Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έχω κι εγώ μια ευκαιρία να κρυφτώ στην Νιγηρία, όπου θα παιχτεί ένα μεγάλο ντιλ "ελληνικών" συμφερόντων αλλά δεν το ψήνω κι ιδιαίτερα. Δέκα είδη πυρετού, δέκα άσχετα μεταξύ τους θανατηφόρα.
Καλύτερα να πάω από το φουρνάκι ή και την ηλεκτρική παντόφλα.

Έχω κι εγώ μια ευκαιρία να κρυφτώ στην Νιγηρία, όπου θα παιχτεί ένα μεγάλο ντιλ "ελληνικών" συμφερόντων αλλά δεν το ψήνω κι ιδιαίτερα.

Πριν μερικους μηνες το εψηνα κι εγω για Νιγηρια. Στην αρχη το επαιζα σκληρο πεπονι αλλα ζοριζαν τα πραγματα.
Τελικα, ο Νιγηριανος συνδεσμος μου ειπε. ξεχασε το. Κριμα και ειχα μεγαλα σχεδια. Ενα απο τα τελευταια πραγματα που δεν εχω κανει και θελω. Καταστροφη και να βλεπω τον καπνο απο ψηλα, απο την πρωτη θεση στο αεροπλανο.

Έπεσε ένα Ρωσικό μεταγωγικό αεροπλάνο στο Belgorod, και η Ρωσία ισχυρίζεται πως μετέφερε Ουκρανούς αιχμαλώτους πολέμου που προορίζονταν για ανταλλαγή, και πως το κατέρριψαν οι Ουκρανοί.

Meanwhile η Ουκρανία ισχυρίζεται πως ΕΠΙΤΗΔΕΣ έβαλε η Ρωσία αιχμαλώτους στο αεροπλάνο επειδή ήξερε πως θα το καταρρίψει η Ουκρανία και ήθελε να τους παγιδεύσει :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

άνετα θα μπορούσε να έχει γίνει αυτό βέβαια, και εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή.

Διαβάζοντας την είδηση σκεφτόμουν τι reaction να βάλω. Γέλιο γιατί είναι αστείο που "απαιτεί" από το Ισραήλ να σταματήσει. Τον Rian ότι δεν θα συμβεί τίποτα στο Ισραήλ. Τελικά έβαλα sad γιατί απλά όλες οι πολιτισμένες δυτικές δημοκρατίες απλά θα γράψουν την απόφαση στα @@ τους

Διαβάζοντας την είδηση σκεφτόμουν τι reaction να βάλω. Γέλιο γιατί είναι αστείο που "απαιτεί" από το Ισραήλ να σταματήσει. Τον Rian ότι δεν θα συμβεί τίποτα στο Ισραήλ. Τελικά έβαλα sad γιατί απλά όλες οι πολιτισμένες δυτικές δημοκρατίες απλά θα γράψουν την απόφαση στα @@ τους
Τελικα ειναι παραπλανητικος ο τιτλος, ως συνηθως του μπαξεβανη.

Ωστόσο, το δικαστήριο δεν διέταξε κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας.

Εστω και για το θεαθηναι, κουνησαν το δαχτυλο στο Ισραηλ. Εγω αυτη την αποφαση του δικαστηριου την βρηκα εξοργιστικη. Μην κανετε γενοκτονια και θα σας δωσουμε χρονικο περιθωριο για αυτο...
Δεν μπηκαν καν στον κοπο να ζητησουν καταπαυση του πυρος, ενω η εικονα της ολοκληρωτικης ισοπεδωσης ειναι ξεκαθαρη.

Κατω απο αυτο το αρθρο, ειδα και το παρακατω link. Aσχετο με το θεμα αλλα προσθετει στην εμπειρια της υποκρισιας.

Τελικα ειναι παραπλανητικος ο τιτλος, ως συνηθως του μπαξεβανη.

Ωστόσο, το δικαστήριο δεν διέταξε κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας.
Ναι, άλλα αναφέρει το δεύτερο άρθρο

giphy.gif

Εν τω μεταξύ γίνεται ένας χαμός στις ΗΠΑ για το μεταναστευτικό, και το Τέξας κατεβάζει στα σύνορα τατάνξ.

Back