Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μήπως να γίνει το όνομα το τίτλου WWIII - The Begining of Trade Wars ?

btw στην Ρωσία δεν έβαλε δασμούς... απλά λέω εγώ τώρα.
 
Να βρείτε κάποιον να σας αγαπάει όπως ο Τραμπ τον Πούτιν. Θα τελείωνε τον πόλεμο σε μια βδομάδα και ακόμα περιμένουμε.
 
Χαρά, που θα κάνουν οι PC enthusiasts (και οι κονσολάδες μεταξύ μας), στην Αμερική!! Μόλις ακρίβηναν οι GPU και οι κονσόλες 45%!!!
 

FDFjcAR.gif
 
Καλα να παθουν οι κονσολες. Οσο για το pc ολοι εχουμε pc . Αν καποιος εχει αποφασισει να κανει φετος αναβαθμιση θα κανει και δεν θα αλλαζει κατι επειδει ο Τραμπ αυξησε τους χωρους. Oπως και αν το pc καποιοιυ χαλασει τοτε αναγκαστικα θα αλλαξει εξαρτηματα και θα παρει καινουργια αρα θα κανει αναβαθμιση και αυττος.
 
Ενώ η κατάσταση είναι σαν πριν εκατό χρόνια ακριβώς, αντί και λίγο λιγότερο, δεν μπορώ ακόμη να θεωρήσω σίγουρο ότι ο Τραμπ δεν θα ξεκινούσε έναν πόλεμο με άκυρη χώρα, ακόμη και της ΕΕ, απλά και μόνο λόγω ηλιθιότητας.
Στην πρώτη του προεδρία η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ ήταν πιο σταθερή λόγω του επιτελείου του και των βουλευτάδων. Τώρα που μπήκαν όλοι οι βλαμμενοι μέσα, είναι λες και παρατούνε ζαριές στο crusader kings. Το έχει το lunatic trait, ώρα είναι λοιπόν να βγάλει και τα ρούχα του.
 

Ο Σύντροφος Κράσνοφ πολεμάει το 1% και τον καπιταλισμό εκ των έσω, κι εσείς αρχίζετε τα υστερικά σας.
 
Καλα να παθουν οι κονσολες. Οσο για το pc ολοι εχουμε pc . Αν καποιος εχει αποφασισει να κανει φετος αναβαθμιση θα κανει και δεν θα αλλαζει κατι επειδει ο Τραμπ αυξησε τους χωρους. Oπως και αν το pc καποιοιυ χαλασει τοτε αναγκαστικα θα αλλαξει εξαρτηματα και θα παρει καινουργια αρα θα κανει αναβαθμιση και αυττος.
Πάλι με inflated prices θα αγοράσεις κ θα πεις και ευχαριστώ, όπως με την 6700xt.
 
Πάλι με inflated prices θα αγοράσεις κ θα πεις και ευχαριστώ, όπως με την 6700xt.
Ελεγα να περιμενω να φυγει η κορωνα για να σταματησουν να αβαθμιζουν ολοι μαζι και τοτε να παρω καρτα γραφικων. Οπως και εγινε το 2022 . Και να επαιρνα τοτε μια RTX 4080 η RX 7800XT. Ομως εγιναν ολα οπως τα ειχα σχεδιασει γιατι χαλασε η κατρτα το 2021 μεσα στην πανδημια και ετσι πηρα 6700χτ που την πληρωσα οσο θα κοστιζε η 6900χτ με κανονικες τιμες. Οι τιμες για επεξεργαστες μνημες και μητρικες δεν εχουν αυξηθει ακομα. 340 ευρω κανει τωρα ο 9700χ και μια x870 ξεκιναει απο 280 ευρω στο sktroutz που μπηκα σημερα για να δω τιμες. Aρα ακομα και αν χαλασει η μητρικη η ο επεξεργαστης η η μνημη συντομα θα πληρωσω τις κανονικες τιμες και οχι τις δπλασιες.
 
Ομως εγιναν ολα οπως τα ειχα σχεδιασει γιατι χαλασε η κατρτα το 2021 μεσα στην πανδημια και ετσι πηρα 6700χτ που την πληρωσα οσο θα κοστιζε η 6900χτ με κανονικες τιμες.
Αρα δλδ σαμπόταρες ο ίδιος την κάρτα σου, να χαλάσει και να δώσεις δικαιολογία στον εαυτό σου να αγοράσει καινούργια νωρίτερα ακόμα κ σε διπλάσια τιμή. Καταλαβαίνω καλά;
 
Τώρα με τούς δασμούς του Τραμπ να δω αν θα τα κάνει αυτά.
Η αλήθεια είναι ότι δε νομίζω να μας επηρεάζει αυτό τώρα που το σκέφτομαι, έτσι και αλλιώς και τα Αμερικανικά parts από Ασία μας έρχονται δεν είναι ότι πάνε για πακετάρισμα Αμερική, τσιμπάνε δασμό να μπουν και τσιμπάνε και άλλον έναν να βγουν πάλι.

Δηλαδή ξέρω εγώ, τα τσιπάκια τα βγάζει η TSMC στην Ταϊβάν, τα στέλνει στους OEM στην... Ταϊβάν και στην Κίνα και μετά τα μοιράζουν ανά τους τοπικούς distributors ανά τον κόσμο.

Βασικά για αυτό είναι ηλίθιος και ο τραπ και η πολιτική του για τους δασμούς...
 
life-uh.gif


Οι σχέσεις διανομής θα αλλάξουν με τον ένα ή άλλο τρόπο. Ξεκινάω με εκμάθηση απλής κινέζικης και βλέπουμε.
 
life-uh.gif


Οι σχέσεις διανομής θα αλλάξουν με τον ένα ή άλλο τρόπο. Ξεκινάω με εκμάθηση απλής κινέζικης και βλέπουμε.
o firefox έχει αυτόματη μετάφραση πλέον, δεν χρειάζεται :p
 
Back
Top