Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Για την συγκεκριμένη ανάρτηση δεν νομίζω ρε συ. Απλά το βλαμμένο πήρε το κινητό και έγραψε ότι έγραψε χωρίς να το ελέγξουν οι επικοινωνιολόγοι.
Ό,τι και να γράψει έχει κάνεις τις καβάτζες του, αυτός και όλο το σόι για πολλές δεκαετίες μπροστα. Θέλω να πω ότι πραγματικά δεν τον νοιάζει με την έννοια ότι θα την κάνει με ελαφρά για εξορία στο Παρίσι ή σε κάποιο άλλο φρικτό μέρος.

Οι απειλές προς το Ιραν για το αν θα υπάρξει νεκρός διαδηλωτής, ισχούουν και προς τις ΗΠΑ;
Το Ίραν ειναι next in line μαζί με Μεξικό, Κολομβίες, Γροινλανδίες κλπ.

Τας Ευρώπας ακόμα νομίζουν ότι ο Τράμπ είναι σύμμαχος;

Καλά η γυναίκα στις ΗΠΑ μιλάμε για εν ψυχρό εκτέλεση... δεν γίνονται σε πολιτισμένα κράτη αυτά και αν γίνουν σίγουρα ΔΕΝ καλύπτουν τον κάθε βλαμμένο με όπλο και στολή.

Ρε εδώ την γυναίκα την βγάλανε τρομοκράτη και τον δολοφόνο ήρωα, τι περιμένεις καμία ελπίδα

Τας Ευρώπας ακόμα νομίζουν ότι ο Τράμπ είναι σύμμαχος;
Η Ευρωπη γλυφει τον κωλο των ΗΠΑ, αγοραζει οπλα απο ΗΠΑ, χρηματοδοτει τον στρατο των ΗΠΑ (ΝΑΤΟ), γινεται by-proxy και παραπλευρη απωλεια σε πολεμο των ΗΠΑ vs Ρωσια και τωρα απειλειται με στρατιωτικη επεμβαση απο τις ΗΠΑ.

Η περιπτωση της θα διδασκεται σε σχολες πολεμου με θεμα "χρηματοδοτώντας τον κατακτητη μου".
Καλά η γυναίκα στις ΗΠΑ μιλάμε για εν ψυχρό εκτέλεση... δεν γίνονται σε πολιτισμένα κράτη αυτά και αν γίνουν σίγουρα ΔΕΝ καλύπτουν τον κάθε βλαμμένο με όπλο και στολή
Αλλη μια αναλυση απο τους new york times των πολλαπλων βιντεο που απλα επιβεβαιωνουν το οφθαλμοφανες...

Still, the absence of even minimal organized resistance to a raid that involved multiple low-flying, slow-moving aircraft traversing densely populated and otherwise heavily defended Venezuelan airspace for more than two hours invites speculation not only about prior knowledge of the attack by Venezuela’s military, but about stand-down orders for the bulk of the country’s armed forces.

Still, the absence of even minimal organized resistance to a raid that involved multiple low-flying, slow-moving aircraft traversing densely populated and otherwise heavily defended Venezuelan airspace for more than two hours invites speculation not only about prior knowledge of the attack by Venezuela’s military, but about stand-down orders for the bulk of the country’s armed forces.
Παντως ειχαν γυρω στους 100 νεκρους μαχιμους και αμαχους απο την ολη απαγωγη.

Τωρα για τις αεραμυνες δεν ξερω, θα μαθουμε καποια στιγμη στο μελλον.

Θεωρητικα, ηταν γνωστο καμποσες μερες πριν οτι θα υπαρξει επιχειριση καθως ειχε δημοσιευσει δορυφορικες εικονες η Κινα απο αεροδρομιο στο Πουερτο Ρικο φορτωμενο με αεροσκαφη των ΗΠΑ.

Παντως ειχαν γυρω στους 100 νεκρους μαχιμους και αμαχους απο την ολη απαγωγη.

Τωρα για τις αεραμυνες δεν ξερω, θα μαθουμε καποια στιγμη στο μελλον.

Θεωρητικα, ηταν γνωστο καμποσες μερες πριν οτι θα υπαρξει επιχειριση καθως ειχε δημοσιευσει δορυφορικες εικονες η Κινα απο αεροδρομιο στο Πουερτο Ρικο φορτωμενο με αεροσκαφη των ΗΠΑ.

Το άρθρο υπονοεί ότι κάποιοι στα ψηλά κλιμάκια γνώριζαν και ουσιαστικά δώσανε τον Μαδούρο. Οι 100 νεκροί από ότι έχω καταλάβει ήταν εργαζόμενοι και φρουρά στο οίκημα που ήταν ο Μαδούρο την ώρα της επιχείρησης.

Δώσε μας τα λεφτά σου γιατί κάποιος μπορεί να σου τα κλέψει.

Δώσε μας τα λεφτά σου γιατί κάποιος μπορεί να σου τα κλέψει.
Αυτό το κάνουν ήδη οι τράπεζες αλλά δεν λεει αυτό. Σε hostile takeover αναφέρεται, θα σε πάρω/αγοράσω/καταλάβω για να μην σε πάρει ο άλλος. Πρακτικά παίζει το χαρτί που έπαιξε και η Ρωσία (δεν θέλουμε πυραύλους των ΗΠΑ (ΝΑΤΟ) δίπλα μας), με τη διαφορά ότι δεν έχει και πολύ σχέση η κατάσταση στη Γροινλανδία με την Ουκρανία. Πόσο μάλλον όταν ήδη έχουν τη Ρωσία διπλα τους στην Αλάσκα αλλά υποθέτω ότι ειναι flat earther ο Τραμπ οπότε τα δυο άκρα του επίπεδου χάρτη δεν ενώνονται.

Αλλη μια αναλυση απο τους new york times των πολλαπλων βιντεο που απλα επιβεβαιωνουν το οφθαλμοφανες...

Φαινόταν από το αρχικό βίντεο, με τη μία: Το βόδι που πυροβόλησε, πήγε από μπροστά να σταματήσει ντε και καλά, το SUV (SUV λέμε) με τα χέρια!!! Μιά φορά να είχε παίξει, οποιοδήποτε GTA, τέτοια μ#@$#%α δεν θα έκανε!!! (Δεν μιλάμε για εκπαίδευση, γιατί είναι προφανές, ότι οι αστυνομικοί στα νούμερα του Σεφερλή, είναι πιο εκπαιδευμένοι από αυτόν!!)

Η γυναίκα πήγε να στρίψει δεξιά, για να τον αποφύγει, και το βόδι την πυροβόλησε στο κεφάλι!!

Το βλέπω ότι την επόμενη φορά, που θα προσπαθήσει η ICE να κάνει επιχείρηση, σε πολιτεία των Δημοκρατικών (γιατί αυτοί δεν είναι με τον βαψομαλιά), ο Κυβερνήτης θα κινητοποιήσει την Εθνοφυλακή!! Εκεί σε θέλω κάβουρα!!!

Ζητάω συγνώμη από τα βόδια!! Δεν μου φταίνε σε τίποτα να τα ταυτίζω με μανϊακούς Δολοφόνους!

Το άρθρο υπονοεί ότι κάποιοι στα ψηλά κλιμάκια γνώριζαν και ουσιαστικά δώσανε τον Μαδούρο. Οι 100 νεκροί από ότι έχω καταλάβει ήταν εργαζόμενοι και φρουρά στο οίκημα που ήταν ο Μαδούρο την ώρα της επιχείρησης.

32 από την Κούβα!!! Ούτε τους δικούς του, δεν εμπιστευόταν ο Νικολά!!!!

Αφήνω αυτό εδώ κι όποιος έχει όρεξη ας ψάξει. Υπάρχουν κι άλλα παρεμφερή subs, αλλά στο συγκεκριμένο είδα πολλές ειδήσεις που με έκαναν να αναρωτηθώ αν έχουν εμφύλιο.

Τέλεια θα πάει αυτό σε μια χώρα με ελεύθερη οπλοφορία. Λες η επανάσταση να ξεκινήσει από το άντρο της καταπίεσης;

32 από την Κούβα!!! Ούτε τους δικούς του, δεν εμπιστευόταν ο Νικολά!!!!
αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι οι κουβανοί δεν ήταν προσωπική φρουρά τού μαδούρου και δεν έπεσαν μαχόμενοι στο «παλάτι» τού μαδούρο απέναντι στούς αμερικανούς υπερστρατιώτες. Είχαν επιτελικούς ρόλους στο πλαίσιο τής συνεργασίας με την Κούβα. Και δεν δολοφονήθηκαν από την επιχείρηση απαγωγής αλλά από την παράλληλη στρατιωτική επιχείρηση. Η δολοφονία τους συνειγορεί σε προδοσία στον στρατό.

Last edited:
αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι οι κουβανοί δεν ήταν προσωπική φρουρά τού μαδούρου και δεν έπεσαν μαχόμενοι στο «παλάτι» τού μαδούρο απέναντι στούς αμερικανούς υπερστρατιώτες. Είχαν επιτελικούς ρόλους στο πλαίσιο τής συνεργασίας με την Κούβα. Και δεν δολοφονήθηκαν από την επιχείρηση απαγωγής αλλά από την παράλληλη στρατιωτική επιχείρηση. Η δολοφονία τους συνειγορεί σε προδοσία στον στρατό.

Από την ανακοίνωση που έβγαλαν οι Κουβανοί, περισσότερο για "Βαράγγους" του έκοψα, που έπεσαν μέχρι ενός!! Εννοείται ότι αυτό, δεν αποκλείει προδοσία από τους ντόπιους!!

next_stop_havana.png

και πολυ αργησε ο παράφρων. ηταν προφανες οτι ενας, αν οχι ο μεγαλυτερος, στοχος μετα τα πετρελαια του μαδουρου, ηταν η κουβα.
οι κοκοτες της κομισιον ποτε θ ανοιξουν το στοματακι εστω τυπικα να διαμαρτυρηθουν για τον χιλιμπίλη σεριφη με τα εξασφαιρα? ισως οταν προσαρτησει σαν 51η πολιτεια το γιβραλταρ ξερωγω. ή το βατικανο.
ετσι ειναι. οταν βαραει η καμπανα για σενα ειναι αργα. δεν θ αργησει να βαλει το ποδαρακι (η καποιο αλλο μελος) ο magaς στην ευρωπη. το αδιανοητο σκεπτικο που αναπτυσσει για να "δικαιολογησει" οσα ξεκινησαν, δεν βλεπω τον λογο να μην βρισκει εφαρμογη στας ευρωπας.

Παρασκηνιακά υπάρχουν υποτίθεται μετατοπίσεις και νέες προσπάθειες απεξάρτησης από ΗΠΑ, ειδικά μετά τις δηλώσεις για Γροιλανδία, αλλά εγώ βλέπω ακόμα να αγοράζουν όπλα από τον χιλιμπίλι.

Με κατά μέσο όρο 100κ στρατιώτες στα εδάφη σου και κλειδωμένο εξοπλισμό βλ. αεροσκάφη και πυραυλικά συστήματα, δύσκολα κουνιέσαι.

Back