By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Πολύ ωραία ανάλυση αν και δεν έχω τις γνώσεις για να κρίνω κατά πόσο ευσταθεί. Ένα λάθος που δίνω είναι εκεί που αναφέρει ότι οι ΗΠΑ είναι "stretch too thin". Έχω κάθε εμπιστοσύνη στην ισχύ των ΗΠΑ να συμμετάσχουν ενεργά και για όσο θέλουν σε κάθε είδους επιχείρηση στην περιοχή και το έχουν κάνει πολλές φορές και πολύ πρόσφατα(Συρία). Επίσης δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τραβήξουν μαζί τους στρατιωτικούς και πολιτικούς συμμάχους, ειδικά την Αγγλία που συμπεριφέρεται συνεχώς σαν σκυλάκι των Αμερικανών.
Τι ακριβώς βλέπουμε?
Τι ακριβώς βλέπουμε?
Ντροπή και μόνο να ψηφίσεις κατά σε ανθρωπιστική βοήθεια και εκεχειρία. Ούτως ή αλλιώς οι εμπλεκόμενοι θα την γράψουν στα @@ τους, κάνε εσύ το καλό που λένε![]()
UNGA urges humanitarian truce in Gaza: How did your country vote?
The resolution passed with 120 votes in favour, 14 against and 45 abstentions.www.aljazeera.com
@Northlander Ουτε καν παρον. Απειχαν, δηλαδη κοκοκο...
Οι ιρακινοί πάντως ανακοίνωσαν ότι ήθελαν να ψηφίσουν υπέρ αλλά παίχτηκε μαλακία με το μηχάνημα.Εκπληξη αποτελει η Ζαμπια
Δεν θυμάμαι ποτέ να ζητάμε κάτι τέτοιοΝα δω με τι μούτρα θα ζητάμε από δω και πέρα να εφαρμοστούν τα ψηφίσματα του ΟΗΕ για την Κύπρο.
Αναφέρομαι στην καταδίκη από τον ΟΗΕ της δημιουργίας ανεξάρτητου κράτους στο κατεχόμενο κομμάτι της Κύπρου και την απαίτηση για αποχώρηση των στρατευμάτων κατοχής. Και νομίζω ότι ήταν και είναι(?) πάγια θέση Κύπρου και Ελλάδας οποιαδήποτε λύση δωθεί να είναι στα βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.Δεν θυμάμαι ποτέ να ζητάμε κάτι τέτοιο