Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
giphy.gif

O World War III θα ξεκινήσει από το Ragequit.

Το ακούσατε πρώτα εδώ.

edit- με πρόλαβε για δευτερόλεπτα ο ninja outlaw από πάνω

Άγριες διαθέσεις βλέπω σήμερα στο φόρουμ. Άλλοι ωρύονται, άλλοι τη βάνουν εδώ κι εκεί... Τι έγινε ρε παιδιά; :Ρ

1712762380150.png

Πως κάνετε έτσι? ένα ερωτικό τζαρτζαρισμα είχαμε. Δεν γίναμε και κούγκι

@ccwr ντροπή σου που αποχωρησες, κατά την άποψη μου
Από που; από τους γκέι αραμπάδες :p?:unsure:

Λέξεις και φράσεις που πρέπει να απαγορευτούν.

- Πύρινη λαίλαπα.
- Μικροί καρναβαλιστές.
- Να τα πούμε ε;
- Κονιόρδος.
.
.
.
.
.
.
- Δεν το κάναμε και κούγκι.

Μην δίνεται σημασία. Κάτι δικά μου σημειώνω.

Έτσι είναι οι κομουνισταί θέλουν να απαγορεύουν λέξεις και φράσεις.

Μην δίνετε σημασία κάτι δικά μου λέω :p

Έτσι ξεκινάνε οι επαναστάσεις κι οι πόλεμοι με 2 σελίδες παραπάνω.
Το επος του '40 ξεκινησε με ενα οχι. Οι δυο σελιδες ειναι για πυρηνικο πολεμο και φραγκατοι προσφυγες στον πλανητη Αρη.

Τι σου κανει ο φοβος του να χασεις τη καρεκλα στις επερχομενες εκλογες. Μακαρι να το κανει πραξη και να αποσυρει τις κατηγοριες ο Μπιντες και να μην ειναι απλα προεκλογικα παπατζηλικια

Η στρατολογηση απο τα 27 πηγε στα 25 αρα οι 27ηδες ειναι ειδος προς εξαφανιση. μισο εκατομμυριο ηταν ο στρατος πριν τον πολεμο, νομιζω.
Με αυτο, η αληθεια ειναι οτι γελασα.

army.png

Ενω οταν το εκαναν οι Αμερικανοι ηταν για το καλο της ανθρωποτητας. Παντου βρωμικες παγιδες, με ψευτο-διλημματα για να διαλεξεις πλευρα.
Συμφωνα με τον βουδισμο και σε αντιθεση με τον χριστιανισμο που διδασκει μια κολαση και εναν παραδεισο, υπαρχουν πολλα τετοια μερη, με βαθμιδες δυσκολιας/ευκολιας. Κολαση (για τους βουδιστες) ειναι το μερος οπου υπαρχει απληστια, αρρωστιες, πολεμοι κτλ. Νομιζω οτι η περιγραφη ταιριαζει απολυτα στη Γη.
Οπως λεει και ο σοφος κουνελος, κολαση ειναι το μερος οπου ο καθενας υποφερει για τον εαυτο του. Οσο πιο γρηγορα ξεμπερδεψουμε, τοσο το καλυτερο. Νομιζω οτι αυτο δινει υπερβολικα πολλες απαντησεις, για πολλα πραγματα.
Ο κουνελος σας εδειξε την ατραπο και η συνειδητοποιηση δεν βοηθαει σε τιποτα.

Back