What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Giveaway ακαδημαϊκού achievement.

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
Συγχαρητήρια φίλε Σπύρο, και εις ανώτερα!  :drinks:<br><br>Μη με βάλεις στην κληρωση.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,937
Σπύρο συγχαρητήρια και από εδώ  :drinks:  σπουδαία η κίνηση σου για giveaway. <br><br>άσε με εκτός κλήρωσης
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,101
Σπύρο! Μπράβο ρε φίλε, συγχαρητήρια!  :drinks:<br><br>Εκτός κλήρωσης.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,491
Συγχαρητήρια Γκοφρετίνο! Αυτό εστί μεταπτυχιακό ή μπήκες σε σχολή; <br><br>Μέσα για το Life Is Strange!
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,322
Συγχαρητηρια!  :drinks:<br><br><span style="font-size:4pt">εκτος κληρωσης</span>
 

clementine

Commoner
Joined
Feb 9, 2018
Messages
14
Συγχαρητήρια για την εισαγωγή σου στο πανεπιστήμιο που ήθελες, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα. <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />.<br><br>Διότι απαιτεί μεγάλο σθένος να θέσεις τον εαυτό σου στη διαδικασία της εξέτασης για άλλη μία φορά για να εισαχθείς στη σχολή που επιθυμούσες εδώ και αρκετό καιρό. <br><br>Επί της ευκαιρίας θα ήθελα και εγώ να συμμετάσχω στην κλήρωση για το Life is Strange αν βέβαια είναι εφικτό. :blush2: !<br>
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,826
Συγχαρητήρια Σπύρο! Εύχομαι τα καλύτερα!<br><br>Μη με βάλεις στην κλήρωση. <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Μπράβο σου και εις ανώτερα (ουισκια σε αρχαίες πυραμίδες παρέα με τον Χέλιον κλπ)  :drinks:<br>Δεν θέλω παιχνίδι αλλά αν βρεις ποτέ κάποιο αρχαίο σκήπτρο που να φέρνει καταστροφές πολέμους κλπ το συζητάμε.
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Συγχαρητήρια Σπύρο και εις ανώτερα  :drinks:.<br>Εκτός κλήρωσης και εγώ.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Συγχαρητήρια Σπύρο !!!! Μπράβο , εγώ προσωπικά στις παρούσες συνθήκες δεν θα το επεδίωκα (και άλλες εξετάσεις) !!<br><br>Είσαι άξιος για υπόδειγμα  :worshippy:  :worshippy:<br><br>P.S. Αν δεν έχει γίνει ακόμα η κλήρωση , και αν επιθυμείς ,θα με ενδιέφερε το project H1Z1.
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Συγχαρητήρια κάπτεν Σπύρο!!  :drinks: :salute: :mosh:<br><br>Και εις ανώτερα!!<br><br>Έξω από την κλήρωση γιατί ήδη έχω μπακλογκ μέχρι τον αποικισμό του Άρη.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Έναν προς έναν, σας ευχαριστώ πραγματικά για τις ευχές σας, τις οποίες δεν τις διαβάζω έτσι απλά, αλλά ξέρω πως βγαίνουν από καρδιάς. Πιτάφγιο μου για πτυχίο είναι, δεύτερο θεωρητικά. Μεταπτυχιακά βλέπουμε, είναι πολύ μακριά ακόμα, ανάλογα τις αντοχές όταν και όποτε. Απλά θέλω να πω την σοφιστεία μου, ποτέ δεν είναι αργά πραγματικά, όταν κάτι σε ενδιαφέρει, η ίδια η μελέτη είναι απόλαυση, τελείως διαφορετικό με όσα ζήσαμε και ζει τώρα ο νεαρός ΣιΕμΠανκιο τον οποίο και προτρέπω να κυνηγά με σθένος όσα πραγματικά τον ενδιαφέρουν.<br><br>Στα της κλήρωσης που εκτελέστηκε με την σοφία του random.org:<br>Με απευθείας ανάθεση του έργου φεύγει ο Σόδας με το Overcooked για να τσακωθεί με αγαπημένους φίλους παίζοντάς το.<br>Το lIfe if strange παίρνει σπίτι η Κλεμεντίνη για να γίνει μάρτυρας των παραδόξων της Arcadia Bay.<br>Τέλος το The Long Dark, ο Αβανέζος για να ξεπαγιάσει με κράφτινγκ στοιχεία και σερβάιβαλ.<br>Στα αζήτητα το H1Z1.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br>Έναν προς έναν, σας ευχαριστώ πραγματικά για τις ευχές σας, τις οποίες δεν τις διαβάζω έτσι απλά, αλλά ξέρω πως βγαίνουν από καρδιάς. Πιτάφγιο μου για πτυχίο είναι, δεύτερο θεωρητικά. Μεταπτυχιακά βλέπουμε, είναι πολύ μακριά ακόμα, ανάλογα τις αντοχές όταν και όποτε. Απλά θέλω να πω την σοφιστεία μου, ποτέ δεν είναι αργά πραγματικά, όταν κάτι σε ενδιαφέρει, η ίδια η μελέτη είναι απόλαυση, τελείως διαφορετικό με όσα ζήσαμε και ζει τώρα ο νεαρός ΣιΕμΠανκιο τον οποίο και προτρέπω να κυνηγά με σθένος όσα πραγματικά τον ενδιαφέρουν.<br><br>Στα της κλήρωσης που εκτελέστηκε με την σοφία του random.org:<br>Με απευθείας ανάθεση του έργου φεύγει ο Σόδας με το Overcooked για να τσακωθεί με αγαπημένους φίλους παίζοντάς το.<br>Το lIfe if strange παίρνει σπίτι η Κλεμεντίνη για να γίνει μάρτυρας των παραδόξων της Arcadia Bay.<br>Τέλος το The Long Dark, ο Αβανέζος για να ξεπαγιάσει με κράφτινγκ στοιχεία και σερβάιβαλ.<br>Στα αζήτητα το H1Z1.<br></blockquote><br>Συγχαρητήρια στους γουινερς !!!<br><br>Σπύρο , πανάθεμα σε δάκρυσα  :&#039;( , για λίγο ο ρυθμός των παλμών της καρδιάς μου μειώθηκε και για λίγο ένιωσα ένα κόμπο σαν να μην μπορώ να ανασάνω κανονικά  :worshippy:<br><br>In other news αν πάντως δεν θέλει κανείς το H1Z1 , και θα ήθελες να του δώσεις ένα σπιτάκι , μπορούμε να σταθούμε ως κηδεμόνες  :pP
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Mόλις τελείωσα και με τα παράδοξα της Αρκάντια Μπέυ, θα είναι καλή αλλαγή κλίματος το Οβερκούκντ. :thumbsup: :drinks:
 

clementine

Commoner
Joined
Feb 9, 2018
Messages
14
Ευχαριστώ πολύ για το παιχνίδιακι <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />  :pP !!! <br>Η αλήθεια είναι ότι δεν πέριμενα να το κερδίσω - αν και τρελαίνομαι για το συγκεκριμένο, λόγω της φοβερής ιστορίας  :mosh:  (μέσα από διάφορα βιντεάκια που είχα δει στο youtube από το gameplay του) - γιατί ήμουν απαισιόδοξη  :blush1: , αλλά η τύχη του πρωτάρη θριάμβευσαι  :drinks: . 
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,529
Ωωωω κέρδισα! Κέρδισα! Φχαρστώ Σπύρο! :drinks: :drinks: :drinks:
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
E ποια αζήτητα??? Εδώ είμαι! <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />  :evilburns:<br>Sorry που λείπω, αλλά πραγματικά συγχαρητίρια μαν μου!!!  :drinks:
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,348
Συγχαρητήρια για την εισαγωγή στη σχολή!!! (Εννοείται ότι δεν θέλω κλήρωση!!)<br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-bTpp8PQSog[/youtube]
 
Top Bottom