<blockquote><br><blockquote><br>Γνωρισα μια κοπελιτσα χθες<br>Δεν την εχω καταφερει ακομα αλλα αν γινει το κοριτσι μου πριν κανει σχεση ο σρεντερ θα βγαλω νεο καρτουν<br></blockquote><br><br>Eιναι και αυτη ασχημη μεταλλαγμενη χελωνα σαν εσενα?<br></blockquote><br><br>αν καταφερει και προσπερασει την πρωτη εντυπωση, που συνηθως την συνοδευει μια γκριματσα σαν να εκλασε σκυλος που εφαγε κουνουπιδι με κρεμα γαλακτος ή σαν απλο κλασιμο γατας ή σαν εμετος γατας. παντα υπαρχει ελπιδα.<br>απο εκει και περα, ο καθενας φαινεται οπως θελει. πχ ο σρεντερ θα μοιαζει με τυπο που γουσταρει να χαιδευει pci express slots. αφου οι γκομενες δεν εχουν τετοια θυρα, πανε και πηδανε απο μπαλκονια για να δηλωσουν ατυχημα. <br><br>edit<br>μια περιοδο που ειχαμε μπουκαρει με τονυ σε τσατ φασεις, σαν πεινασμενοι λυκοι για τρολαρισμα (και το καναμε καλα) καταφερα και κολησα γκομενακι μεσα σε 2 δευτερολεπτα, δηλαδη 1 μιλισεκοντ πριν πατησει next. μεχρι και πριν λιγο καιρο και οσο ημουν εις τας αφρικας, μιλουσαμε. <br>η ατακα ηταν "βαριεσαι τοσο που κανεις ζαπινγκ σε ανθρωπους;" <br>αν ελεγα, τι κανεις μαναρι μου; εισαι να την βρουμε; ακομα θα τρολαρα ατομα χαμηλης νοημοσυνης.