Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Δηλαδή, αυτοί φταίνε που πήγε το ρεύμα στο θεό, πανευρωπαϊκά!!!

Οι Ουκρανοί με τη βοήθεια των Αμερικανών :cylons:

Οι εκλογές πλησιάζουν και δεν βγαίνουν τα κουκιά.......

Εθνική επιδότηση εν τω μεταξύ είναι "ξελάσπωμα των εταιρειών που χρεώνουν όπως το έχουν αποφασίσει στο χρηματιστηρίο ενέργεια με τους φόρους των πολιτών". Καλά θα πάει αυτό, ας ανακαλύψουμε και τον τροχό για το πώς ρυθμίζεται η αγορά.

για ένα λεπτό, άλλο πράγμα λέει το άρθρο, να μην προτείνει ανώτατες τιμές στις εισαγωγές/αγορές του αερίου, όχι στις τιμές ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται με αέριο, που είναι και το ζητούμενο.

Πώς θεωρείς ότι θα καταλήξει αυτό το πράγμα, δεδομένου ότι τα δύο μεγέθη συνδέονται?

Πώς θεωρείς ότι θα καταλήξει αυτό το πράγμα, δεδομένου ότι τα δύο μεγέθη συνδέονται?
δεν ξέρω που θα καταλήξει, και δεν έχω ελπίδες δηλαδή γιατί απλά έχει ξεκαθαριστεί πλέον ότι το όνειρό μου για European Federation έχει σκάσει στα βράχια, οπότε δεν θα γίνει τίποτα... θα μείνει η κατάσταση όπως είναι, δηλαδή τραγική.

Το θέμα ήταν να αλλάξει το "χρηματιστήριο" ενέργειας, ώστε η φθηνή ηλεκτρική παραγωγή να εξισορροπεί την ακριβή.

Το θέμα ήταν να καταργηθεί το "χρηματιστήριο" ενέργειας.
FTFY.

Γενικώς θα υπάρξει επιρροή που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο (είτε απευθείας πληρωμή, είτε μέσω δημοσιονομικής τρύπας) θα καλύψει τα έξοδα κατανάλωσης ο πλεμπαίος.

Τωρα που θα το πατησει ο Πουτιν, θα ζεσταθουμε μια και καλη. Η Ουκρανια θα γινει γκραντ κανιον και μετα την ζεστη η αμνησια. Θα περασουν πολλες γενιες μεχρι να θυμηθουν οι ανθρωποι τι χρωμα εχει το χορταρι.

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ! Αυτους που τα λεει αυτα ειναι με τις χελωνες και εναντιον μου. Ακους εκει τα ποντικια γλυκα και εξυπνα πλασματα!

Πόσο το δίνει αύριο μετά τις υπογραφές του Πούτιν να δούμε βεγγαλικά;

Όλα πάνε βάσει σχεδίου.

Συνεχίζουν να ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη οι ουκρανοί, δεν τα γλιτώνουμε τα πυρηνικά........

Συνεχίζουν να ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη οι ουκρανοί, δεν τα γλιτώνουμε τα πυρηνικά........
Μα αυτός είναι και ο ρόλος του Ζαλενσκι. Βάζει και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα μην τυχόν και δεν περάσει το ίματζ που θέλουν

29SkitsaMakr-6-768x480.png

Back