What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Giveaway για κράξιμο

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Δεν έχω ξεχασει το σουπερ-ντουπερ giveaway, αλλά η "κληρωση" θελω να γίνει οταν θα μαζευτουμε αρκετοί και παίξουμε μεταξύ μας.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Δωστο σε όποιον παίξει χειρότερα. Να μάθει άλλη φορα. <br><br>Και το λέω εγώ αυτό που κράζω πολύ δύσκολα παιχνίδι.....
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Νικητής κόντρα σε όλα τα προγνωστικά είναι ο bathory.<br><br>Με το που ανακοίνωσα την έναρξη της "κλήρωσης" άρχισαν ανηλεεις επιθέσεις στο τερμα μας. Δυστυχώς για τον chosen με πρόδωσε η αμυνα. Μετά από ένα εκπληκτικο save (το οποίο δεν δόθηκε ως epic save), η άμυνα αντι να διώξει επετρεψε στους αντιπαλους να ξανασουταρουν στην επαναφορά.  Και όντας εκτός θέσης δεχθήκαμε το γκολ.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Νικητής κόντρα σε όλα τα προγνωστικά είναι ο bathory.<br><br>Με το που ανακοίνωσα την έναρξη της "κλήρωσης" άρχισαν ανηλεεις επιθέσεις στο τερμα μας. Δυστυχώς για τον chosen με πρόδωσε η αμυνα. Μετά από ένα εκπληκτικο save (το οποίο δεν δόθηκε ως epic save), η άμυνα αντι να διώξει επετρεψε στους αντιπαλους να ξανασουταρουν στην επαναφορά.  Και όντας εκτός θέσης δεχθήκαμε το γκολ.<br></blockquote><br><br>Ωραία περιγραφή! Θα σου πω εγώ τι είδα από την Ball Cam. Με το που ανακοίνωσες πως "μετράει η κλήρωση" λίγα δευτερόλεπτα μετά οι αντίπαλοι σούταραν. Ήσουν σε καλή θέση, απέκρουσες ορθά, αρκετά πιο μπροστά από τη γραμμή (καμία περίπτωση για epic save), δυστυχώς η μπάλα έσκασε σε αυτόν που σούταρε και μετά έφυγε στο δεξί σου δοκάρι. Στο επαναληπτικό σουτ καρφώθηκε η μπάλα στο τέρμα. Η "κλήρωση" κράτησε ούτε 10 δεύτερα. Έπρεπε να χαμε κρατήσει replay.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,555
ναι ρε γαμώτο. Πως θα πει την άποψη του ο Μπαρούφας τώρα?  :rofl:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Αναμενόμενες συκοφαντίες από τους αντιπάλους. Αν τα έβλεπε απ την free cam θα έβλεπε και την πραγματικότητα. <br><br><span class="bbcode_spoiler">η φαση δεν κρατησε ουτε 5 δευτερα. Αλλά αυτοι ειστε.</span>
 
Top Bottom