What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Girlfriend Quest I: So You Want To Be An Evil Ninja Mastermind

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,220
Τελικά ότι λέει ο Λελος είναι νόμος. Μόλις το αποβαλλεις από μέσα σου και δεν βρωμας αγαμησα τότε θα έρθει.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,735
βλεπεις τωρα σρεντερ γιατι το πισι ειναι ανωτερο ον απο την γυναικα?το πισι δεν θα σε προδωσει ποτε,δεν θα σε κρινει για την μπυροκοιλια ουτε για την καραφλοχαιτη,ουτε θα απαιτει να μυριζεις τριανταφυλλο καθε φορα που το ακουμπας.ενω σαφεστατα ειναι και ποιο οικονομικο,μετα την αρχικη επενδυση το κρατας το ιδιο για δεκα χρονια,και θα δουλευει το ιδιο καλα οπως το πηρες την πρωτη μερα,ουτε κρεμασμενες μητρικες ουτε σαπια τροφοδοτικα. :salute:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,669
<blockquote><br>με λιγα λογια<br>εφαγα πιτα</blockquote><br><br><blockquote><br>Ναι φαγαμε πιτες και πιτσες και κεφτεδεακια. Ειχε και τυροπιτακια.</blockquote><br><br>Όταν το Σουρεάλ είναι understatement.<br><br>Σρέντερ, αυτό που θέλει να σου πει ο Κούνελος είναι πως έφαγες<span class="bbcode_spoiler"> χυλόπιτα, κοινώς δε ψήνεται η κοπέλα για σκηνικό ρε αδερφέ.</span>
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,735
δεν μας ειπε τι <i>ηπιε</i> ο σρεντερ βεβαια για να κρινουμε εξ ολοκληρου.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Ερώτηση.  Πως γίνεται να σου έρχονται τόσες ευκαιρίες βρε Σρεδδερ?
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,941
Πίεση ψηλά και 2 καλοί κόφτες στη μεσαία γραμμή, πάσα με τη μία στην αντεπίθεση.
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
<blockquote><br>Πίεση ψηλά και 2 καλοί κόφτες στη μεσαία γραμμή, πάσα με τη μία στην αντεπίθεση.<br></blockquote><br>συστημα φουλ επιθεση με ξαφνικες αμυνες???
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,220
Το 5-4-1 αποδίδει καρπούς. Εννοείται την αφήνεις να έρθει έξω από την περιοχή σου και δεν το παίζεις αρπακτικό. Στην πρώτη ευκαιρία τραβάς μπαλιά στον επιθετικό σου και σκοραρεις. Η αντίπαλη ομάδα από την οικειότητα που θα έχει, θα κάτσει ακίνητη και αν παίζεις εκτός έδρας πήρες το παιχνίδι για πλάκα.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Oύτε δ&#039;εθνική δεν προπονείτε αλλά τέλος πάντων  :trollface:
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
Μου φαίνεται ότι ο Shredder παίζει το σύστημα "γκολ αυτοί, σέντρα εμείς. Που θα πάει, θα τους κουράσουμε"
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,927
Που θα πάει κάτι θα κάτσει φάση.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,495
Γεννημένος για Ροκελι είναι δηλαδή :deal: :rocket3: :rocket4: :rocket2: :rocket1: :praisethesun: :rlball:
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,239
ο σρεντερ δεν νοιωθει απο τακτικες. μονο τα οπτικα εδεσματα των 4Κ τον κανουν να νοιωθει.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,377
Μου εκανε καμακι μια κοντη χτες που συναντηθηκα με τον χοντρο! Ειναι η 3η φορα μεσα σε ενα χρονο που μου κανει καμακι κοπελα! Ειχαμε συναντηθει στο mall Αγιος Δημητριος και εκεινη την ωρα πηγαιναμε να βγαλουμε ειστητηριο για ταινια. Και τοτε..... ΤΗΝ ΕΙΔΑ!!! Καθοταν σε εναν καναπε που βρισκεται μπροστα στην ειδοδο των village μαζι με μια ξανθια με γυαλια. Εγω την πλησιασα και την παρατηρουσα. Ωσπου το καταλαβε αυτη και μου λεει χαμογελωντας  : Υπαρχει προβλημα? Της λεω οχι αλλα με το που σε ειδα ναι υπαρχει προβλημα. Στη συνεχεια πιασαμε την κουβεντα και αφησα τον τρελο να παει μονος του να δει την ταινια. Σιγα μην εχανα τετοια ευκαιρια. Αλλωστε θα στειλει ο Θειος Σκρουτζ τον Ντοναλτ να μου την φερει τζαμπα αν θελω.  Και αφου μιλησαμε αρεκτα μετα αυτες εφυγαν αλλα δεν ηθελε να μου δωσει το κινητο της. Της εδωσα εγω το δικο μου και ειπε οτι θα με παρει τηλεφωνο. Το ιδιο εγινε και με την προηγουμενη που μου εκανε καμακι τον Νοεμβριο στο μετρο οπου της εδωσα εο κινητο μου αλλα δεν προλαβε να μου δωσει το δικο της επειδη κατεβηκε πριν απο μενα. Και δεν πηρε τηλεφωνο.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
αφου δε στο εδινε, επρεπε να ζητησεις να σου δωσει το δικο της η ξανθια φιλη της (που φορουσε και γυαλια στο κατω κατω).<br>τοτε θα στο δινανε κι οι 2. τράστ μη.<br>καλα ξηγηθηκε ο τρελλοχοντρός. ποτέ δεν χανουμε ταινια για blind καμακι. και θα σου φαγε και ολα τα νατσος με τυρι που χατε φορτωσει.. κι εχει και καλυτερο πισι απο σενα. και καναλι γιουτιουμπ.<br>να τα λεμε κι αυτα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,239
σρεντερ, δεν ξερω αν μπηκες στην διαδικασια να σκεφτεις οτι ΔΕΝ σου εκανε καμακι. <br>ουτε νουμερακι τσιμπησες, ουτε ονομα τσιμπησες, ουτε πηδηξες. που το ειδες το καμακι; εκτος και αν θεωρεις την απλη συζητηση περι ανεμων και υδατων, ως ερωτικη εκρηξη ανικανοποιητων επιθυμιων. <br><br>ο τρελος χοντρος ηξερε, γιαυτο πηγε να δει την ταινια. λες να αφηνε σιγουρο γκομενακι, για μια ταινια που μπορει να δει και αργοτερα;<br><br>κατσε και περιμενε. ετσι θα μαζεψεις ενεργεια και ιδεες για ατακες γιατι το <br><blockquote>Της λεω οχι αλλα με το που σε ειδα ναι υπαρχει προβλημα</blockquote><br>ειναι ατακα για το μουσειο τεχνης των ατεχνων.<br>ακυρωνεις τον ιδιο σου τον εαυτο. δεν υπαρχει προβλημα αλλα υπαρχει. σε περασε για βλακα.<br>και υγρη να ηταν, μετα απο την φονικη σου ατακα, θα ξεραθηκε σαν φυκι στην καυτη αμμο.<br>πως μπορεις να αποκαλεσεις προβλημα, την γκομενα που γουσταρεις. βασικα δεν ξερω αν την γουσταρες ή αν την γουσταρες επειδη σου μιλησε.<br><br>
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,122
Οι εξελιξεις ειναι ποιο αργες και απο την καθυστερηση. σε εχουν παρει χαμπαρι και τα ερπετομορφα κανις, αλλα δεν λες να κανεις κατι... <br>Σρεδερ αποχυμωτης λοιπον  :salute:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,609
<blockquote><br> <blockquote>Της λεω οχι αλλα με το που σε ειδα ναι υπαρχει προβλημα</blockquote><br>ειναι ατακα για το μουσειο τεχνης των ατεχνων.<br></blockquote><br><br>Διαφωνώ. Απλώς έπρεπε να της πει "Ναι, υπάρχει πρόβλημα. Δεν έχω το τηλέφωνο και το όνομά σου." Με τη μία τη φέρνεις σε δίλημμα:<br><br>Περίπτωση 1η:<br>"Δεν θέλω να στο δώσω"<br>"ΟΚ, κοπελιά καλά να περνάς, έχω και μία ταινία να δω" <br>Αποτέλεσμα: Από εκεί που νόμιζε ότι είναι θεά, την (προσ)γειώνεις, δείχνοντας ότι είσαι <i>playa</i> και ότι δεν θα κλάψεις για πάρτη της. <br><br>Περίπτωση 2η:<br>"Όρίστε. Περιμένω να με πάρεις"<br>"ΟΚ, θα μιλήσουμε"<br>Αποτέλεσμα: Τσιμπάς το τηλέφωνο, βλέπεις και ταινία.<br><br>Shredder, "κάνω καμάκι" δεν σημαίνει "μίλησα σε κάποιον". Ή τουλάχιστον αυτό ίσχυε στα δικά μου τα χρόνια.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,927
με πήρε μια κοπελίτσα τηλ για να μου πουλήσει φυτική βιταμίνη από φύκι κάτι τέτοιο. της είπα δεν ενδιαφέρομαι για την βιταμίνη αλλά αυτή και αν θέλει να αλλάξουμε τηλ. δεν ήθελε να μου δώσει το δικό της αλλά μου είπε οτι εχει το δικό μου όποτε θέλει. παίζει να γουστάρει γιατι ξαναπήρε με πρόφαση την βιταμίνη.
 
Top Bottom