μπορει να μην ειχε φτασει την ωρα που ο φωτογραφικος φακος θα αποθανατιζε για παντα αυτες τις κορασιδες.<br>δεν ξερω γιατι αργησε, ισως να την εκοβαν οι αλυσιδες στα ποδια. οταν το σκας, δεν δινεις βαση και σε πολλα πραγματα. το μονο που σε νοιαζει ειναι η αδικια της αποστασης πανω στον χρονο. ειναι μια αδικια που την αποζητουν και οι τιμιοτεροι των τιμιων. το θεμα ειναι να υπαρχει κατανοηση. <br>οταν λες καληνυχτα στον ασχημο φιλο σου, σημαινει οτι δεν θελεις να τον ξαναδεις πριν περασουν πολλες ωρες/ημερες. ειναι και καποιες κοπελες που λενε καληνυχτα για τις επομενες δεκαετιες.<br><br>το παν ειναι να πιστευεις. να υπαρχει καποιος να σε ακουει. εδω που ειμαι ειναι ολοι θρησκοι. ορθοδοξοι, καθολικοι, μαρτυρες του ιεχωβα, παλαιοημερολογιτες, πιρελι-ημερολογιτες και goodyear-ημερολογιτες. ολοι πιστευουν σε καποια ανωτερη υπαρξη. <br>εσυ που πιστευεις στο κακο αλλα κακο δεν καταφερνεις να κανεις. σκεφτηκες να αλλαξεις πυργο; να γινεις καλος ανθρωπος και να φτιαξεις το ποταμακι διπλα στο στρουμφοχωριο. τωρα θα μου πεις οτι θα πνιξεις τα στρουμφακια.<br>τα ιδια μας λες και για τις χελωνες.<br><br>Σαν να μην εφτανε αυτο, σε εχω εδω και διαβαζεις ενα κειμενο χωρις νοημα. την ιδια ωρα σου ροκανιζω τον ελευθερο χρονο, ισως και την στιγμη. την στιγμη που ανοιγεις την εξωπορτα του σπιτιου σου και βλεπεις την γυναικα των ονειρων σου. αυτη η στιγμη ισως να περασε γιατι συνεχιζεις να διαβαζεις.<br>τι θα κανεις τωρα;