What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Ρε παιδια, τι ειδους δημοκρατια, περιμενετε να απαιτησουν/γνωριζουν για να απαιτησουν, ανθρωποι που πριν 3-4 χρονια, ανεδειξαν, αναμεσα στους 100 σπουδαιοτερους Ελληνες, την Βουγιουκλακη και τον δηκτατορα Παππαδοπουλο? Δεν εχουμε ουτε εθνικη, ουτε πολιτικη συνειδηση, ειμαστε και αμορφωτοι (αμορφωτοι οχι εξειδικευμενοι) κακοι δασκαλοι επισης. Πως θα βελτιωθουν καταστασεις? Με μια βιαιη επανασταση, οπως λεγαν οι αριστεροι? Αριστεροι γιατι κουμουνιστες δεν ειναι, ουτε ηταν ποτε. Κλικα που κοιτα την παρτη της μονο, οπως και οι δεξιοι. Τον πατερα μου, τον εφαγε η οδος Μερλιν (μαμω την Γερμανια ολη απακρη σακρη) στην κατοχη, γιατι ειταν πατριωτης. Μετα στην ελευθερη Ελλαδα τον εφαγε η Μακρονησος γιατι ειταν πατριωτης. Πηγα να βγαλω ναυτικο φυλαδιο στα 15 μου και μου ζηταγαν πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων. Πιστευει κανεις οτι ενας 15αχρονος εχει την γνωση, ωστε να τοποθετηθει πολτικα? Νομιζετε, οτι αυτες οι νοοτροπειες εχουν αλλαξει, σε επιπεδο εξουσιας και επιπεδο λαου? Επιδει δλδ τωρα μας φακελωνουν ηλεκτρονικα κι οχι σε ντοσιε? Κι αν μερικοι, αρεσκονται, στο ρολο το λακαμα που φωναζει, αν στον επομενο λογαριασμο ΔΕΗ π.χ. 1000΅Ε, τους κανουν εκπτωση -600, οι περισσοτεροι θα αρκεστουν στον ρολο του λακαμα που δεν φωναζει. Αντεκαλο βραδυ, παω να ξαναδω Μπαλουρδο, σπουδαιοτερος για μενα απο καθε Βουγιουκλακη και Παπαδοπουλο.
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,813
Εγω δεν μπορω να καταλαβω, αυτους που λενε οτι η Δημοκρατια ειναι η μεγαλητερη "ΠΤΑΝΑ" που υπηρξε ποτε. Κατα τα αλλα πολυ σωστα τα λεμε εδω
Μα είναι "ΠΤΑΝΑ". Παρόλα τα κάλλη της, κάθετε όχι στον καλύτερο αλλά σε όποιον πληρώνει περισσότερα ή παρουσιάζεται ομορφότερος.
Απλά οι άλλες φοράνε και τεράστιο strap-on και σου δείχνουν σε κάθε ευκαιρία ότι "you are her bitch!"
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Μισο, ρε Επιταφιε, σωστος εισαι, αλλα εδω εχουμε φαινομενο προδοσιας. Πως αλλιως να χαρακτηρισεις την πραξη, οταν το καλοταισμενο σου σκυλι γυριζει και σε γαβγιζει? Ρε. ο μπασκινας πιανεται φιλος? Βαρδα απο ...ηλαξ και ΑΜητη. Στην προκειμενη, ο μεγαλος μπατσος του την φυλαγε του μικρου μπατσου για καποιο λογο και ευκαιριας δοθησης του την εκατσε.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Η Ελληνικη δημοκρατια ειναι δημοκρατια μονο ως προς την ελευθερια της ψηφου.
Ναι αυτο δεν μπορει κανεις τους να μας το αμφισβυτησει. Στην Ελλαδαρα μας μεχρι και οι νεκροι ψηφιζουν, κατα καιρους. Τι να μας πουν οι αλλοι για τις δημοκρατιες τους.

παγκοσμια κυβερνηση: αυτο θαθελα να ζησω να το δω, ρε γμτ, μαζυ με καταργηση κονσολων, εκτος psx (επιστροφη στον ρομαντισμο) και παγκοσμια επικρατηση intel, για πισοκαταστασεις. Να παψουν επιτελους οι φαγομαρες στα διαφορα φορα, οι ανουσιες συγκρισεις και τα μπεντσμαρκς. Αντε ναρθει εκεινη η μερα, που οι ιντελιστας δεν θα ξαναδουν να κυκλοφορουν στους δρομους φανατικαλς, με μπλουζακια που γραφουν πανω "Red or Dead"
Προβληματιζομαι, ποιον να διαλεξουμε για Α παγκοσμιο κυβερνητη? Kautso Kotso η Adriko del Paso?
 
Last edited:

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Προδοσία δεν θεωρείται κάποια πράξη εναντίον του κράτους ΑΦΟΥ πραγματοποιηθεί;

Εδώ τι πραγματοποιήθηκε; Τον έστησε όντως στα 4; Το ότι βγαίνει μία γραφική φιγούρα (Ποτσέπης) , που ξέρουμε πόσο γαβγίζει και κράζει τον πρωθυπουργό με γηπεδικές ατάκες κάνοντας χιούμορ, και τιμωρείται τελικά με απόλυση, πρέπει να θεωρηθεί πολύ πιο ανησυχτικό.
Και ο τύπος δεν είπε καν όνομα (οτι αναφέρεται στον Πρωθυπουργό).
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
οχι εναντιον του κρατους, ενεντιον της κλικας τους. Κυβερνηση + μπασκιναριο = εξουσια. Ανεπιτρεπτο, για τον σωστο σκυλανθρωπο, να γυριζει και να δαγκωνει το χερι του αφεντικου.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,316
petroulakis-3-960x600.png
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,655

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,316

Εδώ, από την Πτήση, τί σχεδιάζεται να γίνει, γιατί οι κολλητοί του Καμμένου, συνεχίζουν να γράφουν ανοησίες!!
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,655
Απο να που του ήρθε τέτοια γκαντεμιά......
(δεν το είπα για να γελάσουμε αλλά μόλις διάβασα την είδηση αυτό ακριβώς σκέφτηκα)
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη.

Βλαντιμίρ Πούτιν. Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αφαίρεσε τον τίτλο επίτιμου διδάκτορα...

 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
Πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη.

Βλαντιμίρ Πούτιν. Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αφαίρεσε τον τίτλο επίτιμου διδάκτορα...

Ειδικότερα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναγορεύθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2018, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου «για το σύνολο του έργου του και για την προσφορά του στις ελληνορωσικές σχέσεις, τα γράμματα, τις τέχνες, την κοινωνία και τη δημοκρατία», όπως έλεγε το ίδρυμα. Η απόφαση μάλιστα είχε προκαλέσει αντιδράσεις (και) στην πανεπιστημιακή κοινότητα και αυτός ήταν ο κύριος λόγος της αναβολής της αρχικά προγραμματισμένης εκδήλωσης στην Καλαμάτα (όπου η έδρα του τμήματος), η οποία τελικά πραγματοποιήθηκε στην πρεσβεία της Ρωσίας στη χώρα μας, παρουσία του τότε υφυπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου. ...

Διαβάστε όλο το άρθρο: Βλαντιμίρ Πούτιν. Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αφαίρεσε τον τίτλο επίτιμου διδάκτορα

mah expectations
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
παντως γατακι ο μακρον.
ρογα Δεν εδειξε.
μονο πουλοβεράκι.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Στις φλόγες το Ρώσικο καταδρομικό Moskva, ναυαρχίδα του στόλου της Μαύρης Θάλασσας. Οι Ουκρανοί λένε ότι το χτύπησαν με πυραύλους Neptune, οι Ρώσοι ότι πήρε μόνο του φωτιά (ναι, καλά). Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ίσως έχει βυθιστεί.

Είναι το ίδιο πλοίο που στην αρχή του πολέμου του είχε γίνει η προτροπή να πάει να απαυτωθεί.


Αυτό το "πασλα τι να χουι" στο μοσκβα ήταν επίσης και απο τα πρώτα fake news μιας και ήμασταν ακόμα στην αρχή και δεν είχε αρχίσει πλήρως ο συνεχόμενος βομβαρδισμός προπαγάνδας μέχρι σήμερα που έχει χαθεί η μπάλα. Το γεγονός βέβαια οτι υπάρχει ακόμα κόσμος που τα πιστεύει και βλέπεις εικόνες σαν αυτήν και να το κάνουν γραμματόσημα κλπ είναι μια θλιβερή υπενθύμιση του πόσο μπορεί να γελοιοποιηθεί ο θάνατος και στην καπιταλιστική κοινωνία που ζούμε να εμπορευτεί κιόλας. Αν οι Ρώσοι είχαν και εκρηκτικό χιούμορ θα τύπωναν μπλουζάκια με το Αντονοφ κοτσάροντας τίτλο καλό ταξίδι.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,316
Αν οι Ρώσοι είχαν και εκρηκτικό χιούμορ θα τύπωναν μπλουζάκια με το Αντονοφ κοτσάροντας τίτλο καλό ταξίδι.

Αλλο το ένα, άλλο το άλλο. Το μοσκβα ήταν πολεμικό πλοίο σε πολεμική ζώνη, οπότε θεωρητικά θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένο, το Αντονοφ ήταν ένα παρκαρισμένο πολιτικό αεροσκάφος. Που χρησιμοποιήθηκε και από την ΕΣΣΔ για να μεταφέρει το Buran!
 
Top Bottom