blockquote><br>Ακριβώς πάνω σε αυτό φτιάχτηκε το Pokemon GO (από την ίδια εταιρία). Αλλά ποιος πάει τώρα να ψάξει για μνημεία. Boring. Αλλά... Pokemon RULZZZZZ!!!
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,671
Αναρωτιέμαι έτσι και αντικαθιστούσαν στην Ελλάδα τα πόκεμον με κανένα κομμένο βασικό μισθό ή καμμία σύνταξη και "ώρες το φόρο", αν ο κόσμος θα έβγαινε στους δρόμους. <br><br>Κρονομαντη πως το βλέπεις?
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Soad αν ειχες συνεχισει την παιχνιδαρα θα ησουν τωρα the very best. Η εταιρεια εχει αντιγραψει το ιδιο της το παιχνιδι. Τα ιδια points of interest χρησιμοποιει για gyms, pokestops κλπ. Ηδη υπαρχουν χαρτες του go σαν οδηγοι που ουσιαστικα ειναι του ingress.<br><br>Αχ τοση γνωση και δεν μπορω να κανω login. Ουτο το πρωτο μου δε διαλεξα. Jigglypuff θα ρθω να με περιμενεις.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br>Jigglypuff θα ρθω να με περιμενεις.<br></blockquote><br>Νόμιζα ότι το πας για solo καριέρα.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>Αναρωτιέμαι έτσι και αντικαθιστούσαν στην Ελλάδα τα πόκεμον με κανένα κομμένο βασικό μισθό ή καμμία σύνταξη και "ώρες το φόρο", αν ο κόσμος θα έβγαινε στους δρόμους. <br><br>Ιρενικε πως το βλέπεις?<br></blockquote><br><br>Ελα μωρε τωρα, ποιος ασχολειται. Παμε για κανα φρεντακι?
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Περπάτησα για κάνα 2ωράκι σήμερα, για το 70% αυτού του δίωρου οι servers αποφάσισαν να χεστούν πάνω τους. Παρ&#039;ολα αυτά τσίμπησα ένα Eevee και ένα Ratatta, ενώ εμφανίστηκαν και πιο σπάνια όπως Poliwhirl τα οποία δεν μπόρεσα να τα βρω, να ναι καλά οι servers με τα συνεχή disconnects. Τουλάχιστον ανακάλυψα ότι μένω δίπλα σε 2 γυμναστήρια και αρκετά pokestops. Εντάξει συμπαθητικό παιχνιδάκι, ρηχό μέχρι αηδίας, γι&#039;αυτό και δεν ξέρω και πόσο θα συνεχίσει να είναι flavour of the month.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br><blockquote><br>Jigglypuff θα ρθω να με περιμενεις.<br></blockquote><br>Νόμιζα ότι το πας για solo καριέρα.<br></blockquote><br>Οπως διαπιστωσες απο πρωτο αυτι εχω ακομα παμπολες φωνητικες ελλειψεις. Χρειαζομαι ενα γκουρου του χωρου.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Δεν θα τις έλεγα πάμπολες, αντιθέτως...<br><br>Να μάθεις και το δικό του τραγούδι για να κοιμίζουμε τους αντιπάλους :spiteful:
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Ρε δεν πάει καλά ο κόσμος:<br>https://www.youtube.com/watch?v=myDeVug1XVk
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Να μάθεις και το δικό του τραγούδι για να κοιμίζουμε τους αντιπάλους :spiteful:<br></blockquote><br>Το γνωριζω απο μικρο παιδι το λεω καλυτερα κι αυτον τον κυριο  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /><br>http://youtu.be/J4GdGSnhr_c
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Κατάλαβα... Εκεί που ανέβαζα την διαδρομή της βόλτας που κάνω στο sports tracker θα καταλήξω να ανεβάζω τι pokemon έπιασα. <br><br>Πέρα από την πλάκα. Θα το βάλω, αλλά όντως φαίνεται πολύ απλοϊκό. Θα μπορούσαν να το κάνουν πολύ καλύτερο. Δλδ μάχη και να μην σε αφήνει να επιλέξεις attack; <br>Με το hype με έπιασε να συνεχίσω την ολοκληρωση του Pokedex στην White στο Ds. Παίζω σε πολλά σημεία του σπιτιού. Στο κρεβάτι για να με πάρει ο ύπνος, στην τουαλέτα... Θεωρείται gaming on the go; 
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,289
<blockquote><br>Αναρωτιέμαι έτσι και αντικαθιστούσαν στην Ελλάδα τα πόκεμον με κανένα κομμένο βασικό μισθό ή καμμία σύνταξη και "ώρες το φόρο", αν ο κόσμος θα έβγαινε στους δρόμους. <br><br>Κρονομαντη πως το βλέπεις?<br></blockquote><br>Να σε πειράξω λίγο επειδή σε αγαπάω; και τι να κάνουν; Να πάνε μαι βόλτα από το Σύνταγμα με τα πανό και να φύγουν αμέσως χωρίς να κατασκηνώσουν απέξω;  :professor:<br><br>Πώς να το δω; Έχω έρθει στο χωριό που σύμφωνα με τα λεγόμενα των συγχωριανών μου, ψοφάει από ανεργία και ο δήμαρχος δεν κάνει τίποτα. Έψαχνα 2 εργάτες, με εργόσημο κιόλας αν το επιθυμεί ο άλλος και δεν ερχόταν κανείς. Κάθε μέρα τα καφενεία είναι γεμάτα κι ας είναι καλά ο μπαμπάς κι η μαμά. Βασικοί μισθοί; Τώρα πιάσαν τα πόκεμον και θα τους βλέπεις θα περνάνε μέσα από τις ελιές και τα αμπέλια και θα σκαέι μήνυμα  Wild Chronomancy appears και θα κραδαίνω δρεπάνι.<br><br>Τα χαμμένα πάντως όποιος τους τα τάξει βγήκε την άλλη μέρα. Φτιάξε κόμμα Παύλε να γίνουμε κυβέρνηση.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,434
<blockquote> Έψαχνα 2 εργάτες, με εργόσημο κιόλας αν το επιθυμεί ο άλλος και δεν ερχόταν κανείς.</blockquote><br><br>Τι λες ρε φίλε, και εργόσημο; Απορώ πως δεν κάναν ουρά να τους πιεις την υπεραξία της εργασίας τους με το καλαμάκι ναουμ.<br><br><span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span>
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,289
Πώς νομίζεις ότι θα αγοράσω καινούργιο κινητό για να παίζω πόκεμον;  :pcmr:
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
https://youtu.be/oti3jLGiFfk<br><br>
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Κατάλαβα... Εκεί που ανέβαζα την διαδρομή της βόλτας που κάνω στο sports tracker θα καταλήξω να ανεβάζω τι pokemon έπιασα. <br></blockquote><br><br>https://www.buzzfeed.com/annaborges/pokemon-go-exercise?utm_term=.odZzMxp5L#.hxx9Ea0bz" class="bbcode_url">Pokémon Go Is Essentially A Fitness App And People Aren’t Even Mad<br><br>Ναι είναι πάρα πολύ απλοϊκό. Για να τα πιάσεις απλώς πετάς pokeball. Στο γυμναστήριο στη μάχη κάνεις tap πάνω στο pokemon του αντίπαλου γρήγορα και αυτό με το πιο δυνατό lvl κερδίζει. Δεν υπάρχει αλληλεπίδραση με άλλους παίκτες. Δεν έχει καμιά σχέση με άλλα pokemon παιχνίδια ούτε το έχει φτιάξει η Nintendo. H εταιρεία που το φτιαξε λέγεται Niantic και είναι πρώην της Goolge. Όπως έγραψα και προηγουμένως το Pokemon Go είναι ίδιο με το Ingress. Εκεί κυνηγούσες Portals σε ορόσημα και δεν ασχολήθηκε κανείς τώρα το έντυσαν pokemon στα ίδια σημεία και μια ολόκληρη γενιά τρελάθηκε και βγήκε στους δρόμους. Τώρα εξετάζουν μήπως κάνουν συμφωνίες με εταιρείες για διαφήμιση και τα σημεία πχ καταλήγουν και σε Starbucks ή Mcdonalds.<br><br>Αυτοί που χαίρονται περισσότερο είναι στη Nintendo, η μετοχή τους σε μία βδομάδα πήγε +86%  (15$ δις προστέθηκαν στην αξία της). Καθόλου άσχημα, ενώ αναλύσεις λένε πως τα φετινά παιχνίδια pokemon της εταιρείας θα έχουν άνοδο. 
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Κάτι έλεγε ή niantec ότι θα το κοιτάξει να βάλει ανταλλαγές πόκεμον κλπ κλπ κλπ. Νταξη καλά θα είναι αλλά κύριος πρωταρχικός στόχος είναι ή κυκλοφορία παγκόσμια και να στρώσει τους σέρβερ.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>θα το κοιτάξει να βάλει ανταλλαγές πόκεμον κλπ κλπ κλπ. <br></blockquote><br><br>Να σου συμπληρώσω τα "κλπ κλπ κλπ"; <br><br>Εκτός των ανταλλαγών που είπες, έχουν πει πως τώρα τα pokestops και gyms είναι στις πολύ βασικές μορφές τους. Νέο update θα επιτρέψει στους παίκτες να "customize their functions in other ways." ό,τι σημαίνει αυτό. Θα μπουν global leaderboards. Θα κάνουν τα pokemon να φαίνονται πιο όμορφα στο AR. Ίσως το φέρουν και σε AR συσκευές όπως HoloLens.<br><br>Αυτά, δε νομίζω πως θα αλλάξει το βασικό gameplay να πιάνουμε μέσω μαχών ή να πολεμάω εσένα συγκεκριμένα διαλέγοντας επιθέσεις για να σου πάρω το pokemon ή το gym σε real time κι όχι auto battle το παρκαρισμένο pokemon.<br><br>Βέβαια προσωπικά ούτε αυτά δεν μπορώ να κάνω αφού 2/2 μέρες ούτε login.  <br><br>
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
15 δις αέρας κοπανιστός επειδή δημιουργήθηκε ένα ρεύμα. Α ρε οικονομία. Κρονομάντη πότε θα ξανανέβεις Αθήνα να βγούμε να τα πούμε σαν άνθρωποι;
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>Θα τους πηροβολουσε ουτως η αλλως. Εκει ισχυει πως αν μπεις σε περιουσια αλλου ο αλλος εχει το ελευθερο να σε πυροβολησει για προτρεψει αλλο εγκλημα.<br><br>Μια αλλη πιτσιρικα την πατησε αμαξι ενω επαιζε. Δυο αλλοι επεσαν απο καποιο γκρεμο. Φυσικα και δε φταιει το παιχνιδι, απλως ο κοσμος ειναι βλαμμενος.<br></blockquote><br><br>Τωρα το ειδα.<br><br>Ρε kara, χιουμοριστικα το εγραψα, δε χρειαζεται να εξηγεις τα παντα.
 
Top Bottom