What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

GIVEAWAY με ενδεχόμενο φιάσκο

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Έχω κάποιους αχρησιμοποίητους κωδικούς για steam από humble bundle αγορές. Ελπίζω να λειτουργούν μονάχα.<br><br>Τα παιχνίδια:<br><b>Burnout Paradise: The Ultimate Box</b><br><b>Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising</b><br><b>Crysis 2 Maximum Edition</b><br><b>Dead Space</b><br><b>Medal of Honor</b><br><b>Mirror&#039;s Edge</b><br><br>Απαραίτητη προϋπόθεση, να έχετε τουλάχιστον 100 post. Εξαιρείται ο bladesinger μιας και με το καλημέρα έκανε giveaway.<br>Επίσης, δηλώνετε συμμετοχή για όσα θέλετε, αλλά μπορείτε να κερδίσετε μόνο ένα. Σε περίπτωση δλδ που κερδίσετε ένα και έχετε δηλώσει συμμετοχή σε 2, αυτομάτως αποκλείεστε από την δευτερη κλήρωση.<br><br>Κλήρωση θα γίνει Σάββατο βράδυ, με το ενδεχόμενο βεβαίως βεβαίως να μη λειτουργεί τίποτα.  :lol:<br><br>ΥΓ. Οι κληρώσεις θα γίνουν με τη μέθοδο μπόμπιρα. Οι παλιότεροι θυμούνται.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Μπράβο για την κίνηση ! Το έχω το bundle, δε θα πάρω μέρος.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Δε βέπω να το έχω γράψει στο 1o post, γι&#039; αυτό ας το αναφέρω τώρα. Οι κωδικοί είναι για steam. Θα κάνω update και στο op.
 

sandwraith_

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
574
Mέσα για Crysis και Mirrors. Ευχαριστούμε πολύ!!  :drinks:
 

silender

Commoner
Joined
Jan 8, 2016
Messages
46
Ευχαριστούμε για το giveaway και δεύτερο ευχαριστώ για την "τιμής ένεκεν" συμμετοχή.<br><br>Δεν θέλω κάποιο παιχνίδι.  :drinks:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Μόλις είδα πως το Red Alert 3 είναι το stand alone expansion, το UPRISING. Ελπίζω να μην έχετε πρόβλημα.  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

silender

Commoner
Joined
Jan 8, 2016
Messages
46
<blockquote><br>Μόλις είδα πως το Red Alert 3 είναι το stand alone expansion, το UPRISING. Ελπίζω να μην έχετε πρόβλημα.  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>Ωπ, αν είναι το Uprising ενδιαφέρομαι  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Μέσα για να πω congrats. Έξω από την συμμετοχή. Κοινώς συμμετέχω αλλά μόνο για να πω γειά, δεν συμμετέχω ως συμμετοχή. Καταλάβατε; Αυτό που εννοώ είναι... Oh, fruck this, πάω να παίξω heroes of might and magic III.<br>Φιλάκια.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,443
<blockquote><br>Μόλις είδα πως το Red Alert 3 είναι το stand alone expansion, το UPRISING. Ελπίζω να μην έχετε πρόβλημα.  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br>Μην με υπολογίζεις τότε. Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους!
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Από τα παιδιά που έχουν δηλώσει συμμετοχή, μήπως ενδιαφέρεται κάποιος από εσάς και για το Dead Space πλην τού Sandwraith? Το λέω αυτό, γιατί είστε 6 για 5 παιχνίδια και είναι κρίμα να μείνει κάποιος εκτός. <br><br>Αν φυσικά δεν το θέλει κανείς συνεχίζουμε κανονικά, απλά κάποιος δεν θα κερδίσει τίποτα.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Οχι ρε, απλά περίμενα μέχρι να δω αν ήθελε κάποιος το Dead Space. Tο βράδυ θα γίνει κανονικά η κλήρωση.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ο μπόμπιρας μίλησε. Αυτή τη φορά, μέσα από τους πύργους του. Σε κάθε βάση είχα κι από ένα όνομα και όποιος πύργος έφτανε ψηλότερα, πριν αποφασίσει πως ήρθε η ώρα του να γκρεμιστεί, αυτόματα σήμαινε πως ήταν κι ο νικητής.<br><br>Στον πύργο με κωδική ονομασία <b>"Burnout Paradise"</b>, νικητής ήταν ο <u>Chronomancy</u><br>Ο 2ος πύργος με ονομασία <b>"Red Alert 3-Uprising"</b> δεν χρειάστηκε να κατασκευαστεί ποτέ μιας και ήταν μόνο δύο οι συμμετέχοντες και αυτόματα κατοχυρώθηκε στον <u>Bladesinger</u><br>Ο πύργος <b>"Crysis 2"</b>, πήγε αυτόματα στον <u>Xenofono</u>, μιας και ο Sandwraith, ήταν ο μοναδικός που ζήτησε το Mirror&#039; s Edge.<br>O 4ος πύργος είχε όνομα <b>"Medal of Honor"</b>. Νικητής με μεγάλη διαφορά ήταν ο <u>Chosen-Undead</u>.<br>Ο πύργος <b>"Mirror&#039;s Edge"</b>, όπως έγραψα και παραπάνω πήγε στον <u>Sandwraith</u>.<br><br>Σε λίγο θα σας στείλω τους κωδικούς και ελπίζω να δουλεύουν. Στείλτε και μια ειδοποίηση αν λειτουργεί κανονικά το κλειδί.<br><br>ΥΓ. @ Bald_Killer_Clone: Ρε φίλε, το Dead Space το έχεις? Δεν μου κάθεται καλά, που δεν κέρδισες. Αν δεν το&#039; χεις και το θες, πες μου να σου στείλω τον κωδικό.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,332
Αυτά τα βιντεοσκοπούν για να μπουν στην ταινοθήκη, δίπλα στη συσκευασία με το ανπόξιν <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Σε ευχαριστούμε εσένα και τον μπόμπιρα! Καλά παιχνίδια να έχετε εντός κι εκτός pc.
 
Top Bottom