What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Giveaway φρομ δε χέβενς

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
<blockquote><br><blockquote><br>Δεν θα τα παίξω γιατί..........ξέρετε το γιατί  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>βρε, ξερουμε. απλα χανεις στιγμες σαν κι αυτη...<br><br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=v4HE4Ucsg1I[/youtube]<br><br>και μαλιστα με βαρια ρεντνεκ προφορά  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />.. τιποτα δεν ειναι τυχαιο.... <br>λαριαν ρε φιλε... κορυφη.  :worshippy: :worshippy: :worshippy:<br></blockquote><br><br>...οχι ρε μπραδερ!!!...τι μου θυμισες τωρα!!<br>οταν ειχα παιξει το συγκεκριμενο σημειο πρεπει να επινα καφε εκεινη την ωρα..κοντα 3 το πρωι για να κρατηθω κ εφυγε ο μισος απο τη μυτη! :drinks: :drinks:<br>+10000
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,273
Σκετς, εισαι τιτανοτεράστιος. Θα βγω από την κλήρωση του Άνταν και θα μπω στη δικιά σου. Υποθέτω κοντεύει το Witcher, οπότε να μπορώ μετά να επανορθώσω για λάθη του παρελθόντος.<br><br>Ξανά άπειρα εύγε για την κίνηση!
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Και κουτάτο και κολέκτορ; Μέσα!<br>Συγχαρητήρια για την κλήρωση  :drinks:
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Μπράβο για την κίνηση :worshippy:. <br>Μιας και τα έχω παίξει δεν μπαίνω στην κλήρωση. Ας τα χαρεί κάποιος που μπορεί να εκτιμήσει τα γραφικά τους μετά από τόσα χρόνια.
 

tommy

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 13, 2015
Messages
396
Μπράβο για την κίνηση και για το κουτάτο CE giveaway  :drinks:<br><br>ευπειθώς αναφέρω ότι με ενδιαφέρει τα μάλα για τα αγγελικά παιχνίδια  :thumbsup:
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Εύγε για την κίνηση!!! <br><br>Μην με βάλεις. Έχω στο πλάνο να διώξω αρκετά rpgakia που κάθονται και είναι κρίμα να κάτσει στο ράφι.
 

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,179
Αυτή την collectors την είχα σταμπάρει κι εγώ..πολύ ωραία τα divinity παιχνίδια.το πρώτο το έχω από τις εποχές pc master..Μπράβο για την κίνηση..Εκτός κλήρωσης κι εγώ..
 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
BUMP! σε περίπτωση που δεν έχει δει ακόμα κάποιο ενδιαφερόμενο μέλος την κλήρωση.<br><br>Να θυμίσω οτι οι συμμετοχές κλείνουν απόψε τα μεσάνυχτα.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Χα χα, μην με βάλεις ούτε τώρα, 2 λεπτά πριν τις 12μμ..... [emoji13]
 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
Φίλοι μου ρεηκουίτες. Καταρχάς να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας.  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br>Συνέλεξα τις συμμετοχές σας και τις κατέθεσα στο Ναό της Τύχης.<br><br>Δε χέβενς χαβ σπόκεν.<br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i349.photobucket.com/albums/q397/sketch156/results_zps1rlmy3av.png" alt="results_zps1rlmy3av.png" class="bbcode_img" /></span><br><br>Συγχαρητήρια <span style="color:grey">ΜάβερικΣτρέιντζ</span>, θα λάβεις ΠιΕμ λίαν συντόμως!
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,273
Γεια σου Μάβερικ. Χάρηκα που σε γνώρισα!
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
Maverick στείλε μου ρε το αυτοκόλλητο με τη κόμενα για ένα καγκουράμαξο ενός φίλου
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
<blockquote><br>Φίλοι μου ρεηκουίτες. Καταρχάς να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας.  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br>Συνέλεξα τις συμμετοχές σας και τις κατέθεσα στο Ναό της Τύχης.<br><br>Δε χέβενς χαβ σπόκεν.<br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i349.photobucket.com/albums/q397/sketch156/results_zps1rlmy3av.png" alt="results_zps1rlmy3av.png" class="bbcode_img" /></span><br><br>Συγχαρητήρια <span style="color:grey">ΜάβερικΣτρέιντζ</span>, θα λάβεις ΠιΕμ λίαν συντόμως!<br></blockquote><br>Συγκίνησις. Ευδαιμονία.<br><br><br><blockquote><br>Γεια σου Μάβερικ. Χάρηκα που σε γνώρισα!<br></blockquote><br>Τα λέμε στην άλλη ζωή κρόνο <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />.<br><br>
 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
Μάβερικ, μπορεί να ανεβώ Αθήνα το Σάββατο, αλλά πολύ βιαστικά. Αν μπορείς να κανονίσουμε για να σου δώσω το παιχνίδι πριν το μεσημέρι, στείλε ΠΜ
 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
Το παίγνιο παρεδόθη επιτυχώς στο νέο του κάτοχο. Ευχαριστώ και πάλι για τις συμμετοχές. Τιλ νεξτ τάιμ!  :salute:<br>
 
Top Bottom