What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Γιατί δε δέχονται την ταυτότητά μου?

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Ο λογος που γινεται ανανεωση στην ταυτοτητα, ειναι οτι μεγαλωνουμε διαολε. Απο ενα σημειο και μετα δυσκολευει η ταυτοποιηση. <br>Καποτε τα ακουσα απο τις αρχες, αφου ειχα την ταυτοτητα που μου εδωσαν στο μαιευτηριο.<br><br>Πραγματι, το ελληνικο διαβατηριο ειναι πολυ δυνατο. Ποτε δεν το κοιταξαν δυο φορες. Εκτος απο τοτε που εσκασαν πακιστανοι στην ταυλανδη, με πλαστα ελληνικα διαβατηρια. Ειχα καποια θεματα τοτε.<br><br>Και ναι, η καθε χωρα εχει τους δικους της νομους και δεν βλεπω τον λογο να ακολουθουν την νομοθεσια που εχουν τα αλλα κρατη.<br><br>Ταξιδεψα σε αγγλια και ολλανδια, μονο με ταυτοτητα. Προβλημα κανενα. Μαλιστα η ταυτοτητα μου τοτε ειχε ορθογραφικο λαθος στο επωνυμο. <br>Ξερω οτι καποιοι αντιμετωπισαν προβλημα με τις ελληνικες τους ταυτοτητες. Ετσι λοιπον ισχυει και το που θα πεσεις.<br><br>Επειδη τα πραγματα εχουν αγριεψει πολυ, καλο ειναι να προσπαθουμε να μοιασουμε σε αυτον που απεικονιζει η φωτογραφια στα εγγραφα μας.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
<img src="https://i.ytimg.com/vi/AOpXjWZRVY8/maxresdefault.jpg" alt="maxresdefault.jpg" class="bbcode_img" />
 

pitsinius

Umber Hulk
Joined
Dec 12, 2012
Messages
792
<blockquote><br>Ταξιδεψα σε αγγλια και ολλανδια, μονο με ταυτοτητα. Προβλημα κανενα. Μαλιστα η ταυτοτητα μου τοτε ειχε ορθογραφικο λαθος στο επωνυμο. <br>Ξερω οτι καποιοι αντιμετωπισαν προβλημα με τις ελληνικες τους ταυτοτητες. Ετσι λοιπον ισχυει και το που θα πεσεις.<br></blockquote><br><br>Ναι αλλα μηπως αυτο συμβαινει μονο σε μας απο τις ανατολικες χωρες? Αν δηλ, ο Βορειοευρωπαιοι δν αντιμετωπιζουν ποτε προβλημα στην ταυτοποιηση, δεν ξερω, μου φαινεται και λιγο προσβλητικο εμας να μας περνανε από κοσκινο, δε συμφωνεις?
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
ειναι που θα πεσεις και πως θα κοψουν στον γκισε. δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω αν ειχαν παρομοια προβληματα, τα υπολοιπα αδερφια μας απο την ευρωπαικη ενωση.<br>Αυτο με την υπευθηνη δηλωση περι τρομοκρατιας, ειναι μια ηλιθιοτητα που ξεκινησε απο ενα κρατος που δεν το διακρινει η εξυπναδα του.<br>Να το κανουν και στα δικαστηρια.<br>Θα το ξανακανεις;<br>οχι κυριε προεδρε<br>ενταξει, ελευθερος αλλα μην σε ξαναπιασουμε να σκοτωνεις ανθρωπους.<br>οχι κυριε προεδρε, θα προσεχω για να μη με ξαναπιασετε.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Πιτσίνιε, τόση ώρα που κουράζετε το θέμα, θα &#039;χε βγάλει νέα ταυτότητα, ειδικά τώρα που είναι εξπρές η διαδικασία. <br><br>Η σύντομη φάση είναι :<br><br>Η ψευδοχώρα μας είναι μια υποτελής μπανανία αστειοτάτης νομικής υποστάσεως. Τα Ολλανδικά πανεπιστήμια μπορεί να σου ζητήσουν να έρθεις με σουρωτήρι στο κεφάλι. Μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν. Αν θέλεις να σπουδάσεις εκεί, ακολουθείς τους κανόνες τους. Γενικά έτσι πάει. Θέλεις να μπεις στο μαγαζί κάποιου; Υπαγορεύει ο ίδιος τους κανόνες. Δεν σου αρέσουν, δεν μπαίνεις, simple as this.
 

pitsinius

Umber Hulk
Joined
Dec 12, 2012
Messages
792
Έκανα αιτηση για διαβατηριο και κουφαθηκα. Με ρωτησε ο αστυνομικος χρωμα ματιων και υψος - δηλαδη μπορουσα να απαντησω οτι μου κατεβει και να παει να το βαλει στον υπολογιστη  :facepalm:<br><br>Νταξει ειχε και scan δαχτυλικων αποτυπωματων να σωσει την κατασταση αλλα ξενερωσα - περιμενα πιο hardcore συλλογη στοιχειων ταυτοποίησης  :pP
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,316
<blockquote>Ναι αλλα μηπως αυτο συμβαινει μονο σε μας απο τις ανατολικες χωρες? Αν δηλ, ο Βορειοευρωπαιοι δν αντιμετωπιζουν ποτε προβλημα στην ταυτοποιηση, δεν ξερω, μου φαινεται και λιγο προσβλητικο εμας να μας περνανε από κοσκινο, δε συμφωνεις?</blockquote><br><br>Είναι καθαρά θέμα ταυτότητας!! Αντιγράφεται πολύ εύκολα!! Με διαβατήριο βιομετρικών στοιχείων, δεν είχα κανένα πρόβλημα!! Αέρα πατέρα πέρασα (Γαλλία το 2011)!!
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Έχω από το  2013-2014, τέσσερις πολύ κοντινούς μου ανθρώπους Ολλανδία, με ταυτότητες που εκδόθηκαν το 2002 και 2003. Ήμουν έτοιμος να κάνω χαρτιά να πάω ο ίδιος στο Twente από το Σεπτέμβρη του &#039;17. Μην τρως πρόλογο. Προφανώς είναι <b>υποχρεωμένοι</b> βάσει κοινοτικής νομοθεσίας να δεχτούν την ταυτότητά σου. Τα περί 10 ετών εκεί, μετά συγχωρήσεως δηλαδή, αλλά στα ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ. Η ταυτότητα εκδόθηκε εδώ, ο νόμος εδώ προβλέπει 15 έτη, συνεπώς είσαι νομιμότατος κι εδώ, αλλά και ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΕ.<br><br>Αν έχεις σκοπό πάντως να ζήσεις στο εξωτερικό κάποια χρόνια, καλό είναι να βγάλεις κι ένα διαβατήριο, για να αισθάνεσαι <b>εσύ</b> ασφαλέστερος, όχι γιατί δε σε καλύπτει η ταυτότητά σου.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
Πάντως κάπως άσχετο σε σχέση με τις ταυτότητες άλλων χωρών οι δικές μας είναι απλά ένα χαρτί μπροστά τους.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Είναι τα καλά ενος οπισθοδρομικου γραφειοκρατικού συστηματος. Ο Μεγάλος Αδερφός θέλει καλό εξοπλισμό (βλ. ηλεκτρονικό εισητήριο).
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Όσο τα σπάει η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λειτουργία, άλλο τόσο φοβάσαι με το που μπορεί να κατάληξε με όσα έχουν γίνει και όσα έχεις δει στο futurama
 
Top Bottom