Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Από πλευράς "ποιότητας" και αξιόμαχου φαντάρων θητείας οι Τούρκοι δεν απέχουν και πολύ από εμάς πάντως. Είναι πολλές και χιλιοειπωμένες οι ιστορίες για τα τουρκικά βύσματα που ζητούν μετάθεση στον Έβρο επειδή είναι ήσυχα και ειρηνικά, και αράζουν εκεί σε ένα φυλάκιο και κυριολεκτικά κοιμούνται όλη μέρα. Και την ίδια στιγμή βέβαια έχεις τους κακομοίρηδες να υπηρετούν στο Κουρδιστάν και να παίζουν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα.

Και εμείς και η Τουρκία ως νατοϊκά στρατά έχουμε λίγο-πολύ ίδια νοοτροπία, οργάνωση και εκπαίδευση στο στρατό ξηράς. Κλάην μαην φαντάροι θητείας, αρκετά αξιόμαχες ειδικές δυνάμεις. Για τους αντίστοιχους Τούρκους ΕΠΟΠ δεν έχω ενημέρωση βέβαια, αλλά φαντάζομαι κι εκεί για στοίχημα και καλλιέργεια βιοντίζελ θα μιλάνε.

Εμένα οι ΕΠΟΠ έπαιζαν World of Warcraft. Επειδή ήξερα από gaming και δεν είχα παίξει ποτέ, μου έδωσαν ένα 10ημερο pass για να μπω και εγώ. Δυστυχώς δεν είχα από ότι κατάλαβα το σωστό mindset για το παιχνίδι, εγώ ήθελα να κάνω τουρισμό και να παίξω την ιστορία και οι υπόλοιποι με πήγαιναν καροτσάκι σε σημεία για farming ώστε να πάω γρήγορα σε max level και να μπορέσω να μπω στο endgame.

Στην Αεροπορία ήμασταν πιο εξελιγμένοι. Αλλος έφερνε Laptop και έπαιζε Company of Heroes. Το είχε μάλιστα σε dvd (2012 τότες)

Καλά αυτό με το Στοίχημα, είχε καμμενάκια πολλά. Ερχεται ο άλλος πρωί πρωί κλαμμένος, "ρε μλκ Bald, εχασα 2000€ στο στοίχημα"

Και την ίδια στιγμή βέβαια έχεις τους κακομοίρηδες να υπηρετούν στο Κουρδιστάν και να παίζουν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα.
Αυτο είναι το πρόβλημα για εμάς. Αυτοί έχουν εμπειρία από πεδία μαχών, ακόμη κι αν γίνεται καταναγκαστικά, αφού πλέον πολλοί πληρώνουν για να μην πάνε καθόλου. Και εκτος του προσωπικού πρώτης γραμμής, πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν και τα logistics.
Εμείς μια φρεγάτα στείλαμε και κοντέψανε να παραιτηθούν ακόμη και οι κψμιτζηδες.

Δεν είμαι πολεμοκαυλος, οπότε δεν με απασχολεί και πολύ τι θα γίνει, αφού δεν έχω σκοπό να κρατήσω όπλο, αλλά είτε διπλωματικά, είτε βιομηχανικά, είτε στρατιωτικά, δεν μπορώ να δω που υπερέχει η Ελλάδα έναντι των γειτόνων άπαξ και αποφασίσουν να κάνουν το παραμικρό.

Αυτο είναι το πρόβλημα για εμάς. Αυτοί έχουν εμπειρία από πεδία μαχών, ακόμη κι αν γίνεται καταναγκαστικά, αφού πλέον πολλοί πληρώνουν για να μην πάνε καθόλου. Και εκτος του προσωπικού πρώτης γραμμής, πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν και τα logistics.
Εμείς μια φρεγάτα στείλαμε και κοντέψανε να παραιτηθούν ακόμη και οι κψμιτζηδες.

Δεν είμαι πολεμοκαυλος, οπότε δεν με απασχολεί και πολύ τι θα γίνει, αφού δεν έχω σκοπό να κρατήσω όπλο, αλλά είτε διπλωματικά, είτε βιομηχανικά, είτε στρατιωτικά, δεν μπορώ να δω που υπερέχει η Ελλάδα έναντι των γειτόνων άπαξ και αποφασίσουν να κάνουν το παραμικρό.

Οι απέναντοι δεν εμπιστεύονται το προσωπικό τους με ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ. Γι' αυτό πάντα στέλνουν πολύ περισσότερους, για να κάνουν μια δουλειά από ότι χρειάζεται!!

Αυτοί έχουν εμπειρία από πεδία μαχών,

Καμιά σχέση αυτό που γίνεται στο Κουρδιστάν, με πραγματικές μάχες. Πήγαν να κάνουν την Επιχείρηση Ειρήνη (εισβολή στην Β. Συρία) και κοντέψαν οι ξεβράκωτοι Κουρδοι, να τους πετάξουν στην θάλασσα.

Έβαλαν καταδρομέα, να διοικήσει άρματα και μηχανοκίνητα, σε πραγματικές συνθήκες!! Είναι σαν να προσπαθείς να βάλεις 20 μονόχειρες να χορέψουν τσάμικο!! Γίνεται? Δεν γίνεται!!!

Εν τω μεταξύ οι Ρώσοι έκαναν ακόμη μια σούπερ μάριο επιχείρηση μέσα από αγωγούς, και κάπως έτσι φαίνεται να καταρρέει το προγεφύρωμα των ουκρανών στο Κουρσκ.

Εν τω μεταξύ οι Ρώσοι έκαναν ακόμη μια σούπερ μάριο επιχείρηση μέσα από αγωγούς, και κάπως έτσι φαίνεται να καταρρέει το προγεφύρωμα των ουκρανών στο Κουρσκ.

Ευτυχώς που συνεχίζεται ο πόλεμος με την υποστήριξη της Ευρώπης και θα έχει θέση ισχύος η Ουκρανία στις διαπραγματεύσεις 🤦‍♂️

Αυτό ήταν, οριστικοποιήθηκε η γενοκτονία των χριστιανών της Συρίας.

lol? καταρχάς τι εννοεί παράνομο μποικοτάζ; Είμαστε υποχρεωμένοι να αγοράζουμε τέσλα τώρα;

Επίσης τριπλιlol λέει στους υποστηριχτές του να αγοράσουν τέσλα; Τα βόδια που αγοράζουν ότι μεγαλύτερο σε κατανάλωση και τραβάνε coal rolling όπου δούνε τέσλα; Τα βόδια που βγάζουν σπυριά αν το αμάξι τους δεν είναι ότι χειρώτερο για το περιβάλλον και βάζουν αυτοκόλλητα "climate change is a hoax"?

Ξανά επίσης πόσο πόνεσε ο Ίλον για να ζητήσει από τον μπαμπά βοήθεια;

dontyoudarenottobuyteslamofo.jpeg

Καλά τα λες Νίτρο, αλλά επειδή μιλάμε για Αμερική δεν αποκλείω να πάνε όλοι οι rednecks και hillbillies να υποθηκεύσουν τα σπίτια τους για να αγοράσουν Τέσλα επειδή τους το είπε ο Ντίαρ Λίντερ Τραμπ.

Καλά τα λες Νίτρο, αλλά επειδή μιλάμε για Αμερική δεν αποκλείω να πάνε όλοι οι rednecks και hillbillies να υποθηκεύσουν τα σπίτια τους για να αγοράσουν Τέσλα επειδή τους το είπε ο Ντίαρ Λίντερ Τραμπ.
Θα ήταν τρομερό να πας 10 χρόνια πριν και να πεις το ίδιο. (να θυμηθούμε και πόσο οπαδοί ήταν στον ήλον οι δημοκρατικοί)

Θα ήταν τρομερό να πας 10 χρόνια πριν και να πεις το ίδιο. (να θυμηθούμε και πόσο οπαδοί ήταν στον ήλον οι δημοκρατικοί)

Το έχει πει και ο ίδιος ο Τραμπ, ότι μέχρι να κατέβει ως Ρεπουμπλικάνος ήταν κολλητάρι με όλους αυτούς που τώρα τον θεωρούν Βελζεβούλ.

Last edited:
ρε μλκς... ΠΤÏÎ±Î¼Ï Î±Ïξάνει ÏÏο 50% ÏοÏÏ Î´Î±ÏμοÏÏ Ïε ÏάλÏβα και αλοÏμίνιο αÏÏ Ïον Îαναδά

συγνώμη για το ΣΚΑΙ λινκ, αυτό βρέθηκε μπροστά μου

επίσης... WTF?

“The Day of Hope resolution also recognized “the need for a more inclusive, equitable and balanced approach to economic growth that promotes sustainable development, poverty eradication, happiness and hope for all peoples.”

A U.S. representative to the UN said the measure “contains references to diversity, equity and inclusion that conflict with U.S. policies that seek to eliminate all forms of discrimination and create equal opportunities for all.”

whatthefuckery? Έρχεται σε αντίθεση με τις θέσεις μας για ισότητα γιατί μιλάει για ισότητα...

Ψιλό γνωστά πράγματα αλλά είναι καλογραμμένο και έχει τους λόγους που τα f35 είναι μια κακή λύση, σε μια σειρά.

Ψιλό γνωστά πράγματα αλλά είναι καλογραμμένο και έχει τους λόγους που τα f35 είναι μια κακή λύση, σε μια σειρά.
ναι το είδα και εγώ πρόσφατα, αλλά οκ δε νομίζω να φτάσουμε να κάνουμε πόλεμο ΕΕ με ΗΠΑ... θα μας τα κλείσουν για τους Τούρκους;

Back