Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
O World War III θα ξεκινήσει από το Ragequit.

Το ακούσατε πρώτα εδώ.

edit- με πρόλαβε για δευτερόλεπτα ο ninja outlaw από πάνω

Άγριες διαθέσεις βλέπω σήμερα στο φόρουμ. Άλλοι ωρύονται, άλλοι τη βάνουν εδώ κι εκεί... Τι έγινε ρε παιδιά; :Ρ

1712762380150.png

Πως κάνετε έτσι? ένα ερωτικό τζαρτζαρισμα είχαμε. Δεν γίναμε και κούγκι

@ccwr ντροπή σου που αποχωρησες, κατά την άποψη μου
Από που; από τους γκέι αραμπάδες :p?:unsure:

Λέξεις και φράσεις που πρέπει να απαγορευτούν.

- Πύρινη λαίλαπα.
- Μικροί καρναβαλιστές.
- Να τα πούμε ε;
- Κονιόρδος.
.
.
.
.
.
.
- Δεν το κάναμε και κούγκι.

Μην δίνεται σημασία. Κάτι δικά μου σημειώνω.

Έτσι είναι οι κομουνισταί θέλουν να απαγορεύουν λέξεις και φράσεις.

Μην δίνετε σημασία κάτι δικά μου λέω :p

Έτσι ξεκινάνε οι επαναστάσεις κι οι πόλεμοι με 2 σελίδες παραπάνω.
Το επος του '40 ξεκινησε με ενα οχι. Οι δυο σελιδες ειναι για πυρηνικο πολεμο και φραγκατοι προσφυγες στον πλανητη Αρη.

Τι σου κανει ο φοβος του να χασεις τη καρεκλα στις επερχομενες εκλογες. Μακαρι να το κανει πραξη και να αποσυρει τις κατηγοριες ο Μπιντες και να μην ειναι απλα προεκλογικα παπατζηλικια

Η στρατολογηση απο τα 27 πηγε στα 25 αρα οι 27ηδες ειναι ειδος προς εξαφανιση. μισο εκατομμυριο ηταν ο στρατος πριν τον πολεμο, νομιζω.
Με αυτο, η αληθεια ειναι οτι γελασα.

army.png

Ενω οταν το εκαναν οι Αμερικανοι ηταν για το καλο της ανθρωποτητας. Παντου βρωμικες παγιδες, με ψευτο-διλημματα για να διαλεξεις πλευρα.
Συμφωνα με τον βουδισμο και σε αντιθεση με τον χριστιανισμο που διδασκει μια κολαση και εναν παραδεισο, υπαρχουν πολλα τετοια μερη, με βαθμιδες δυσκολιας/ευκολιας. Κολαση (για τους βουδιστες) ειναι το μερος οπου υπαρχει απληστια, αρρωστιες, πολεμοι κτλ. Νομιζω οτι η περιγραφη ταιριαζει απολυτα στη Γη.
Οπως λεει και ο σοφος κουνελος, κολαση ειναι το μερος οπου ο καθενας υποφερει για τον εαυτο του. Οσο πιο γρηγορα ξεμπερδεψουμε, τοσο το καλυτερο. Νομιζω οτι αυτο δινει υπερβολικα πολλες απαντησεις, για πολλα πραγματα.
Ο κουνελος σας εδειξε την ατραπο και η συνειδητοποιηση δεν βοηθαει σε τιποτα.

όσο οι άλλοι βγάζουν τραμπαρίφες ή/και κάνουν πολέμους για λίγους πόρους παραπάνω, η Κίνα πάει διάστημα. Καλά για ΕΕ δε μιλάμε είμαστε σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν εδώ και χρόνια.

Κάτσε να δεις, θα αρχίσουν να χτίζουν την φάση τους στο διάστημα, θα αρχίσουν να καρπώνονται τα καλούδια του διαστήματος και μετά θα θυμίζει παιχνίδι στο civ5 όπου εσείς έχετε ακόμα σπαθιά και ο άλλος έχει βγάλει τα big death robots ξέρω εγώ...

Οι Ευρωπαιοι να πουλανε θελουν, εχουν αφησει τα pew pew στους αλλους, τα βαρεθηκαν κιολας αφου επαιξαν περισσοτεροι πολεμοι απο οσες πολεμικες ταινιες εχει βγαλει το χολιγουντ. Δεν ασχολουνται και πολυ με τον στρατο, εκτος βεβαια απο οτι πολεμικο υλικο πουλαει.

Μάλλον λήγει η φάση με Ουκρανία και για αυτό το ψήνουν εκεί κάτω. Σίγουρα το Ιράν δεν θα ξεκινήσει τίποτα αν δεν ξέρει ότι έχει τις πλάτες της Ρωσίας και το Ισραήλ έχει τις πλάτες των ΗΠΑ.

Καλά θα πάει ΚΑΙ αυτό. λετς γκο πρεπερς!

Μάλλον λήγει η φάση με Ουκρανία και για αυτό το ψήνουν εκεί κάτω. Σίγουρα το Ιράν δεν θα ξεκινήσει τίποτα αν δεν ξέρει ότι έχει τις πλάτες της Ρωσίας και το Ισραήλ έχει τις πλάτες των ΗΠΑ.

Καλά θα πάει ΚΑΙ αυτό. λετς γκο πρεπερς!
Tο Ισραηλ δεν χρειαζεται τις πλατες κανενος για να ξεπατώσει σε πόλεμο οποιαδήποτε χωρα της περιοχης

Back