What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Girlfriend Quest I: So You Want To Be An Evil Ninja Mastermind

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,377
<blockquote><br><blockquote>9 χρονια ρε σρεντερ, δηλαδη για τον θεο.</blockquote><br><br>Σιγά το πράγμα, εδώ οι χελώνες τον δέρνουν από το 1984, και ακόμα πιστεύει πως μια μέρα θα κερδίσει...<br></blockquote><br><br>Μετα απο τοσα χρονια καταφερα να σκοτωσω τον Splinter. Αρα κερδιζω. Χωρις τον Splinter οι χελωνες δεν ειναι τιποτα. Κοντευει να περασει μηνας και ακομα δεν τις εχω δει. Δεν ξερω που κρυβονται αλλα θα τους βρω. Εψαξα ολους τους υπονομους αλλα τιποτα. Αλλα που θα παει θα τους βρω και τοτε θα τους κοχω το κεφαλι οπως εκοψα του Splinter!!!
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,239
<blockquote><br>περα απ την ελαφρα πλακιτσα που ειναι ενδεδειγμενη στα τρολοποστς του σρέ, για ολους μας το λεω, ας κατουρησωμε και λιγο, δε βλαφτει.<br></blockquote><br>Εγω αδερφε μπρους κατουραω καθε μερα. Σε αυτη την ηλικια πρεπει να εχω και λιγο τον νου μου στον προστατη.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
εχουμε ξανακανει στο ιδιο θρεντ η σε αλλο, τον ιδιο διαλογο η λιγο διαφορετικο, με παρομοιες ατακες, λελο.<br>η περναμε πολυ χρονο εδω μεσα ή ειμαστε πολυ σταθεροι στις αποψεις μας.<br>καλα πραματα και τα δυο.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,941
Λέλο φίλε δε σε βλέπω να το πουλάς το καλάμι εδώ μέσα, δοκίμασε με καμιά αγγελία.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,239
Λογω δουλειας. Πειθω κουλο να κανει σουζα με μηχανη, χωρις λαστιχο στον τροχο.<br>ελα το καλαμι του ψαρεματος. Για μοναχικους καβαλαρηδες και για παιδια με τσιχλα κολημενη στα μαλλια τους.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,927
Brother Bruce να κατουρισουμε γιατί όχι. Απλά με τέτοιο ζήλο και τόσα καμάκια δεν παίζει κάτι λάθος κάνει και έφαγε τόσα χρόνια. Βασικά δεν θέλει να το κυνηγάς. +Το να είσαι μόνος δεν είναι κακό είναι πολύ καλύτερο από το να είσαι με ένα άτομο ίσα ίσα για να είσαι.
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
<blockquote><br>Σρεντεροκαυλαντη. Λογικα εχεις δει την ταινια, καλως ηλθε το δολλαριο, με τον Κωνσταντινου. Αν δεν την εχεις δει. Ο Κωνσταντινου εχει δυο ανεπροκοπα αδερφια. Ο ενας ειχε εκλεγει και Νομαρχης (στην ταινια). ΜΙΑ φορα.<br><br>Καποτε ειχες και εσυ ενα γκομενακι. Πηρες την μυρωδια και τελος.  Ενας αντρας πρεπει να εχει και αυτος τις εμπειριες του. Τωρα ηρθε η ωρα να γνωρισεις και την εμπειρια του ψαρεματος. <br><br>Οταν λες σοβαρη σχεση, τι εννοεις? Το βουταγες το κριτσινι?<br><br>Δεν ξερω ποιος διαδιδει διαφορες κακοηθειες οτι δηθεν ειναι κακο να εισαι μονος σου. Δεν ειναι κακο και αν το καλοσκεφτεις, ο σρεντερ μονος του ειναι.<br><br>Μονο οτι προσπαθεις και μαλιστα στα πιο απιθανα μερη, σημαινει τριβη με την ζωη.  6 χρονια να βρεις γκομενα. Δεν μας ειπες γιατι σε παρατησε. Αλλα 3 χρονια χωρις αποτελεσμα. 9 χρονια ρε σρεντερ, δηλαδη για τον θεο. Σπαταλας τον χρονο σου για το ανειπωτο. Τι διαολο? Δεν εχεις διαβασει μομπυ ντικ?<br><br>Ξεκινα το ψαρεμα, ξεκινα ποδηλασια. Κανε πραγματα με τον εαυτο σου.<br>με τοσα χρονια αποχης, τα χνωτα σου βρωμανε απελπισια και οι γυναικες την ξερουν αυτη την μυρωδια.<br><br>Κανεις καμακι σε καφετεριες, λες και παιζεις σε 80&#039;s βιντεοκασετα. Ο ντουζος εισαι?<br>Επιστροφη στην μυρωδια. <br>Οταν οι γυναικες μυρισουν απελπισια, ειναι οτι χειροτερο μπορει να σου συμβει. Σε πατανε και σε κοροιδευουν. Θα σε εβλεπα αυριο αλλα εχω να παω να ξυσω τις φτερνες μου.<br>εσυ ρε σρεντερβαιλερ εχεις αφησει το αποσμητικο σου παντου.<br><br>Εγω παντως δειχνω αδιαφορος. Πιανει. Τωρα θα αναδειχτει η αθλιοτητα μου αλλα ειναι παραδειγμα.<br>οταν ειχα τρεχαματα με τον πατερα μου και τρεχαμε στα νοσοκομεια, μου εκατσε η νοσοκομα που τον προσεχε.<br>επισης<br>η νοτιοαφρικα που εκεγα τις προαλλες. Η παντρεμενη, αυτο μου ειπε.<br>Οτι της την πεφτουν αντρες καθε μερα. Δεν την ενδιαφερει τι κανουν. Ας κοβουν και φλεβες. Σκασιλα της.<br>με εμενα εφαγε κολημα γιατι ειμαι αδιαφορος. <br><br>Οπως και αν εχει, χεσε τα παραδειγματα και σταματα να σπαταλας χρονο. Αντι να χαλας τα αντερα σου στις καφετεριες σαν σκυλακι που περιμενει το αφεντικο του, πηγαινε για ψαρεμα να λαδωσεις και το αντερακι σου με καμια σφυριδα. Αν μαθεις να τα μαγειρευεις και καλα, μπορει να τσιμπησεις γκονενακι με την καπνα απο την σχαρα. Οι γυναικες γουσταρουν να ειναι με μαλακες που τους μαγειρευουν.<br></blockquote><br>Hire that man!<br><br>Ρε Αρκιου, πότε θα ξεκινήσεις την αρθρογραφία "Bunny&#039;s  Begrudging Bedtales: Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι"?<br><br>Θα χεστείς στο τάλιρο σε λέω.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,324
<blockquote><br><blockquote><br>Δεν είναι ξανθιά με γυαλιά και 1440p οθόνη. Δεν μετράει.<br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://yt3.ggpht.com/-u_xcp64JZrM/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/2hnKujIeM-Y/s900-c-k-no-mo-rj-c0xffffff/photo.jpg" alt="photo.jpg" class="bbcode_img" /></span><br></blockquote><br><b>Χοντρη ξανθια</b> που δεν φοραει γυαλια με την οποια βγαινω εγω ειναι πολυ πιο ομορφη απο αυτην την ασχημη που προσπαθει ο επισης ασχημος χοντρος να την κανει γκομενα του! Δεν εχετε ιδεα με τι <b>κουκλαρα ξαν</b>θια βγαινω. </blockquote><br><br>Χαζός συμφορουμίτης του οποίου τα posts διαβάζω, είναι πολύ πιο έξυπνος από τους ηλίθιους συμφορουμίτες που έχετε εσείς. Δεν έχετε ιδέα για τι έξυπνο συμφορουμίτη μιλάμε.<br><br>Απαίσιο φαγητό που έφαγα χθες, ήταν πολύ πιο νόστιμο από το χάλια φαγητό που τρώτε εσείς. Δεν έχετε ιδέα τι νόστιμο φαγητό που ήταν.<br><br>SHREDDER, δίνεις άλλο νόημα στη φράση "μπροστά στους τυφλούς, ο μονόφθαλμος" (καθώς και στο hit "Να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα")<br><br><br>@Βοράκιο: Ωραία η θεωρία σου. Αλλά πιστεύω πως είναι πιο πιθανό αυτό που βλέπουμε να είναι ένας εξωσκελετός του πραγματικού SHREDDER, τον οποίο φορά μόνο και μόνο για να τον αγαπήσουν για αυτό που πραγματικά είναι και όχι για την επιφανειακή εμφάνιση. Κάτι σαν τα πλουσιόπαιδα στις παλιές, "καλές" ελληνικές ταινίες που πάντα το έπαιζαν φτωχαδάκια για να βρουν την true love.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,900
<blockquote><br>Χαζός συμφορουμίτης του οποίου τα posts διαβάζω, είναι πολύ πιο έξυπνος από τους ηλίθιους συμφορουμίτες που έχετε εσείς. Δεν έχετε ιδέα για τι έξυπνο συμφορουμίτη μιλάμε.<br><br>Απαίσιο φαγητό που έφαγα χθες, ήταν πολύ πιο νόστιμο από το χάλια φαγητό που τρώτε εσείς. Δεν έχετε ιδέα τι νόστιμο φαγητό που ήταν.<br></blockquote><br><br>Αυτά είναι τα "benchmarks" της ζωής...  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,239
νομιζω οτι εδω ταιριαζει καλυτερα<br>[youtube]https://youtu.be/GZdCjPPPFHo[/youtube]<br>λεπτομερειες<br>http://luben.tv/blogosphere/dailyviral/75286" class="bbcode_url">http://luben.tv/blogosphere/dailyviral/75286<br><br>σρεντερομαζα, με αυτο το tip μπορει να μην βρεις γκομενα, αλλα τα πιτσιρικια θα σε λατρεψουν. τα πιτσιρικια εχουν και μανουλες!!<br>να τον ακους τον κουνελο.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,409
http://s1246.photobucket.com/user/Matakias/media/ChaoticFemale_zpscmyrefpy.jpg.html" class="bbcode_url"><img src="http://i1246.photobucket.com/albums/gg617/Matakias/ChaoticFemale_zpscmyrefpy.jpg" alt="ChaoticFemale_zpscmyrefpy.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Βλέπω Shredder οι απαιτήσεις σου αυξήθηκαν και μας το κρύβεις, εμείς ακόμα ψάχνουμε ξανθιά που δεν πειράζει να μην είναι ξανθιά να σου γνωρίσουμε...
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
@ Brother Bruce, lelos, Mogrey :<br><br>καλά σου είπε τέτοιο πράμα και θα το αφήσεις να πέσει έτσι κάτω; ΤΙ ΠΑΛΙΟΚΩΛΩΣΤΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ χαο0-χχαο0-αχο0αχο-0αχο-0
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,927
δεν το έκοβα για necrophagia τον σρεντερ. <br><br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FBYjGlZhsP4[/youtube]
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
<blockquote><br>http://s1246.photobucket.com/user/Matakias/media/ChaoticFemale_zpscmyrefpy.jpg.html" class="bbcode_url"><img src="http://i1246.photobucket.com/albums/gg617/Matakias/ChaoticFemale_zpscmyrefpy.jpg" alt="ChaoticFemale_zpscmyrefpy.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Βλέπω Shredder οι απαιτήσεις σου αυξήθηκαν και μας το κρύβεις, εμείς ακόμα ψάχνουμε ξανθιά που δεν πειράζει να μην είναι ξανθιά να σου γνωρίσουμε...<br></blockquote><br><br>δεν μπορει κανεις να πει οχι σε ενα τετοιο "χαοτικο θηλυκο".Ουτε ο Σρεδερικος  :mosh:
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,239
<blockquote><br>@ Brother Bruce, lelos, Mogrey :<br><br>καλά σου είπε τέτοιο πράμα και θα το αφήσεις να πέσει έτσι κάτω; ΤΙ ΠΑΛΙΟΚΩΛΩΣΤΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ χαο0-χχαο0-αχο0αχο-0αχο-0<br></blockquote><br>γατακια, ακομα εκει ειστε; ειστε στην αγγελια και εγω ειμαι ηδη στο αποτελεσμα.<br><img src="http://i160.photobucket.com/albums/t181/kounelos/rq/rg%20all/sre_zpssi5tdobo.png" alt="sre_zpssi5tdobo.png" class="bbcode_img" />
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,377
Βγηκα σημερα με μια κοντη 1,60 αδυνατη αλλα με κοκκινα μαλια αντι για γυαλια. Θα ξαναβγουμε την Τριτη που ειναι του Αγιου Βαλεντινου. Τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομα μεχρι να ξαναβγουμε και να δω αν οντως θελει σοαβρη σχεση οπως μου ειπε η αν ειναι σαν την ξανθια χοντρη και θελει μονο φιλια.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
να θυμηθεις να της παρεις κανα σοκολατακι κει χαμω, κανενα λουτρινο αρκουδι. <br>η στο φιναλε, αν δεν εχει πουληθει μεχρι τοτε Το Κουτι, χαρισε της το....<br>παντως φιλικα στο λεω: ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Ίσα ίσα αν καταλήξετε μαζί θα έχεις δύο σε ένα επέτειο και Βαλεντίνου, πολύ πιο πρακτικό.  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
<blockquote><br>να θυμηθεις να της παρεις κανα σοκολατακι κει χαμω, κανενα λουτρινο αρκουδι. <br>η στο φιναλε, αν δεν εχει πουληθει μεχρι τοτε Το Κουτι, χαρισε της το....<br>παντως φιλικα στο λεω: ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ.<br></blockquote><br><br>ή καμιά λούτρινη οθόνη....<br><br><br><blockquote><br>Ίσα ίσα αν καταλήξετε μαζί θα έχεις δύο σε ένα επέτειο και Βαλεντίνου, πολύ πιο πρακτικό.  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>Αμ δε.... Θα ΄γυρίσει και θα ρωτήσει  ωραίο το δώρο του Βαλεντινου, αλλά δώρο επετείου; <br><br>Άστα. Δύο μέρες διαφορά έχει η επέτειος από τον Βαλεντίνο. Δεν με χάλασε πέρσι. Withcer 3 blood and wine retail μου ρθε... Ερωτικό δώρο...
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,239
οι κοκκινομαλουσες δεν εχουν ωραια επιδερμιδα. φακιδες, κρεατοελιες, διαφορετικες αποχρωσεις στο δερμα. ολοι εχουμε αλλα σε αυτες ειναι εντονο.<br>παρε το ιστορικο κουτι και αφαιρεσε την σκονη με την σπατουλα. μετα με ενα πανι γυαλισε το και βαλτο στο παταρι. ασε τους βαλεντινους και τα σοκολατακια. μη φας το τυρακι της βαλεντινιας ημερας, που ειναι <strike>παραφυση</strike> δυνατοτερος ο ερωτας λογω εορτης κτλ. μη μασας. αραξε με το νεο κουστουμι του υπολογιστη σου και θα περασεις καλυτερα.<br>θα σου μεινουν και λεφτα για να παρεις καμια ψυκτρα. τωρα η ασχετη γκομενα, αντε να σου δωσει κανενα μυκητα. να ειναι και μεξικανικος να παει στο διαλο.
 
Top Bottom