Το φημισμένο action game της Sony έρχεται και σε PC με μία ποιοτική και προσεγμένη έκδοση.
See full article...
See full article...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Θαρρώ μόλις έκλεισε το μαγαζάκι του AC: Shadows οριστικά
Τι είναι αυτό το playstation που αναφέρεται συνεχώς στο review ρε παιδιά?
Επίσης το AC Shadows είναι κ πιο "inclusive", μη τα ξεχνάμε αυτά!!1Α όχι, το ένα έχει μόνο Samurai, το άλλο έχει Samurai ΚΑΙ Ninja...
Το Ghost of tushimα ειναι απο τα παιχνιδια που ολοι πρεπει να παιξουν!
Ξεκάθαρα 4.POLL
1. Είναι ραδιοφωνικός σταθμός που παίζει διάφορες μουσικές επιτυχίες
2. Είναι σταθμός βάσης ασύρματου τηλεφώνου
3. Είναι σταθμός/θάλαμος πουτημπαίζεις
4. Όλα τα παραπάνω
Eνω το ευχαριστιέμαι και ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, θα πω για τα αρνητικα επειδή έχει ακούσει πολύ θετικά σχόλια. Το dlc αδυναμο, δεν προσφέρει τίποτα ενδιαφέρον, ίσα ίσα που με τα stories καθε τρεις και λίγο μου την εσπαγε. Πολλά επαναλαμβανόμενα features πχ αλεπού κλπ σημαιάκια τσουτσουνάκια κλπ. Για open world με χαλαει πολύ που έτσι και "δεν είναι η ώρα" να χτυπήσεις ένα οχυρό ακόμα, δεν θα μπορέσεις με τίποτα γιατι κανει cheating με αόρατα βέλη κλπ. Για να περάσω στον τελευταίο χάρτη πριν την βασική ιστορία και άρα πριν ρίξω το οχυρό saiko, πηγα κολυμπώντας να περάσω πιο πάνω στο χάρτη και ενώ ΚΟΛΥΜΠΑΓΑ μια χαρά ξαφνικά μου λέει γύρνα πίσω πριν ΣΕ ΠΝΙΞΩ. Αυτά μου χαλάνε την εμπειρία που από πολύ καλή θα γινόταν συναρπαστική. Αυτά τα λίγα. Σας την έσπασα;