Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
α οπότε θα τα μαζέψουν και θα φύγουν τώρα οι Ρώσοι και θα επιστρέψουν στην Ουκρανία τα εδάφη της. Τι, όχι;

Thoughts?
And prayers γιατι η θρησκεια ειναι πολυ βασικη στις σχεσεις των λαων.
Ιδιαιτερα καλες σχεσεις με την Ρωσα, δεν ειχαμε. Μας ενωνει η θρησκεια και μας χωριζουν τα πολιτικα συμφεροντα.
Ομως, δωσε βαση στην πενια. Ειναι εντελως γελοια η προσεγγιση να βαλουμε τα παντα σε ενα σακι. Δεν μπορεις να κρινεις αυτα που εγιναν με την τσαρικη ρωσια με αυτα που εγιναν επι σοβιετικου καθεστωτος.
Αυτες οι μεγαλες λιστες, ηταν απο παντα υποτπες, γιατι δεν ειναι ευκολο να μπεις στην διαδικασια να διαβασεις για το καθε γεγονος ξεχωριστα, πραγμα σημαντικο. Αυτο που γινεται ειναι οτι μενεις με την ιδεα που σου αφηνουν οι τιτλοι.

παραδειγμα, σπουτνικ.
1770. Η Ρωσια υποκινει επανασταση στο Αιγαιο ως αντιπερισπαμο με αποτελεσμα μαζικη σφαγη και εξανδραποδισμο Ελληνων.

Τι εννοει ο ποιητης; Εξηγει ο Κουνελος.
Εννοει την αποτυχημενη επανασταση που εγινε το 1770 και εμεινε γνωστη ως τα Ορλοφικα. Αυτη η Επανασταση ηταν σκεψη του Ελληνα Γεωργιου Παπαζωλη. Μεσα σε αυτους που προωθησαν την συγκεκριμενη επανασταση, ηταν και ο αρχιεπισκοπος Αδαμοπουλος.
Δεν υπαρχει αντιπερισπασμος, ηταν ο ρωσο-τουρκικος πολεμος και οι ελληνες δεχτηκαν να παρουν το μερος των ρωσων.
Οι ρωσοι εστειλαν πλοια και στην αρχη η επανασταση ηταν αρκετα επιτυχημενη και εξαπλωθηκε σε πολλα μερη της Ελλαδας.
Στην πορεια η επανασταση απετυχε, δεν ηταν η μοναδικη αποτυχημενη επανασταση, και οπως γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις, ακολουθουν ποταμια αιματος.
Ενα αλλο που δεν αναφερει ο τιτλος, ειναι οτι τους Τουρκους τους βοηθησαν οι Γαλλοι συμμαχοι τους.
Αυτη η αποτυχημενη επανασταση, δεν ηταν εντελως καταστροφη γιατι εβαλε τα θεμελια, 50 χρονια μετα, για την επανασταση του 1821.

Οπως ειπα, αυτες οι λιστες πρεπει να επαληθευονται με ολοκληρη την σειρα των γεγονοτων.

α οπότε θα τα μαζέψουν και θα φύγουν τώρα οι Ρώσοι και θα επιστρέψουν στην Ουκρανία τα εδάφη της. Τι, όχι;
Μπα, θα ικανοποιήσουν την απαίτηση του ζελένσκι. Να φύγουν απο την ουκρανία δίνωντας πίσω τα εδάφη της αλλά και να αποχωρήσουν απο την Κριμαία......:)

Last edited:
Εγω διαβασα οτι οι Ουκρανοι δεχονται να κοψουν τα παρε δωσε με το ΝΑΤΟ και να εγκαταλειψει σχεδια για να γινει πυρηνικη δυναμη.
Αυτα που οι ρωσοι ηθελαν απο την αρχη. Για τις επαρχιες που εχουν οι ρωσοι αναγνωρισαν την ανεξαρτησια τους. Μπλεξιμο, ισως να την βγαλουν και οι δυο νικητες, με δημοψηφισμα.

δηλαδή ξέρω εγώ, ακόμα υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που υποστηρίζουν αυτό το τέρας που στέλνει τα φανταράκια για ψόφο... ούτε καν από σφαίρα ξέρω εγώ. Απλά τους έστειλε να πεθάνουν.

Δεν ξερω, το αρθρο μοιαζει λιγο χλωμο και δειχνει λιγο υγρο, απο τα νερα που μπαζει. Μπορει να ειναι αληθινο, οπως τα benchmark της Nvidia ή αληθινο οπως οτι ο admiral φοραει σωβρακα πανω απο το παντελονι, οταν δεν τον βλεπει κανενας.
Μου φαινεται πολυ υποπτο οτι ρωσοι στρατιωτες πηγαν στο Τσερνομπιλ και κανενας τους, ουτε ενας, δεν ηξερε τι ειναι αυτο το μερος. C'mon.
Εαν ηξεραν αλλα δεν ειχαν επιλογη, αλλαζει η εγκυροτητα του αρθρου γιατι αλλαζει και η ειδηση.
Στην τελευταια φωτογραφια, η λεζαντα περιεχει την λεξη 'security' με ειρωνικο σημειο στιξης αλλα η φωτογραφια δειχνει Ουκρανους.
Το αρθρο καταληγει με την δηλωση της αναπληρωτριας πρωθυπουργου, οτι στην περιοχη πρεπει να πανε δυναμεις του ΟΗΕ.
Αυτοι δηλαδη δεν θα εχουν προβλημα με την ραδιενεργεια;
Θα μπορουσε να ειναι ενα τεχνασμα των Ουκρανων, για να φερουν δυναμεις του ΟΗΕ στην Ουκρανια. Πραγμα οχι απλο.

Και στείλαμε όπλα μπαίνοντας στο μάτι της Ρωσίας, και στην τελική η τουρκία (που δεν έκανε τίποτε) αποδείχθηκε πιο χρήσιμος σύμμαχος για το νατο και Ε.Ε. Τώρα θα αρχίσει να εξαργυρώνει την χρησιμότητάς της και εμείς τα @@ μας.
Τι διπλωματικές επιτυχίες είναι αυτές, πως τους πετσοκόψαμε έτσι.....

Απλά το αφήνω εδώ και δεν σχολιάζω τον τίτλο γιατί κάποιοι θα με γεμίσουν "Χ" και "φιλοφρονήσεις". :Ρ

Απλά το αφήνω εδώ και δεν σχολιάζω τον τίτλο γιατί κάποιοι θα με γεμίσουν "Χ" και "φιλοφρονήσεις". :Ρ

Μια χαρά. Ελέγχεις όλους τους θεσμούς και τα media και μετά εκλέγεσαι και "δημοκρατικά" για να έχεις το σχετικό άλλοθι. Μετά από χρόνια μπορεί να βγει ο Όρμπαν να πει "μαζί τα φάγαμε " και να του δίνουν δίκιο.

Μια χαρά. Ελέγχεις όλους τους θεσμούς και τα media και μετά εκλέγεσαι και "δημοκρατικά" για να έχεις το σχετικό άλλοθι. Μετά από χρόνια μπορεί να βγει ο Όρμπαν να πει "μαζί τα φάγαμε " και να του δίνουν δίκιο.
Κατηγορούν τον Πούτιν για φασισμό, ρατσισμό και ακροδεξιά. Μπροστά στον τυπά είναι γατάκι όπως. Εάν ήταν ηγέτης αφρικανικής χώρας θα ακούγαμε για μαζικές γενοκτονίες(και δεν θα μας ένοιαζε), ενώ εάν ήταν της Ρωσίας ή Αμερικής, ήδη θα ζούσαμε σε Westland κοινωνίες.

Δεν ξέρω εάν είναι αληθινό ή fake, εάν είναι προπαγάνδα ή αντι-προπαγανδα, το μόνο που ξέρω με σιγουριά είναι ότι αηδιάσει με την κατάσταση.

Παραθέτω ένα βίντεο που παίζει από Ρωσία μεριά και ο καθένας ας κρίνει μόνος του, εγώ έχω σταματήσει να προσπαθώ να μάθω την αλήθεια. Όπως σοφά είπε και ο @Northlander από την αρχή, το πρώτο θύμα είναι η αλήθεια.

Από google translate
Τα αναστηθέντα "πτώματα" στο bucha - τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δημοσιεύουν τα οικόπεδα στα οποία "οι νεκροί"

Τα δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης συνεχίζουν να δημοσιεύουν ψεύτικα στη σύγκρουση στην Ουκρανία. Σήμερα το πρωί, αρκετές δημοσιεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των Reuters, το Journal Wall Street και της ρωσικής υπηρεσίας BBC, ταυτόχρονα δημοσιευμένα υλικά για την πόλη Bucha, από την οποία άφησαν τα ρωσικά στρατεύματα - σε αυτούς δημοσιογράφοι είπαν για τις "Αιγότητες" του ρωσικού στρατού , που άφησε την πόλη στις 30 Μαρτίου και για το σύνολο των πτώσεων που βρίσκονται στο δρόμο.

Αργότερα, εμφανίστηκαν «βιντεοστοιχεία», αλλά είναι ακριβώς αυτό που εκθέτει τα φιλοουκρανικά μέσα ενημέρωσης στην πρώτη θέση. Αρχικά, το πλάνα δείχνει πώς το «πτώμα» στα δεξιά κινεί το χέρι του και στη συνέχεια στον καθρέφτη βλέπεις πώς ένας από τους «σκοτωμένους» «ανασταίνεται» απότομα και κάθεται.

Δεν ξέρω εάν είναι αληθινό ή fake, εάν είναι προπαγάνδα ή αντι-προπαγανδα, το μόνο που ξέρω με σιγουριά είναι ότι αηδιάσει με την κατάσταση.

Παραθέτω ένα βίντεο που παίζει από Ρωσία μεριά και ο καθένας ας κρίνει μόνος του, εγώ έχω σταματήσει να προσπαθώ να μάθω την αλήθεια. Όπως σοφά είπε και ο @Northlander από την αρχή, το πρώτο θύμα είναι η αλήθεια.

Από google translate

και αυτά περπατάνε και κουνιούνται; για δες λίγο...

κτήνη...

Εγω θυμαμαι τους Αμερικανους να μιλανε για ερευνα εγκληματων πολεμων, πριν εμφανιστουν αυτες οι αποδειξεις.
Να μιλανε οι Αμερικανοι για τετοια πραγματα, ειναι το λιγοτερο εξοργιστικο.
Οταν το Αζερμπαιτζαν εκανε ντου στην Αρμενια, ολοι σφυριζαν αμεριμνα γιατι ο πολεμος ξεκαθαριζει τα προβλημα. Δεν εγινε τιποτα απο αυτα που εγιναν για την Ουκρανια.
Υποκριτες και εμετος.

Back