χοντρο κολημα το φορουμ σημερα. εκανε ποστ ενω εγραφα και μαλιστα χωρις να φορτωσει κατι. μετα παταγα ποστ και δεν εκανε τιποτα.<br><br><br>τελικα ειμαι παλιανθρωπος; ισως και να ειμαι πολλα ακομα. τα παρακατω τα γραφω γιατι το γνωθι σεαυτον, ειναι το σημαντικοτερο πραγμα πριν το πιτογυρο. αν δεν ξερεις τον εαυτο σου, δεν ξερεις τιποτα.<br>δεν τα γραφω για τα thank you ουτε για να φανω σαν φαρος στο σκοτεινο πελαγος.<br><br>σεντονακι<br><br><span class="bbcode_spoiler">καθομαι και παρατηρω την φιλη Χ που προσπαθει να μην στραβοπατησει. καποιες φορες την βλεπω που αφηνει τον εαυτο της. λιγο. <br>επειδη προσπαθω να κοψω το καπνισμα. μου θυμιζει το τσιγαρο, που αναβεις μετα την ανακοινωση οτι το κοβεις το αναθεματισμενο. τωρα που ειμαι στην απεξαρτηση, ολα τσιγαρο θυμιζουν. το τσιγαρακι της αμαρτιας. το αναβεις κρυφα και μασουλας την καθε τζουρα.<br>Ηρθε απο την δουλεια χθες.τελικα το τραγουδι, μην ξαναρθεις απο την δουλεια δεν το αντεχω. ειναι βγαλμενο απο την ζωη. Ηρθε με στυλ φουλ ακεραιοτητας. <br>Ειχα να φτιαξω κατι ψηφιακες ρεκλαμες για ενα event που θα κανουμε την παρασκευη. ετσι την αφησα αρκετη ωρα μονη της. μολις τελειωσα ηταν και η ωρα που σχολαγα. κανονισαμε να βγουμε για ποτα. πηρα τηλεφωνο και μια φιλη μου με προνομια.<br><br>σε αυτη τη χωρα, ολα αλλαζουν με γοργους ρυθμους. πηγαμε σε ενα μπαρακι που πριν ηταν ψιλοκαλο. χθες μυριζε θανατο και οχι μονο. την καναμε γρηγορα με ελαφρα. στην επομενη σταση τα πραγματα ηταν πολυ καλυτερα. τουλαχιστον δεν μυριζε κοπρια εξω απο το μαγαζι.<br>χορευαν οι γυναικες που συνοδευα και εγω καθομουν και επινα μπυριτσα. αταραχος και απομακρυσμενος.<br>ειδαν λευκες, μονες να χορευουν και αρχισε η παρελαση. ασπροι, μαυροι, ασιατες κτλ. προσπαθουσαν να δαγκωσουν λιγη λευκη σαρκα. στο τελος και οι δυο φιλες μου, ερχοντουσαν και τριβοντουσαν επανω μου. μοιραζα ξενερωματα χωρις να κανω κατι. τους εβλεπα που αναρωτιοντουσαν. ποιος ειναι αυτος που καθεται σαν κασμας και εχει τα γκομενακια. εμεις χορευουμε, κερναμε και προσπαθουμε χωρις αποτελεσμα.<br><br>καποια στιγμη σηκωθηκα. δεν υπηρχε σοβαρος λογος, απλα με επιασε κατουρημα. Ηρθε η φιλη Χ και με αγκαλιασε. το κανει συχνα. μια φιλικη αγκαλια. αυτη τη φορα ομως με χουφτωσε και μου ειπε οτι ειμαι πολυ γλυκος.<br>δεν ειπα τιποτα, απλα χαμογελασα. Η αληθεια ειναι καποιες στιγμες την τσιγκλαω λιγο. μου αρεσει να την βλεπω να το παλευει. θα καω στην κολαση, μεσα σε φρεσκια πισσα.<br>αργοτερα και χωρις λογο, στραβωσε η αλλη φιλη μου. την ειδα που δεν ηταν για πολλα πολλα. <br>αποτελεσμα, απο χθες ειμαι σε κατασταση παντοφλας και χωρις να εχω λαβει καποια εξηγηση.<br></span><br>ολο αυτο το σεντονακι εχει σκοπο να ριξει φως στην πραγματικοτητα. δεν φταιμε παντα εμεις. οι αλλοι μας ριχνουν ευθηνες για πραγματα που δεν καταλαβαινουν. μαθε τον εαυτο σου και μετα θα καταλαβεις και τους αλλους.<br>