Tony Corvus
Ancient Red Dragon

Αν με φωνάξουν για κατάθεση, θα πω πως δεν δίνατε δικαιώματα και απλά βγάζατε γούστα με snuff films και επιθεωρήσεις του Μάρκου Σεφερλή.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!εισαι τοσο αθωος.
δυο χερια στον τοιχο, ενα ποδι να στηριζει γερα στο πατωμα και το αλλο ποδι στον αερα.
Ειναι το πηδαλιο, ρε που εχω πεσει ρε γμτ; τιποτα δεν ξεβρετε εδω μεσα;Το πόδι στον αέρα έχει κάποια χρησιμότητα (δίνει μεγαλύτερη ώθηση) ή είναι απλά θέμα στυλ;
Ειναι το πηδαλιο, ρε που εχω πεσει ρε γμτ; τιποτα δεν ξεβρετε εδω μεσα;
Αν το αφησεις στο αυτοματο, η γυναικα θα βρει καποιον που να ξερει να κουμπωνει τις ταχυτητες.Εμένα είναι αυτόματο. :Ρ
Αν το αφησεις στο αυτοματο, η γυναικα θα βρει καποιον που να ξερει να κουμπωνει τις ταχυτητες.
Καλά τα σπαγγατα αλλά σαν το ελικοπτεράκι δεν έχει.
ναι ρε μαν αλλα στο συγκεκριμενο δεν σε συμφερει η ταχυτητα. Ανοιξε κανενα βιβλιο να μαθεις 5 πραγματα.Είναι αυτόματο 8τάχυτο και αλλάζει ταχύτητες σα φόρμουλα 1. Τι να το κάνω το μάνιουαλ; :Ρ
οκ, γουστα ειν αυτα, αλλά ΤΡΑΓΙΚΟ:
δεν παμε πουθενα, εκτος αν το μαρινακι φορεσει πολυ ελαφρυ ενδυμα... που δεν το πιστευω, γιατι ειναι πχοιοτικιά και δεν κανει τετοια....