Girlfriend Quest I: So You Want To Be An Evil Ninja Mastermind

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εαν το Ορίτζιναλ στόρι είναι του Ομήρου και κάποιος άλλος συνέχισε με τους χαρακτήρες του δεν λογίζεται ως φαν φίξιον;

Όχι αν είσαι γιος του Τόλκιν.

Ή του Φρανκ του Χέρμπερτ.

<blockquote><br>Εαν το Ορίτζιναλ στόρι είναι του Ομήρου και κάποιος άλλος συνέχισε με τους χαρακτήρες του δεν λογίζεται ως φαν φίξιον;<br></blockquote><br><br>Έχεις δίκιο, παρανόησα.

<blockquote><br>Ή του Φρανκ του Χέρμπερτ.<br></blockquote><br><br>Το τεντώσανε όσο δεν πήγε όμως. Ο Κρίστοφερ αντιθέτως συμμάζεψε το αρχείο.

Κερασμενες μπομπες στο 4<br><br>Ειπα να ρωτησω καναν περαστικο για την ωρα.. Ετυχε να ρωτησω μια μπαροβια (μινι-μποτα-διχτυωτο μπλουζακι)<br>"Γεια σου. Μπορεις να μου πεις την ωρα;"<br>Καθως εχεις παρει τις πληροφοριες και οδευεις προς τον δρομο της επιστροφης. Ακους την μπαροβια να λεει:<br>"Κριμα. Νομιζα πως ηθελες να περασουμε καλα"<br>Δεν εδωσα σημασια...<br>Μολις πηγα σπιτι, εφαγα και κοιμηθηκα<br><br><br><br><br><br><br>

θεουλης.  άσε που πότε δεν ξέρεις πως θα την έβλεπες το πρωί.

<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br>τι οδυσσεια είναι αυτή?<br></blockquote><br><br>Τουλάχιστον αυτός έσπερνε παντού. :silly:<br></blockquote><br>και παιδι του τον σκοτωσε τελικα.<br></blockquote><br><br>Εμάς μας δίδαξαν το αντίθετο ότι ζήσανε ο Τηλέμαχος , ο Οδυσσέας και η Πηνελόπη μαζί και ευτυχισμένοι . Τι έγινε ? Άλλη Οδύσσεια μάθαμε εμείς?

Είναι σε έργο άλλου συγγραφέα, δεν ξέρουμε αν ήταν συνέχεια του μύθου ή αν απλά τα έβγαζε από το μυαλό του.

εκανα καμακι σε 3 κινεζες το Σαββατο. Ειχα συναντηθει με τον χοντρο που αδυνατισε και καθως τον περιμενα βλεπω 2 κινεζες να περνανε απο διπλα μου. Με το που τις ειδα παω και λεω. Γεια σας κουκλες τι κανετε θα θελατε να γνωριστουμε? Και τι μου ειπαν αυτες οι βλαμεενες κοντες και ασχημες?! ΟΧΙ!!! ΓΚΡΡΡΡΡΡ

Δε ξεκινάς με τέτοιες ατάκες. Προσπάθησε με κάτι στα παρακάτω πλαίσια:<br><br>-Κορίτσια θα θέλατε να ξεκινήσουμε μια μακρά πορεία;<br>-Να σας δελέαζα με ένα μεγάλο άλμα προς τα μπρος;<br>-Για σας είμαι διατεθειμένος να κάνω όλα τα λουλούδια να ανθίσουν.<br><br>Εκτός τι να πω, άμα είσαι τόσο άτυχος και είναι από την Ταϊβάν.

καλα. απο στιγμη σε στιγμη οι 3 κινεζες γινανε δυό. shadow tactics: Blades of the Shogun....<br><br>την επομενη φορα πες με χαρωπο υφος:<br> <span style="color:pink"><span style="font-size:14pt">Χαόα κοπελιεεές </span></span>    :mosh:    :peanutbutterjellytime2:    :peanutbutterjellytime:                      :hypetrain:    <br>ειναι κατι σαν το αλόχα. πιανει παντα.

Μπράδερ η τρίτη της παρέας μάλλον διέκρινε βλέμμα πέφτουλα πριν τις άλλες 2 και έκανε μέσα στο στενό.<br><span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span><br><br><blockquote>Και τι μου ειπαν αυτες οι βλαμεενες κοντες και ασχημες?</blockquote><br><br>Υποθέτω η πίτα λειτουργεί σε σένα όπως το ποτό σε άλλους, αλλά αντίστροφα. Όσο πιο πολλές τρως, τόσο πιο Γεωργία Βασιλειάδου φαίνεται η κοπέλα.

έπρεπε να τις πεις ni hao

<blockquote><br>έπρεπε να τις πεις ni hao<br></blockquote><br><br>Νι χαόα.

<blockquote><br><blockquote><br>έπρεπε να τις πεις ni hao<br></blockquote><br><br>Νι χαόα.<br></blockquote><br><br>你好

<blockquote><br>Νι χαόα.<br></blockquote><br><br>Mε πέθανες άτιμε  :rofl2: :rofl2: :rofl2:

<blockquote><br>καλα. απο στιγμη σε στιγμη οι 3 κινεζες γινανε δυό. shadow tactics: Blades of the Shogun....<br><br>την επομενη φορα πες με χαρωπο υφος:<br> <span style="color:pink"><span style="font-size:14pt">Χαόα κοπελιεεές </span></span>    :mosh:    :peanutbutterjellytime2:    :peanutbutterjellytime:                      :hypetrain:    <br>ειναι κατι σαν το αλόχα. πιανει παντα.<br></blockquote><br><br>Χαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχα <br> :rofl: :rofl2: :rofl: :rofl: :rofl:<br>Θεός! <br><br>Υ.γ να προτείνεις χελωνοκοκτειλ άλλη φορά!

Back