lelos kounelos
Tarrasque
Η αληθεια ειναι οτι δεν ασχοληθηκα ποτε, λογικο και εννοειται, με την αεροεκπαιδευση. Τωρα εριξα μια ματια στο εκπαιδευτικο υλικο της πολεμικης αεροποριας και οι δεκαετιες που ειδα ειναι του 60 και του 70. Στην πορεια ειδα παραλαβες νεων αεροπλανων TECNAM P-2002JF x12 (2019) για την εκπαιδευση των Ικαρων. Διαβασα και για τα Τ-6Α texan II x45 τα οποια δεν ειναι αρχαια μαρμαρα. Τα συγκεκριμενα, εκτος απο εκπαιδευτικα αεροπλανα θα αναλαβουν και ρολο κυνηγου για τα τουρκικα UAV.
Εχω την εντυπωση οτι πληρωσαμε 1μιση δις για να εχουμε στρατιωτικη συμφωνια με το Ισραηλ που σκοπο εχει να την δει η Τουρκια.
Κοιτα τι καναμε εδω, ειμαστε φιλοι με το Ισραηλ.
Αυτο ανηκει στο θεμα με τις διακοπες στον στρατο.
Αυτα κανουν και θυμαμαι τοτε που σκιζοταν το δερμα μου στην σκοπια, απο το κρυο του Εβρου. Ειχε -20 και αντι να μας δωσουν γαντια και κανενα κασκολ, ειχαμε τα περιπολα (αν περνουσαν) που μας εδιναν απο μια χουφτα σταφιδες (εαν δεν τις ειχαν φαει).
Θυμαμαι και σειρουλα που ειχε παγωσει στην υπερυψωμενη και τον κατεβασαν σαν να ηταν σανιδα.
Εχω την εντυπωση οτι πληρωσαμε 1μιση δις για να εχουμε στρατιωτικη συμφωνια με το Ισραηλ που σκοπο εχει να την δει η Τουρκια.
Κοιτα τι καναμε εδω, ειμαστε φιλοι με το Ισραηλ.
Αυτο ανηκει στο θεμα με τις διακοπες στον στρατο.
Αυτα κανουν και θυμαμαι τοτε που σκιζοταν το δερμα μου στην σκοπια, απο το κρυο του Εβρου. Ειχε -20 και αντι να μας δωσουν γαντια και κανενα κασκολ, ειχαμε τα περιπολα (αν περνουσαν) που μας εδιναν απο μια χουφτα σταφιδες (εαν δεν τις ειχαν φαει).
Θυμαμαι και σειρουλα που ειχε παγωσει στην υπερυψωμενη και τον κατεβασαν σαν να ηταν σανιδα.