Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Η υποκρισια ειναι η νεα κανονικοτητα. *meme με Δογκανο να κραταει εφημεριδα*
Εκει, αναμεσα στα ατελειωτα random scroll ειδα και την δηλωση -ως τιτλο, σιγα μην εκανα κλικ- του Μητσοτακη οτι
"Η τρομοκρατια δεν μπορει να μεινει χωρις απαντηση". Ειναι οι μερες τετοιες που εμαθε οτι κατω απο την Κρητη υπαρχει ξηρα οπου κατοικουν ανθρωποι. Εμαθε και απο που ειναι αυτοι οι τυποι με την περιεργη προφορα που του πουλησαν τα μικροφωνα. Τα προηγουμενα, τα επνιγε στο χεσιμο. Ισως να ξεκινησουν να γυαλιζονται οι μονιμοι.

Η συνεχεια δεν εχει εκπληξεις και σε γενικες γραμμες, την τελευταια φορα που ο κουνελος ενοιωσε εκπληξη, ηταν οταν η Εφη Πικουλα εδειξε τα πανεμορφα μασταρια της σε ταινια με νεολαιους τα ωραιοτερα στην ιστορια του ελληνικου κινηματογραφου που παιρνουν ναρκωτικα και εχουν τασεις παραβατικοτητας, αποτελεσμα της αδιακοπης κοινωνικης πιεσης σε ενα θεατρο παραλογου.

Πρωτα θα τα ισοπεδωσουν ολα απο αποσταση. Καλα, αυτο εχει ξεκινησει. Θα μπουκαρουν με πρωτο μελημα να βρουν οσους εχουν αποτυπωθει σε εικονα για να τους καταδικασουν, επι τοπου. Απο εκει θα πιασουν το νημα για το ποιος τα ξεκινησε ολα αυτα και θα δουμε διαφορα θερμα θεματα με Λιβανο και Ιραν.
Support απο Αμερικανικα αεροπλανοφορα και ανεξαντλητη προμηθεια υλικων, σε μια χωρα που ειναι ηδη οπλοστασιο-αστακος. Δικο σας.

Ολα δειχνουν οτι η ζητηση στα παπουτσια θα πεσει κατακορυφα στην Παλαιστινη. Πλην αθωων παλαιστινιων, ολοι χαρηκαν με τις εξελιξεις και ειμαι σιγουρος οτι οι νεες φρικαλεοτητες δεν θα φτασουν στις οθονες μας. Αυτοι που εμφανιζονται στα αγροτικα και οσοι εκαναν αγορες με κλεμενες καρτες, θα βγουν ευκολα στις ειδησεις. Τα υπολοιπα εκτροπα που θα γινουν, μπορει να μην τα μαθουμε ποτε.

war.png

Δεν περιμενα τιποτα καλυτερο απο τον τωρινο αρκα

Κυκλοφορουν αρκετα βιντεο που δειχνουν χρηση βομβων φοσφωρου απο τους Ισραηλινους στο νοτιο λιβανο στο χωριο Mari αλλα και ΜΕΣΑ στη Γαζα σε πυκνοκατοικημενες περιοχες ΒΔ απο τη πρωτευουσα της λωριδας...

Η χρηση βομβων φοσφωρου ειναι απαγορευμενη απο το 1980 και συνιστα εγκλημα πολεμου.

Λεπτομερειες για το τι ειναι αυτες οι βομβες για οσους δε ξερουν

Και ενα ευχαριστο νεο για τη τυπισσα με τα τατου

Last edited:
ευχάριστο δε ξέρω... μόνο και μόνο από την κατάσταση που ήταν και τι της έχουν κάνει μέχρι τώρα... αλήθεια δεν ξέρω τι να σκεφτώ, αν ήμουν αυτή τι θα ήθελα... να πεθάνω γρήγορα;

γιατί στο διάολο μου βγάζει κάτι από Command and Conquer όλο αυτό;

Είναι εντελώς συνδυασμός Brotherhood of Nod με Cobra από GI JOE.

Πέρα προφανώς από το ότι η Χαμάς είναι κυριολεκτικά οι GLA από το C&C Generals.

Screenshot_2023-10-11-08-18-15-405_com.google.android.youtube.jpg

Αυτή είναι η Έφη Πίκουλα? Δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να δω τα μαστάρια της.

Α! Το είχα προσπεράσει! Στο 9:12. Αγνά και αυθεντικά. Προ Τσέρνομπιλ.

Μια προσπαθεια να μπει καποιος στη ψυχοσυνθεση ενος νεου ενηλικα που ζει στη Λωριδα.

Αξιζει να σημειωσουμε πως το 44% των ανθρωπων που ζουν φυλακισμενοι εκει ειναι παιδια εως 14 ετων...

1697013047589.png

Και συμφωνα με τη wikipedia παιδια εως 25 αποτελουν τη συντριπτικη πλειοψηφια (λιγο πανω απο 65%)
1697013157238.png

PS:
“We have abolished all the rules of war. Our soldiers will not be held accountable for anything. There will be no military courts”.
Israeli Defence Minister Yoav Gallant

Πιθανοτατα ειναι μελη του United Torah Judaism, ορθοδοξοι εβραιοι αλλα φανατικοι αντι-ζιονιστες, μαζι με τους κομμουνιστες αποτελουν την ελαχιστη αχτιδα ελπιδας στην Κνεσετ.

Το Ισραήλ ολοκλήρωσε το σχηματισμό "κυβέρνησης εθνικής ενότητας".

Μολις σε 2 λεπτα το πρωτο μερος που λεει τα πιο σημαντικα,

Η το πληρες 12λεπτο βιντεο:

Αυτος που μιλαει ειναι ο καταξιωμενος πολιτικος επιστημονας Norman Finkelstein

Last edited:
Back