Γιουροβίζο.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Συγγνώμη αλλά πότε είχαν τηλεθέαση οι ημιτελικοί; Μόνο ο τελικός έχει. Αν και μάλλον στην Ελλάδα δεν θα έχει αφού δεν θα προκριθούμε.

Στείλαμε ένα κλαψιάρικο τραγούδι με Ελληνικό στίχο. Πανηγυρικός αποκλεισμός.

Προσπαθώντας να επαναφέρω τη τάξη..

Οκ για να μιλήσουμε σοβαρά, δύο τραγούδια θυμάμαι να μου κόλλησαν στα 832 χρόνια γιουροβίζιον. Σοκαριστικό ότι μετά από γρήγορο τσεκ είδα ότι και τα δύο ήταν το 2010. Μόλις θυμήθηκα κι έναν Ιταλό με ένα κάρμα κάτι τραγούδι που μου είχε κλικάρει λόγω σκηνικής παρουσίας που έβγαζε κάτι σε Πιξάρ λάιβ άξιον, φαστ τσεκ.. το 2017. Και φλασιά, χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να μιλήσει κάτι γιουροβιζικό ξανά στη ψυχή μου, Ισπανία 2022.. για όλους τους σωστούς λόγους. Κωλαροβίζιον. Δυσκολεύτηκα αλλά τα εντόπισα όλα στο ουτούμπ, οπότε πάρτε και καλή χώνεψη.

Oκ έπαιξα δύο φορές σερί το φετινό ιταλικό, ΡΕ ΤΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; Εμπιστεύτηκα τον παπαΜπρού και δεν έχασα. Αν και στην αρχή σκεφτόμουν λίγο τι πλάσμα του κάτω κόσμου είναι ο τύπος, μετά άρχισε να μου βγάζει κάτι σε Στάθη Ψάλτη στεναχωρημένο κλόουν κάτι, γκουγκλάρω στο καπάκι να δω καμιά άλλη φώτο του τυπακίου και ναι.. Στάθης Ψάλτης σίγουρα.

lucio_corsi_ftg_ipa.jpeg

Lucio-Corsi.webp

Aγαπάω πλέον.

Την επόμενη χρονια από το Hard Rock Alleluia, η Φιλανδία έστειλε το παρακάτω:

Πολύ καλό για όσους ακούν αυτή την μουσική. Στο μεταξύ μέσω Apple Music, κατέβασα και τα αντίστοιχα albums. Των Lordi είναι αρκετά καλό. Των Φινλαδών δεν το άκουσα ακόμα!!

Πριν τρία χρόνια Γεωργία, σαν να βγήκε από συναυλία των Genesis, την δεκαετία του 70. Φυσικά και πήγε άπατο!!!

και επειδη βεβαια τα μεγαλα πνευματα μιλανε το ενα στο αλλο σε υπερβατικες διαδρομες, το δευτερο υπεροχο καλικαντζαρακι της φετινης γιουροβί ο εσθονος με το εσπρέσο μακιάτο (αλλο μεγαλο φαβορι του μαλαχτη) γουσταρει λουτσιο. κοιτα δω τι ειπε για Την Τραγουδαρα χωρις να τον ξερει καν

κι ετρεξε βεβαια να τον συναντησει και να τον γνωρισει μολις ο λουτσιος εσκασε στο φεστιβά:

κι άλλο υπεροχο φακτ σχετικά με τον τυπάρα:

λουτσιος1.jpg

"....Lucio Corsi and the boots with the name Andy under the sole. A tender homage to Toy Story, of which the artist is a fan, and to its soundtrack, the song You've Got a Friend in Me (sung in Italian by Cocciante, and in the original English by Randy Newman), which he often sings at his concerts. The name Andy under Woody's boot (the toy cowboy protagonist) is an important element of the film; Andy is the boy who owns Woody, and in the film's final scene, it is a very emotional element of recognition and uniqueness...."

παρτε και τον συντροφο εσθονό. οκ, δεν φτανει τα υψη τελειοτητας του λουτσιου, αλλά ειναι αερας δροσιας στην φετινη γιουροβί. μακαρι δευτερος, τομυ!

Tim.. εεε Tommy for the win! Τα λέω εδώ και μήνες! Άντε το πολύ δεύτερο μετά την Αστερομάτα!

Προσωπικά πάντως κάθε χρόνο βρίσκω 3-4 κομμάτια που μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον, τόσο ώστε να μπουν στην γιουροβιζιονική σποτιφάι λίστα μου! Ναι, έχω και τέτοια για ανάλαφρες, καλοκαιρινές εξορμήσεις και όχι μόνο!

Πέρυσι είχε δυνατά τραγούδια σαν το we will rave you. Εφέτο πολύ ψόφια τα πράγματα.
Νομίζω ότι φέτος έδωσαν βάση μόνο στους κωλους και σε τίποτε άλλο. Ακόμη και η ωραία κιτσιά που μας αρέσει, φέτος πήγε περίπατο.

Ψηλό φαβορί η Κλαυδία και τα Φερόζικα βυζια που τραγουδάνε για την Φινλανδία.

Back