Για την ακρίβεια, <span style="font-size:14pt"><b>NEXT.BEST.GAME.EVER</b></span><br><br>*Φοράει σοβαρό κοστούμι παρολ' αυτά* <br><br>Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, όχι μόνο δεν θα φοράω παρωπίδες καθώς θα δοκιμάζω την beta, αλλά αντίθετα θα είμαι ιδιαίτερα αυστηρός. Και περισσοτερο αυστηρός με παιχνίδια για τα οποία εχω συγκεκριμένες προσδοκίες. Στο mumble το έχετε καταλάβει αυτό (witcher 3 κανεις? ). <br><br>*Βγάζει σοβαρό κοστούμι (μην το παραχεσουμε κιόλας)*<br><br>Ρε <span style="font-size:14pt"><b>NEXT.BEST.GAME.EVER</b></span>, απ' το preload φαινεται.
Θέλει, μιας και δεν θα παίξει το κανονικό παιχνίδι λόγω υποχρεώσων (και μετά όλοι θα έχουν ξεφύγει, οπότε δεν θα θέλει να είναι το κάνον φόντερ για το καρτέλ ;P).
Ειμαι δουλεια και δεν μπορω να στειλω τα invites ακομα. Οποιος εχει ξεμεινει και θελει, ας με κανει add και θα στειλω μολις σχολασω και γυρισω σπιτι.<br><br>UPlay nick: Zumbicow
Ευχαριστώ, soad667. Τελικά έπρεπε να έρθει επιπλέον confirmation email ότι εμφανίστηκε το παιχνίδι για preload στο UPlay.<br><br>Edit: Κατέβηκε. Με βάση το προηγούμενο Closed Beta test (For Honor) εικάζω ότι θα υπάρξει και ένα μικρό download λίγο προτού ανοίξει.
Και σε εμένα ήρθε επιπλέον confirmation email, και η beta ΠΑΛΙ δεν εμφανιζόταν στο Uplay client :throw:.<br><br>Τελικά έκανα search και ξαφνικά το βρήκε eanutbutterjellytime:. Downloading as we speak, αλλά καλά ξεκινήσαμε :whatever:...