Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Παράξενο πράγμα η διαφορά ώρας στον πλανήτη, στην Ελλάδα η ώρα είναι 9 το πρωί, στην Ιαπωνία η ώρα είναι 5 το απόγευμα και στις ΗΠΑ η ώρα είναι "Γερμανία 1930"...

εν τω μεταξύ πριν μήνες ρώταγα το ΑΙ κατά πόσο οι ΗΠΑ τώρα μοιάζουν με την Γερμανία τότε και μου έλεγε παπάτζες για δικλείδες ασφαλείας, που μέχρι τώρα έχουν αχρηστευτεί όλες... τώρα λέει "α ναι βασικά αφού όλες οι δικλείδες ασφαλείας έχουν ανθρώπους που μπορούν να αντικατασταθούν από πίσω, ίσως να μην είναι τόσο αποτελεσματικές, και οι Γερμανοί τότε νόμιζαν ότι το συστημά τους τους προστατεύει".

Τραγική η κατάσταση, δεν περίμενα ότι θα ζήσουμε τέτοια πράγματα.
Επίσης το πιο ενδιαφέρον που δεν το είχα σκεφτεί, είναι η αναφορά που μου έκανε το ΑΙ σχετικά με τους εμπορικού πολέμους του Τράμπ, ότι κάπως έτσι ξεκινάει η φάση για να ανεξαρτητοποιήσει την χώρα του από τρίτους και να μπορεί μετά ας πούμε να ξεκινήσει έναν πόλεμο χωρίς να έχει ανάγκη κανέναν.

Last edited:
ρε μλκς μου τι ζουμε?
νομιζω οτι ειμαι απλα σε μια παραλληλη πραγματικοτητα, κι ενας αταλαντος σταντ απ κομήντια με πορτοκαλι περούκο λεει γκράντε παπαργιες για να γελαει ο κοζμος.
το βαρελι ειναι άπατο. καθε μερα και οι χοντρομαλακίες ανεβαινουν λεβελ.
να οι σημερινες:

δεν υπαρχουν τιποτα σοβαροι ρεπουμπλικανοι να κανουν ενα μινι πραξικοπηματακι και να τον στειλουν στο τρελλαδικο? δεν μπορει να εχουν παθει οι παντες αφασία και παράνοια.

ρε μλκς μου τι ζουμε?
νομιζω οτι ειμαι απλα σε μια παραλληλη πραγματικοτητα, κι ενας αταλαντος σταντ απ κομήντια με πορτοκαλι περούκο λεει γκράντε παπαργιες για να γελαει ο κοζμος.
το βαρελι ειναι άπατο. καθε μερα και οι χοντρομαλακίες ανεβαινουν λεβελ.
να οι σημερινες:

δεν υπαρχουν τιποτα σοβαροι ρεπουμπλικανοι να κανουν ενα μινι πραξικοπηματακι και να τον στειλουν στο τρελλαδικο? δεν μπορει να εχουν παθει οι παντες αφασία και παράνοια.
το 40% των μούρκανσ είναι υπέρ των μαλακιών του τραμπαρίφα, ποιος να τον στείλει σπίτι του λοιπόν;

δεν μιλαω για τους ψηφοφορους, δεν περιμενω κατι απο ανθρωπο που ψηφισε τραμπ. μιλαω για τραστ εταιρειων, μεγαλομπιζνεσμεν και μυστικες υπηρεσιες π.χ.
τετοια εντροπία, τετοιο ράντομνες, τοσο οτι ναναι, μπορει, νομιζω, να αποβει επικινδυνο για το στατους κβο που ολοι οι παραπανω εχουν δημιουργησει. ο αθρωπος αυτος ειναι συνωνυμο του χαους. και το χαος εχει παντα απροβλεπτες συνεπειες.

δεν μιλαω για τους ψηφοφορους, δεν περιμενω κατι απο ανθρωπο που ψηφισε τραμπ. μιλαω για τραστ εταιρειων, μεγαλομπιζνεσμεν και μυστικες υπηρεσιες π.χ.
τετοια εντροπία, τετοιο ράντομνες, τοσο οτι ναναι, μπορει, νομιζω, να αποβει επικινδυνο για το στατους κβο που ολοι οι παραπανω εχουν δημιουργησει. ο αθρωπος αυτος ειναι συνωνυμο του χαους. και το χαος εχει παντα απροβλεπτες συνεπειες.
όλοι πίπα κάνουν ρε, ο τύπος είναι ηγέτης, τρέχουν πίσω του, ποιος θα του πάει κόντρα; όποιος του πήγε τον έφαγε η μαρμάγκα, ο τύπος κινεί εθνοφρουρά σε δημοκρατικές πολιτείες για την κάβλα του, αλλάζει δικαστές και βασικά όργανα με δικούς τους, οι τεκ μπρος του έκαναν πίπα με μεγάλες δωρεές κτλ κτλ.

Στο μυαλό τους, νομίζουν ότι ο τράμπ έχει όρια λόγω του δικαστικό/πολιτικού συστήματος που έχουν στήσει.

Το ρεπουμπλικανικό κόμμα, έχει αλλωθεί από το 2004, από κάτι σέχτες τύπου tea party και προσφάτως maga!!! Από τους σοβαρούς μόνο ο Ρουμπιο, έχει μείνει στο τραμπ αδμιν (όχι ο δικος μας αδμιν!!! Συγγνώμη κ. Ναύαρχε).

Εάν κερδίσουν οι Δημοκρατικοί την Βουλή, στις ενδιαμεσες εκλογες (η Γερουσία είναι πολύ πιο δύσκολη περίπτωση), υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσουν διαδικασία καθαίρεσης του Προέδρου. Εκεί θα βρουν χώρο οι αντίπαλοι του βαψομαλιά, στους Ρεμπουπλικάνους!!

Δική μου άποψη αυτή και δεν την βασίζω κάπου, αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω πως όλα αυτά τα ενδιαφερόμενα μέρη που αναφέρεις έχουν κάποιο πλάνο και ο τραμπ ανεξάρτητα απο το τι λέει εν τέλει ακολουθεί το πλάνο αυτό. Τόσα χρόνια λέμε ότι οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ ανεβαίνουν απο συμφέροντα, οπότε λίγο δύσκολο να ανέβηκε ξαφνικά κάποιος που θέλει εσκεμμένα να κάνει ζημιά στους πάντες γύρω του.

Για παράδειγμα, δεν πιστεύω ότι η επιχείρηση στην Βενεζουέλα είναι απόφαση του τραμπ. Σιγα μην ασχολήθηκε το ζωντανό πορτοκάλι με αυτό το θέμα. Είδαν οι αμερικανοί τους Κινέζους που πήγανε να βάλουνε χέρι εκει και έκαναν επιχείρηση κατα Μαδούρο για να βάλουν το δικό τους πρώτα. Γιατί το νέο δόγμα φαίνεται να είναι ότι αυτό το ημισφαίριο τους ανήκει.

Επίσης, απο τα λίγα που ξέρω, εταιρείες τύπου Meta ή Alphabet δεν τα πήγαιναν πολύ καλά τους Δημοκρατικούς. Με τους Ρεμπουμπλικανούς τώρα κάνουνε πάρτυ. Ο Musk το δήλωσε πολύ πιο άμεσα αυτό.

Τώρα γιατί οι ΗΠΑ κάνουν τόσο έντονη στροφή μακριά απο την Ευρώπη δεν το ξέρω. Υπάρχουνε πολλές αιτιολογίες γύρω απο την λεγόμενη φθίνουσα πορεία της Ευρώπης, αλλά πρακτικά η ΕΕ ακόμα και σήμερα έχει τεράστιο ΑΕΠ και δίνει πολύ περισσότερα προς δύση μεριά παρά προς ανατολή.

Ίσως οι ΗΠΑ θεωρούνε πως η στήριξη της Ευρώπης στρατιωτικά δεν αξίζει πλέον, οπότε θέλουνε είτε να δίνει η Ευρώπη ένα 5% στο ΝΑΤΟ, ή να πάρουνε ό,τι βρίσκεται στο δικό τους ημισφαίριο πχ Γροιλανδία και να ακυρώσουνε προγενέστερες συμφωνίες με Ευρωπαίους. Πρόσφατα διάβασα ότι οι ΗΠΑ θέλουνε να εστιάσουνε την συνεργασία μόνο με ορισμένες χώρες της Ευρώπης όπως πχ με την Πολωνία που την θεωρούνε σύμμαχο-πρότυπο. Λογικά και η Ελλάδα θα πέσει σε αυτό το καλάθι εαν τελικά υπάρξει ρήξη.

δεν αντιλεγω οτι τους βολευει το αποτελεσμα και οτι σε καποια κλιμακα ηταν σχεδιασμενο εξαρχης.
απλα πιστευω οτι σε σημεια εχει ξεφυγει ξεκαθαρα ο ψυχακιας. και η αγαρμποσυνη και επιτηδευμενη απλοποιηση/ηλιθιοποιηση σοβαρων θεματων σε καθε του δηλωση, νομοτελειακα καποια στιγμη, οσο μαμούχαλοι κι αν ειναι οι αμερικανοι πολιτες (και οι ευρωπαιοι "συμμαχοι" στο νατο και την κομισιον) θα φερει Αντιδραση.
και μετα δυσκολα θα μπορει να μαζευτει το πραγμα.

μια πιθανη αφορμη ειναι επισης η παρουσια των ICE σε διαφορες πολεις (που ολως τυχαιως μαλλον εχει καταψηφιστει ο πορτοκάλης) που στα ματακια μου μεχρι και σε προθυρα εμφυλιου μπορει να οδηγησει.

οσον αφορα την ελλαδα, (αν, οπως διαβαζω, ο τραμπ θελησει να κλεισει το κυπριακο με διαδικασιες εξπρες, που σημαινει πληρη αποδοχη της σημερινης καταστασης), θ αναγκαστει να του παει "κοντρα" και καλα, εστω σε επιπεδο δηλωσεων λογω της λαικης κατακραυγης και βεβαια ο μιστερ μπην θα μετανιωσει πικρα για τις παπαργιες που του ξεφυγαν στην υποθεση βενεζουελα.
παντως, οποια πιθανη διαβεβαιωση κι αν εχει λαβει ο πραιμινιστερ, δε νομιζω οτι μπορει κανεις να εμπιστευτει την πορτοκαλιά ωρολογιακη βομβα.
τικ τακ, τικ τακ.

ισως θα πρεπε να εχει dedicated θρεντ ο παλιάτσος του καπιτωλίου, οσο το σκεφτομαι.
τελος παντων, τα σημερινα ΑΙ κατορθωματα του απ τον σοσιαλ λογαριασμο του:

b71687716647c6ad.jpg

d365c3b943a405ec.jpg

εεεχμμμμ, δεν ειδατε λαθος, η αστερόεσσα δεν καλυπτει μονο την γροιλανδια αλλά και τον καναδά.
τικ τακ.

Και την Βενεζουέλα.

Θυμίζει τον χάρτη της τεχνοκρατίας, ενός concept που προτάθηκε πριν έναν αιώνα για την δημιουργία ενωμένης βόρειας Αμερικής με τεχνοκράτες στην ηγεσία.

1000036087.jpg

Το logo του board of peace που ειναι ο Ντόναλντ και κάποιοι καθυστερημένοι ακόμα. Οι κακές φήμες λένε ότι περιλαμβάνει όλα τα εδάφη που θέλει να προσαρτήσει. Για όσους έχουν απορίες, το board of peace ειναι σε σχέση με τον ΟΗΕ ότι είναι η Intervision σε σχέση με την Eurovision.

View attachment 9985

Το logo του board of peace που ειναι ο Ντόναλντ και κάποιοι καθυστερημένοι ακόμα. Οι κακές φήμες λένε ότι περιλαμβάνει όλα τα εδάφη που θέλει να προσαρτήσει. Για όσους έχουν απορίες, το board of peace ειναι σε σχέση με τον ΟΗΕ ότι είναι η Intervision σε σχέση με την Eurovision.
Για το board of peace δείτε την πολύ καλή ανάλυση τού Πασκάλ.

Μιλάμε για hostile takeover των πλανητικών θεσμών και οργανισμών...

Να περιμένουμε ελληνική εκπροσώπηση από το Jason Αντιγόνη;

Κονσερβούλες, μακαρόνια, τραχανά, πίκλες και σπόρου να έχετε και όλα θα πάνε καλά.

View attachment 9985

AI slop?

Δεν ξέρω. Βλέποντας το βίντεο του @lucinos απορώ που δεν έβαλε για logo την πορτοκαλοφάτσα του. Εγώ πλάκα πήγα να κάνω για το logo και ο τύπος έχει φτιάξει μια απάτη για να σουφρώνει λεφτά. Και κάποιοι ηλίθιοι δέχτηκαν.

ΥΓ στα 27:23, πως του ξέφυγε αυτό το κελεπούρι στο background;

Back