Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κίνηση εντυπωσιασμού αφού έχει διπλωματική ασυλία.
Αλλά και χωρίς αυτή, πιο πιθανό θεωρώ να συλλάβει η ρωσική αστυνομία τον Πούτιν παρά Δυτική τον Νετανιάχου

Το κρατος τρομοκρατης τα στηριζει ολα στο image. Με το που βγηκε η αποφαση, σκυλιασαν και πετανε απειλες και πιπες περι αντισημιτισμου. Απο κοντα και ο μπραβος τους η ΗΠΑ.

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι το μόνο έγκλημα πολέμου είναι να χάσεις πόλεμο. Ο Νετανιάρχου έχει σοβαρό πρόβλημα γιατί δεν τα πάει και τόσο καλά στον πόλεμο όσο προσπαθεί να πείσει η εικονική πραγματικότητα που μας υποβάλλουν.

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι το μόνο έγκλημα πολέμου είναι να χάσεις πόλεμο. Ο Νετανιάρχου έχει σοβαρό πρόβλημα γιατί δεν τα πάει και τόσο καλά στον πόλεμο όσο προσπαθεί να πείσει η εικονική πραγματικότητα που μας υποβάλλουν.
Προφανως. Η ιστορια γραφεται απο τους νικητες.

Γιατί ρε παιδιά? Θα τον χάσει? Μπορεί να μην κάνει εθνοκάθαρση σε όλη την Μέση Ανατολή όπως θέλει, αλλά δεν πρόκειται να χάσει τίποτα εδαφικά ή διπλωματικά.
Έχει κάνει κανείς εμπάργκο στο Ισραήλ? Εμπορικό ή διπλωματικό? Απαγόρευση πώλησης όπλων? Έχει οποιαδήποτε συνέπεια η χώρα ή ο ίδιος?

Γιατί ρε παιδιά? Θα τον χάσει? Μπορεί να μην κάνει εθνοκάθαρση σε όλη την Μέση Ανατολή όπως θέλει, αλλά δεν πρόκειται να χάσει τίποτα εδαφικά ή διπλωματικά.
Έχει κάνει κανείς εμπάργκο στο Ισραήλ? Εμπορικό ή διπλωματικό? Απαγόρευση πώλησης όπλων? Έχει οποιαδήποτε συνέπεια η χώρα ή ο ίδιος?
υπάρχουν αναφορές για βαριές απώλιες στον Λίβανο, δεν θα τον χάσει περ σε, αλλά το να μην τον κερδίσει αναίμακτα είναι σαν να τον έχασε σε αυτή την περίπτωση. Άλλωστε δεν είναι και μόνιμος σαν τον πουτιν ας πούμε.

μην είναι Έλληνας ρε; όλο δικαιώματα και καμία υποχρέωση.

Καποιες χωρες εχουν κανει. Νομιζω Τουρκια και Κολομβια εμπορικο εμπαργκο και σιγουρα αρκετες εχουν κοψει διπλωματικες σχεσεις.

Δυστυχως ολη η πληροφορια ειναι ελεγχομενη απο Ισραηλ οποτε δεν θα φτασει κατι στα αυτια μας.

Καποιες χωρες εχουν κανει. Νομιζω Τουρκια και Κολομβια εμπορικο εμπαργκο και σιγουρα αρκετες εχουν κοψει διπλωματικες σχεσεις.

Δυστυχως ολη η πληροφορια ειναι ελεγχομενη απο Ισραηλ οποτε δεν θα φτασει κατι στα αυτια μας.
Σαν να μας κάνει εμάς η Βοσνία και η Ζιμπάμπουε ένα πράγμα.

Είναι ίσως το πολύ κοντινό  επόμενο στάδιο στην κλιμάκωση.
Έχω την εντύπωση ότι με τον βαλλιστικό πύραυλο που έριξαν οι Ρώσοι, αυτό συνέβη ως επίδειξη (αν και δεν ήταν ο Σαρμάτ, ήταν μικρότερος). Δεν είχε καθόλου συμβατικά εκκρηκτικά (ούτε και πυρηνικά) και βασίστηκε καθαρά στην κινητική ενέργεια.

Πως είπε ο Κούλαρος; Τελειώσατε. Τουλάχιστον αν πάμε μια κι έξω θα ξεκουραστούμε επιτέλους!

Κάποια ζώα δε με πιστεύανε για τα μακαρόνια

kapoiazoademenpistevane.jpeg

Last edited:
Πρέπει όλοι να ενημερωθούμε σωστά.

Μηπως απλα να καλυψουν τα ματια τους με τις παλαμες τους; Θεωρω οτι ειναι αρκετο, για ατομικη βομβα μιλαμε.

Υποθέτω αυτό το μοντέλο:

Βοήθησε φυσικά ότι ο Ίντυ είχε επιπλέον ζωές έχοντας πιει από το ιερό δισκοπότηρο.

Κάπου είχα διαβάσει ότι αυτή η σκηνή ήταν ένα κλείσιμο του ματιού στο μύθο που υπήρχε, την δεκαετία του 50 ή 60 νομίζω, ότι αν έμπαινε κανείς μέσα σ' ένα ψυγείο θα μπορούσε να επιζήσει απο πυρηνική έκρηξη. Βέβαια η υλοποίηση στην ταινία μόνο γέλιο προκαλεί κι απανωτά facepalms.

Last edited:
Back