What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

GHOST OF TSUSHIMA DIRECTOR’S CUT

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Τι είναι αυτό το playstation που αναφέρεται συνεχώς στο review ρε παιδιά?

POLL

1. Είναι ραδιοφωνικός σταθμός που παίζει διάφορες μουσικές επιτυχίες
2. Είναι σταθμός βάσης ασύρματου τηλεφώνου
3. Είναι σταθμός/θάλαμος πουτημπαίζεις
4. Όλα τα παραπάνω

shredder

Death Knight
Το τερματισα! Τι παιχνιδαρα! Ναι εχει και ninja και samurai. Εγω ειμαι ninja . Το assasin creed shadows πιστευω θα ειναι και αυτο πολυ καλο ισως ακομα καλυτερο ! Το Ghost of tushimα ειναι απο τα παιχνιδια που ολοι πρεπει να παιξουν!

Borracho

Ancient Red Dragon
POLL

1. Είναι ραδιοφωνικός σταθμός που παίζει διάφορες μουσικές επιτυχίες
2. Είναι σταθμός βάσης ασύρματου τηλεφώνου
3. Είναι σταθμός/θάλαμος πουτημπαίζεις
4. Όλα τα παραπάνω
Ξεκάθαρα 4.

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Θυμάμαι ένα PlayStation που είχα αγοράσει από ένα πανηγύρι. Είχα πάρει τότε και κάμποσους λουκουμάδες, τηγανισμένους σε λάδι μηχανής.

Το PlayStation ερχόταν με μια κασέτα που περιείχε μια ντουζίνα παιχνίδια (Super Mario, Karateka, Tetris). Παίζει να ήταν τα καλύτερα 35 ευρώ που έχω ξοδέψει ποτές.

karamela

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Eνω το ευχαριστιέμαι και ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, θα πω για τα αρνητικα επειδή έχει ακούσει πολύ θετικά σχόλια. Το dlc αδυναμο, δεν προσφέρει τίποτα ενδιαφέρον, ίσα ίσα που με τα stories καθε τρεις και λίγο μου την εσπαγε. Πολλά επαναλαμβανόμενα features πχ αλεπού κλπ σημαιάκια τσουτσουνάκια κλπ. Για open world με χαλαει πολύ που έτσι και "δεν είναι η ώρα" να χτυπήσεις ένα οχυρό ακόμα, δεν θα μπορέσεις με τίποτα γιατι κανει cheating με αόρατα βέλη κλπ. Για να περάσω στον τελευταίο χάρτη πριν την βασική ιστορία και άρα πριν ρίξω το οχυρό saiko, πηγα κολυμπώντας να περάσω πιο πάνω στο χάρτη και ενώ ΚΟΛΥΜΠΑΓΑ μια χαρά ξαφνικά μου λέει γύρνα πίσω πριν ΣΕ ΠΝΙΞΩ. Αυτά μου χαλάνε την εμπειρία που από πολύ καλή θα γινόταν συναρπαστική. Αυτά τα λίγα. Σας την έσπασα;:):p

Last edited:

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Eνω το ευχαριστιέμαι και ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, θα πω για τα αρνητικα επειδή έχει ακούσει πολύ θετικά σχόλια. Το dlc αδυναμο, δεν προσφέρει τίποτα ενδιαφέρον, ίσα ίσα που με τα stories καθε τρεις και λίγο μου την εσπαγε. Πολλά επαναλαμβανόμενα features πχ αλεπού κλπ σημαιάκια τσουτσουνάκια κλπ. Για open world με χαλαει πολύ που έτσι και "δεν είναι η ώρα" να χτυπήσεις ένα οχυρό ακόμα, δεν θα μπορέσεις με τίποτα γιατι κανει cheating με αόρατα βέλη κλπ. Για να περάσω στον τελευταίο χάρτη πριν την βασική ιστορία και άρα πριν ρίξω το οχυρό saiko, πηγα κολυμπώντας να περάσω πιο πάνω στο χάρτη και ενώ ΚΟΛΥΜΠΑΓΑ μια χαρά ξαφνικά μου λέει γύρνα πίσω πριν ΣΕ ΠΝΙΞΩ. Αυτά μου χαλάνε την εμπειρία που από πολύ καλή θα γινόταν συναρπαστική. Αυτά τα λίγα. Σας την έσπασα;:):p

Καθόλου, τέτοια και άλλα παρόμοια ζητήματα με ώθησαν να γράψω στο review ότι αυτή η συνταγή των open world games έχει φτάσει στο τέλος της και θα χρειαστεί κάτι καινούριο.

Top Bottom