Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ίσως και άσχετο με το θρεντ, αλλά καλού-κακού το ρίχνω εδώ.
 
Η Τουρκια θα κανει με Ρωσια, Γερμανια, Αγγλια, τους απανταχου τζιχαντιστες και τους οπαδους του Τραμπ που εχουν περισσοτερα οπλα απο την ιστορια του Ελληνικου στρατου.
 

Ξέραμε ότι ήταν ένας Επικίνδυνος Γελοίος Ανίκανος Γκαντεμης Αχυρανθρωπος. Πλέον είμαι σίγουρος ότι και αυτοί οι πολιτικοί που του δίνουν κατευθυντήριες γραμμές είναι το ίδιο ίσως χειρότεροι.

Ούτε πίεση, ούτε διπλωματικές συμμαχίες με χώρες-μελη που έχουμε κοινά σημεία, ούτε διπλωματική εξισορρόπηση με Ρωσία/Κίνα, ούτε καν χρήση βέτο!!!!
 
διπλωματική εξισορρόπηση υπάρχει με τις αραβικές χώρες που έγιναν οι κοινές ασκήσεις και την αμυντική συμφωνία με τα ΗΑΕ. Άλλωστε έγραφε τις προάλλες και ο γερμανικός τύπος ότι με την στάση της η γερμανία απομακρύνει άλλη μια χώρα από την ΕΕ και την σπρώχνει προς αναζήτηση νέων συμμάχων στην περιοχή.

Επίσης τώρα με τον Μπάιντεν θα την πάρουμε την πόλη πίσω (τι όχι;)
 
Ξεχνατε οτι η ΕΕ ειναι τραπεζικο συστημα και οχι στρατιωτικο. Μια αραδα που εχει η ενωτικη συμφωνια για το στρατιωτικο, εχει το email του ΝΑΤΟ. Εαν υπηρχε στρατιωτικο αχτι, θα ειχαν ριξει πυρηνικα στο παλατι του Ερντογαν, επειδη εχθρος της Αμερικης, που εκανε dislike σε post της ΝΑΣΑ, πηρε ταξι με τουρκικες πινακιδες.
Οι διπλωματικες σχεσεις της Ελλαδας με αραβικα κρατη δεν ειναι κατι παραξενο οσο παραξενο ειναι οι διπλωματικες σχεσεις που εχουν καποια αραβικα κρατη με την Τουρκια.
Οταν ο μεγαλος μας πολιτικος, ο Ανδρεας Παπανδρεου, εφτυνε την ΕΕ και εστελνε λουτρινα αρκουδακια στους σειχηδες τον κοροιδευαμε.
Οπως συμβαινει με ολες τις μεγαλες μορφες της χωρας μας, περιμενουμε να πεθανουν για να δουμε οτι ειχαν δικαιο.

EDIT
Πρωτη ειδηση στο θεμα με τις κυρωσεις δεν ειναι το φιασκο αλλα ο Μακρον που εχει εξοργιστει με την Τουρκια και ο Ερντογαν που εχει εξοργιστει με τις αμερικανικες κυρωσεις.
 
Last edited:

 
Είναι οι τυπικοί 45-55αρηδες που μόλις τους πιάσεις στην φάκα κλαίγονται αλά Μπούκουρας "πΡεπεΙ Να τΑϊσω τΟ παΙΔί μΟυ!"
 
Double post
Προχθές έπρεπε για λίγα λεπτά να συμφωνήσω με τον Τάκη. Σήμερα πρέπει να συμφωνήσω και με ΓΑΠ. Ωραία ξεκινά η εβδομάδα μου...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Δύο φορές έκανα κανό και ποδήλατο και ακόμα μου το κοπανάνε» - Piraeuspress.gr

«Δύο φορές έκανα κανό και ποδήλατο σε όλη τη διάρκεια της πρωθυπουργίας μου και ακόμα μου το κοπανάνε. Ο Κυριάκος κάθε Σαββατοκύριακο κάνει διακοπές και ουδείς ασχολείται»!
 
για κάποιο λόγο το ότι έπεσε το google ένιωσα ότι έπρεπε να μπει σε αυτό το thread :D
 
Και φωτια να ειχε παρει, δεν θα το ειχα καταλαβει.


ok.jpg


μηπως εχει σχεση με αυτο;
 
Last edited:
Εχουν γεμισει οι ειδησεις για την δυσφορια των τουρκων για το ελληνικο εξοπλιστικο προγραμμα και ανακουφιστηκε ο λαουτζικος.
Οταν θα ερθει ο λογαριασμος να δειτε ποσο βαθεια θα ειναι η ανακουφιση.
 
Εχουν γεμισει οι ειδησεις για την δυσφορια των τουρκων για το ελληνικο εξοπλιστικο προγραμμα και ανακουφιστηκε ο λαουτζικος.
Οταν θα ερθει ο λογαριασμος να δειτε ποσο βαθεια θα ειναι η ανακουφιση.

Καλύτερα "βαθιά ανακούφιση" από λογαριασμό παρά από οθωμανικό... :Ρ
 
Back
Top