What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Gaming on the go!

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Τους τελευταιους μηνες παιζω το Hempire. ειναι ενα παιχνιδι για την καλλιεργεια και την πωληση μαντζουνιων για τη νταγκλα και για την θεραπεια/ανακουφιση διαφορων παθησεων.

herb.png


Το παιχνιδι εχει να επιδειξει μια φιλοσοφια και ξεκινησε πολυ καλα. Γενικα εχει πραγματα που δεν τα περιμενα απο κινητοπαιχνιδο. Σε αντιθεση με τα υπολοιπα αγροτο-παιχνιδα, ειχε διαφορα σεναρια να παιζουν τα οποια εχτιζαν μια ωραια ιστορια.
Το παιχνιδι ξεκιναει σε μια υποβαθμισμενη γειτονια και με καποιον ξαδερφο που προτεινει να ανοιχτει ενα θερμοκηπιο, ωστε να ξεκινησουν οι πωλησεις. τα πρωτα quest ειναι πολυ διασκεδαστικα, αφου πρεπει να διωξεις απο τους δρομους εναν κακοφημο αντιπαλο, τον bad seed που ειναι ονομα και πραμα. ξεκινανε καποιες σχεσεις με τον Δημο, αφου με τα εσοδα αναβαθμιζεις και την γειτονια. βεβαια παιζουν και καποια σκοτεινα παρε δωσε με τον ψιλο-διεφθαρμενο δημο. ξεκιναει και ενα λαβ στορυ με μια αστυνομικο. Σε καποια στιγμη εμφανιζεται και ο Τραμπ ο οποιος θελει να αγορασει την επιχειρηση σου για να βαλει νικοτινη στα ματζουνια. υπαρχει και ενα lab-τροχοσπιτο το οποιο το τρεχει ο καραφλας απο το breaking bad.
γενικα επαιζε ενα πολυ ωραιο στησιμο χαρακτηρων. Δηλαδη δεν εβαλαν καποιες μορφες για να γεμιζουν τον χωρο. καποιοι εχουν τις δικες τους φιλοσοφιες, οπως για παραδειγμα οι δυο χιπηδες, οι οποιοι παραπεμπουν στους <span class="lesscontent">Cheech & Chong.

Η ρουτινα του παιχνιδιου ειναι να εχεις παραγωγη στο θερμηπιο σου, να πουλας στην τοπικη αγορα και στους τυπους με τα ας πουμε quest και στο auction house, για να εχεις παρε δωσε με αλλους παιχτες.
Πρεπει να επιδιορθωνεις λακουβες στους δρομους, να επισκευαζεις παγκακια, να φυτευεις δεντρα στα παρκα, να καθαρισεις την γειτονια απο τα σκουπιδια.
οι επιδιορθωσεις δινουν δωρακια τα οποια ειναι αντικειμενα για να αναβαθμιζεις το θερμοκηπιο, τον φουρνο και το εργοστασιο. αναβαθμιζεις και καποια τροχοσπιτα και σπιτια που αγοραζεις στην πορεια. ολα αυτα κοστιζουν χρημα και γιαυτο η παραγωγη πρεπει να ειναι non stop.

επι το εργο. αναβαθμιση της γειτονιας και μερικοι απο τους χαρακτηρες.
hole.png


ανα μερικες ημερες υπαρχει ενας διαγωνισμος μεταξυ των παιχτων για την παραγωγη της καλυτερης ποικιλιας. Ο νικητης παιρνει διαφορα δωρακια και η ποικιλια του εμφανιζεται στις αγορες και τα quest. Αυτη τη φορα βγηκα πρωτος στην μικρη κατηγορια.

contest.png




Η ποικιλια που βγαινει πρωτη, δεν ειναι καθολου φτηνη και μαλιστα εζησα την ειρωνια οπου επρεπε να αγορασω μια ποσοτητα απο το auction house. Αυτα εχει η μεγαλη ζητηση.

wow.png


ah.png


καθως περνανε τα level και εχεις διαθεσει πολυ χρονο για να γινεις παραγωγος με κλαρκ, ξεκινανε και τα δυσαρεστα.

lvl.png


τα προβληματα ξεκινησαν πολυ πριν φτασω σε αυτο το επιπεδο. τα αντικειμενα που βρισκεις οταν επιδιορθωνεις την γειτονια, ξεκινανε να σπανιζουν για συγκεκριμενες αναβαθμισεις. Το inventory σου γεμιζει με πραγματα που ενω ειναι δυσευρετα, λειπουν 1-2 πραγματα για να ξεκινησεις καποια αναβαθμιση και δεν εχεις χωρο για να μαζεψεις 1 item για να ξεκινησεις καποια αλλη αναβαθμιση. Αυτο σημαινει οτι πρεπει να πουλησεις κατι που ματωσες για να σου κατσει. Οι τιμες εκτοξευονται σε τρελα υψη και μαλιστα φτανουν σε επιπεδα WTF!!!
Για παραδειγμα, αυτη η μικρη γλαστρα για την αναβαθμιση του θερμοκηπιου.

tiny.png


το ποιο εκνευριστικο ομως ειναι η σπανιοτητα καποιων items. καποια ειχα ξεχασει οτι υπαρχουν.
items.png


λαμπογυαλα πολλα, γεννητριες πολλες ομως οι ασφαλειες ειναι ενα αλλο θεμα. αυτες στην φωτογραφια τις αγορασα πανακριβα απο το auction house. Μπορει οι γεννητριες να φαινονται πολλες, ομως πρεπει να τοποθετηθουν σε πολλα μερη και ο αριθμος τους αλλαζει μετα απο καθε αναβαθμιση. στην επομενη αναβαθμιση μπορει να ζητησει 20 γεννητριες, ισως καμια. ετσι πεφτεις σε εναν φαυλο κυκλο προσπαθω να κρατησω items ενω δεν εχω χωρο και στην επομενη αναβαθμιση ανακαλυπτεις οτι δεν θελει γεννητριες και για να εχεις χωρο πεταξες αλλα item. η διαχειριση υλικου ειναι πονοκεφαλος.

και την πορεια τα πραγματα αλλαζουν προς το χειροτερο. Τα quest δεν επαρκουν για να περασεις στο επομενο level. Μονο ο ξαδερφος με τα εξωφρενικα xp σωζει την κατασταση και καπου εκει, σταματαει και η ιστορια. Ετσι απλα, ολα αιωρουνται. χανεται και το γκομενακι, χανεται και ο λογος που βοηθαμε καποιον στον Δημο. Δεν υπαρχει τιποτα. απλα παραγεις και πουλας.
Εκει που λες χλωμεψε το παιχνιδι, πεφτει αλλη καρπαζια, ακομα χειροτερη. Ο ξαδερφος σταματαει να δινει quest. το μονο που μπορεις να κανεις, ειναι να πουλας πραγματα στο καταστημα και να παιρνεις 200xp απο την καθε πωληση, ενω για το level θελεις κανενα εκατομμυριο xp.

πρωτη φορα σπαταλησα τοσο χρονο για παιχνιδι για να εχω μηδενικο αποτελεσμα. Υποτιθεται οτι ολα αυτα σου ανεβαζουν το κερδος και παιρνεις μια καταταξη στην κοινοτητα των παιχτων. κλαιν μαιν κουβαριστρες δηλαδη.

Ναι, υπαρχει και ενας quest giver, σε αναπηρικο καροτσακι ο οποιος παραπεμπει πολυ στον γιο του καραφλα απο το breaking bad. οταν εισαι σε zoom out κατασταση, ο τυπακος μοιαζει με σκουπιδοτενεκε και πολλες φορες τον εχω πατησει για να τον αδειασω. Η καθαρη πολη ειναι ομορφη πολη. ειναι λες και το εκαναν επιτηδες.
στην εικονα το zoom out δεν ειναι στο full, για να φαινεται ο τυπακος.
zoomout.png


zoomin.png


και τελος, δεν ξερω εαν προκειται για συνωνυμια
kara.png


οποιος δεν καθησε να διαβασει αυτο το σεντονι, θα νομιζει οτι εγραψα για καποια παιχνιδαρα. ισως να το κατεβασει και ετσι να βρεθει με ψαρι στον πισινο του....... μουχαχαχαχαχα.




</span>
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Οι προσευχές μας εισακούσθηκαν: η Paradox ανακοίνωσε multiplayer Stellaris game για Android/iOS :Ρ

https://youtu.be/0jbLFeR_0zs
<blockquote><em>Stellaris: Galaxy Command</em> features include:
<ul>
<li><strong>Alliances in a persistent, player-controlled universe:</strong> Take part in a massive, persistent world controlled entirely by players. Forging alliances is key, and the galactic map changes based on the actions of you, your allies, and your rivals. How you build and expand your empire, tax or trade with others, and construct defensive structures will have real consequences for other players.</li>
<li><strong>Space Station Management</strong>: Take charge of your own orbital space station as one of many enterprising individuals committed to making their mark on a rebuilt galaxy. Expand your station, research new technologies, and extend your influence throughout the stars.</li>
<li><strong>Ethics:</strong> Lead your empire with ethics that define your civilization and its guiding principles. Your decisions in-game can influence your ethics, and the consequences of your actions will have ramifications not only for your station, but also for the entire alliance.</li>
<li><strong>Powerful Fleets:</strong> Establish your fleet and flex your intergalactic military might. Expand your fleet, arm it with the latest technology, and work together with allies to take control of entire galaxies.</li>
<li><strong>Mysteries of the Universe:</strong> Rebuild galactic civilization after a near-catastrophic interdimensional alien invasion, making new discoveries and writing your own story along the way.</li>
<li><strong>Galactic Strategy in Bite-Sized Bursts:</strong> Designed for short play sessions, you can check on your station, fleet, and alliance throughout the day. Make sure your station is constantly researching and expanding and your fleet is building up and rearming to deal with new threats.</li>
<li><strong>An Authentic Stellaris Experience on Mobile:</strong> The definitive space strategy comes to mobile with visuals, characters, and an original storyline that fans of Stellaris will find intimately familiar and immersive.</li>
</ul>
</blockquote>
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Με πρόλαβες, μόλις ερχόμουν να το ποστάρω 😂 😂

Εξωτερικό studio το φτιάχνει λένε, Gamebear, κάπως έτσι. Σε κυνηγάνε οι αρκούδες χιλιον από πρόπερσι 😛

Τώρα για το πώς θα είναι το παιχνίδι δεν έχω ιδέα.. Σίγουρα θα έχει αρκετά in-app αγορές..
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
νταξ το φτιάχνει. reskin του nova empire: space commander ειναι.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamebeartech.nova&amp;hl=en">https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamebeartech.nova&amp;hl=en

σε άλλα νέα δεν είναι κακή ιδέα για όσο είσαι σε κάνα λεωφορείο ξέρω γω να σκοτώσεις λίγο τον χρόνο μέχρι να φτάσεις σπίτι να παίξεις το real one.
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Reskin? Νομίζω και το diablo mobile ίδια φάση δεν θα είναι; Reskin κάποιου παρόμοιου παιχνιδιού;

Πολύ της μόδας έχει γίνει φαίνεται αυτό το business model..
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
ναι καλά θυμάσαι. συγκεκριμένα του diablo δεν είναι καν καλό game :p

edit:
https://www.reddit.com/r/Stellaris/comments/didts7/official_apology_from_stellarisgalaxy_command/">https://www.reddit.com/r/Stellaris/comments/didts7/official_apology_from_stellarisgalaxy_command/

και reskin:

https://www.reddit.com/r/Stellaris/comments/diah5m/stellaris_galaxy_straight_up_tells_you_its_a/">https://www.reddit.com/r/Stellaris/comments/diah5m/stellaris_galaxy_straight_up_tells_you_its_a/

και κλεμμένα assets (η απολογία είναι για τα κλεμμένα assets):

https://www.reddit.com/r/Stellaris/comments/diaoig/this_game_has_some_good_artwor_wait/">https://www.reddit.com/r/Stellaris/comments/diaoig/this_game_has_some_good_artwor_wait/
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
[quote quote=520433]ναι καλά θυμάσαι. συγκεκριμένα του diablo δεν είναι καν καλό game 😛

edit:

https://www.reddit.com/r/Stellaris/comments/didts7/official_apology_from_stellarisgalaxy_command/" rel="nofollow">https://www.reddit.com/r/Stellaris/comments/didts7/official_apology_from_stellarisgalaxy_command/

και reskin:

https://www.reddit.com/r/Stellaris/comments/diah5m/stellaris_galaxy_straight_up_tells_you_its_a/" rel="nofollow">https://www.reddit.com/r/Stellaris/comments/diah5m/stellaris_galaxy_straight_up_tells_you_its_a/

και κλεμμένα assets (η απολογία είναι για τα κλεμμένα assets):

https://www.reddit.com/r/Stellaris/comments/diaoig/this_game_has_some_good_artwor_wait/" rel="nofollow">https://www.reddit.com/r/Stellaris/comments/diaoig/this_game_has_some_good_artwor_wait/

[/quote]
Εδώ θα ταίριαζε το gif με infinite facepalm..
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
<img src="https://pbs.twimg.com/media/EG_PlZpX4AECc5z.jpg" alt="" />



<img src="https://rpgcodex.net/forums/smiles/sawyer.gif" />
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Κάποιοι ισχυρίζονται πως το Nova Empire ήταν εξ αρχής αντιγραφή του Stellaris...

<img class="" src="https://pbs.twimg.com/media/EG_TFRNX4AAeNYl.png" width="713" height="400" />

<img class="" src="https://image.winudf.com/v2/image1/Y29tLmdhbWViZWFydGVjaC5ub3ZhX3NjcmVlbl84XzE1NTU5MDk4NDhfMDQx/screen-8.jpg?fakeurl=1&amp;type=.jpg" alt="" width="631" height="473" />



<img class="" src="https://i.ytimg.com/vi/xv4CEmMkCxw/maxresdefault.jpg" width="671" height="377" />



Ο κύκλος ολοκληρώθηκε 🤣🤣🤣🤣🤣
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
ξεκάθαρα. γιαυτό και είπαν να βάλουν κάτι έξτρα από το halo ετσι για να γίνει μια αλλαγή.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
gaming on the go είναι μόνο αυτό εδώ :p

https://www.youtube.com/watch?v=jyMiElMta10
 

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658
Μη με κοιτάτε σα χάνοι :O

Κινητάκια έχετε, γράψτε τα αξιοπρεπή παιχνίδια που έχετε πετύχει ή / και παίζετε τώρα, μήπως και βρούμε κανα διαμάντι μέσα στο σκουπιδαριό των transactions και των mobile casinos.
 

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658
Διαμαντάκι μέσα στην σαβούρα: AnimA

Diablo Clone, χωρίς πολλά πολλά. Ελαφρύ για το κινητό και τσαμπέ. Σου ζητάει σε κάποια φάση, αν σου αρέσει, να τους δώσεις 1,12 ευρουδάκια.

 

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658
Templar Battleforce

Επί πληρωμή (περιμένετε κανα sale ή τσιμπήστε το api γκουχ). Για φίλους του Space Hulk / Crusade

 

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658
Elder Sign: Omens

Επί πληρωμή, Port από επιτραπέζιο Κθουλοπαίχνιδο του οποίου το gameplay βασίζεται σε ζαριές.

 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Υπάρχει ήδη topic πάνω στο θέμα, θα το κάνουμε merge.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Μας προσέγγισε ο Έλλην δημιουργός του παρακάτω game για Android:




2D Side-Scroller, δωρεάν κιόλας, με όμορφα γραφικά. Όποιος ψάχνει κάτι να παίξει εν κινήσει, ας του ρίξει μια ματιά.
 
Top Bottom