Giveaways για καλή χρονιά

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Λολ, άλλο κατάλαβα.<br><br>Μέσα τότε για THE KING OF FIGHTERS &#039;98 ULTIMATE MATCH FINAL EDITION και Payday.

Κι άλλες κληρώσεις? Respect  :worshippy:<br><br>Για να δουμε, θα γυρισει ο τροχος? Μέσα για "payday 2" και για "wrc 4"

Μην με βάλεις αυτή τη φορά. Πήρα ότι ήθελα καλά είναι. Ας κερδίσει και κανένας άλλος  :lol:<br>Οποιος κερδίσει το KOF 98 τον περιμένω να πλακωθούμε  :cool:

MANMU μας κακομαθαίνετε<br>Βάλε με για WRC4 και για payday 2

Κι άλλα, κι άλλα!!!  :worshippy: :worshippy: :worshippy:<br><br>Μέσα για WRC4 και Payday2 με τα 35dlc..<br>

Ωραίος! Θα ήθελα να συμμετάσχω για τα WRC4 και το Payday2

Ωραίος ο Τυριον! Μπράβο σου και πάλι!<br>Βάλε με μέσα για το golf και μη βάλεις άλλον !<br> :brofist: :ninja: :gappa: :frak:

Θα μας τρελάνεις εσύ μου φαίνεται αρχές του χρόνου. <br><br>Μέσα για όλα εκτός του sports...κάτι. Wtf is this sh*t anyways? <br><br>

<blockquote><br>Θα μας τρελάνεις εσύ μου φαίνεται αρχές του χρόνου. <br><br>Μέσα για όλα εκτός του sports...κάτι. Wtf is this sh*t anyways?<br></blockquote><br><br>Διάλεξε μέχρι δύο please  :deal:

<blockquote><br><blockquote><br>Θα μας τρελάνεις εσύ μου φαίνεται αρχές του χρόνου. <br><br>Μέσα για όλα εκτός του sports...κάτι. Wtf is this sh*t anyways?<br></blockquote><br><br>Διάλεξε μέχρι δύο please  :deal:<br></blockquote><br><br>Ok.  Payday 2 κ WRC τότες.

Πρώτο giveaway της χρονιάς για εμένα! Εύγε για την κίνηση<br><br>Μέσα για Payday 2 και WRC4<br><br>ΤΡΕΜΕΤΕ!

Payday και king of fighters

Παιχνιδάρες!!! <br>Μην με βάλεις όμως. θα είναι κρίμα να κάτσουν στο ράφι για καιρό. <br>Συγχαρηλίκια για το Giveaway!!!

Λίστα<br><span class="bbcode_spoiler">http://i.imgur.com/ei12AvN.jpg<br></span><br>Nικητής <br><span class="bbcode_spoiler">http://i.imgur.com/kig7pSw.jpg<br></span><br>Oi τέσσερις πρώτοι έχετε pm

Κέρδισα!  :victorycylon:<br><br>Suck it, Τσόζεν! <strike>και ας μην πήρες μέρος</strike> :silly:<br><br>Ευχαριστούμε αδερφέ tyrion!

Back