Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
παίζει να το πετύχουν τώρα με τις πίπες του Τζόνσον τόσο με την διαχείριση του κορώνα όσο και με το brexit, όπου σεβαστό ποσοστό στην Σκωτία ψήφισε παραμονή στην ένωση.

ΕΛΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ

ΕΛΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ
Ανεβήκαμε. Για λίγο...

Δάκτυλο του Σαββίδη υποπτεύομαι.

ΥΓ. "Με σημαία Λιβερίας" το πλοίο ΑΧΙΛΛΕΑΣ του υπερπατριώτη :D

Σύμφωνα με το άρθρο πάντως, φέρεται να έδωσε η εταιρεία του Μαρινάκη την πληροφορία. Περίεργο...

Τα αρθρα με το ισραηλινο μοντελο στρατευσης εχουν αρχισει να αυξανονται.

Την ιδια ωρα ο κινεζικος στρατος δειχνει απασχολημενος και βαραει υπερωριες
αξιζει τον κοπο να δειτε πως εγινε η αναμετρηση γιατι ηταν λιγο 4ος ΠΠ

εδω τα πραγματα ειναι 3ος ΠΠ

Το "θα πεθανουμε ολοι" ειναι προιον Κινας;

Μόνο εμένα μου θυμίζει λίγο την φάση πριν τους πρώτους 2 παγκοσμίους γενικότερα ο κόσμος;
Ανισότητες στο φουλ, κοινωνίες στο αμήν, μεγάλοι παίχτες που τους τρώει ο κώλος τους, οικονομίες ξεσκισμένες, γιδέοι σαν τον τραμπαρίφα. Νοιώθω ότι ο κορώνας μας δίνει την τελευταία κλωτσιά πριν το γκρεμό.

Νομίζω ότι το χα ξαναποστάρει. Μακροοικονομικά simplified, τρομερά ενδιαφέρον και ακόμα πιο επίκαιρο πλέον:

Edit:
18:32 που βρήσκονται τώρα τα επιτόκια του FED;

4.JPG

24:54
Το τύπωμα χρήματος σε τι φάση βρίσκεται και η αγορά assets;

1.JPG

2.JPG

Edit:
Επίσης σχετικό με το ποστ του nitro

Εδώ αν θέλει κανείς να δει το μοντέλο του Dalio πιο αναλυτικά. (η ψηφιακή έκδοση είναι δωρεάν). Τις πρώτες 60 σελίδες νομίζω αξίζει να τις διαβάσει κανείς. Μετά είναι γίνεται πολύ τεχνικό.

P.S. Δεν υιοθετώ τίποτα.. απλά το βρήσκω πολύ ενδιαφέρον...

Last edited:

Δάκτυλο του Σαββίδη υποπτεύομαι.

ΥΓ. "Με σημαία Λιβερίας" το πλοίο ΑΧΙΛΛΕΑΣ του υπερπατριώτη :D

:p

Πραξικόπημα στην Μιανμάρ -Ο στρατός συνέλαβε τα μέλη της κυβέρνησης | ΚΟΣΜΟΣ | iefimerida.gr

«Οι ΗΠΑ εναντιώνονται σε οποιαδήποτε απόπειρα αλλοίωσης του αποτελέσματος των πρόσφατων εκλογών και παρεμπόδισης της δημοκρατικής μετάβασης της Μιανμάρ» και «θα αναλάβει δράση σε βάρος όσων ευθύνονται εάν αυτά τα βήματα δεν αντιστραφούν», προειδοποίησε σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε, σημειώνοντας ότι ο Δημοκρατικός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έχει ενημερωθεί για τις εξελίξεις.

Καθολου τυχαια η ενοχληση της Αμερικης για την αποκαθηλωση της δημοκρατιας (και καλα δημοκρατιας) αφου η Μιανμαρ ειναι κινεζικη αποικια.

Back