What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

γκρινια για άμπαλα πορτς

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,547
δεν ηθελα να καταχραστω το θρεντ που αφορα το εν λογω παιχνιδι, ουτε το: "τι (δεν) παιζετε αυτο τον καιρο". οπότε, εδω ειμαστε. αν και δεν προβλεπω να γραψει κανενας αλλος εδω, αφου πολυ κακως κατα την αποψαρα μου, θεωρειται σχεδον νομοτελεια πια να ειναι κατα κανονα ακυρο και αγαρμπο το πορτ απ τις κονσολες κι εχουμε μαθει να συγχωρουμε πολλά. ή επισης υπαρχει κι η κατηγορια: "παιξε με κοντρολερ στο πισι". οχι, ευχαριστω. το θεωρω ξενο σωμα, δανειο απ την κονσολα και γελαω με τους πισι σταυροφορους και κονσολοπνίχτες, που ομως το χρησιμοποιουν, λεγοντας: εεεε, αφου μπορω, το κανω. γιατι δεν παιρνεις κονσολα τοτε, φιλτατε? μια απ τις διαφορες, η πιο χοντρη και "εξωτερικη", ειναι οτι εμεις εχουμε ποντικακι και πληκτρολογιακι, μην το ακυρωνουμε μονοι μας, ενω κατα τ άλλα βριζουμε τις κονσολες.
τελος παντων, μεγαλη κουβεντα.
αυτα ηταν τα εισαγωγικα. παμε στο ψητο:


πολυ στεναχωριεμαι οταν θελω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να παιξω ενα παιγνιδι και δεν μπορω, λογω του (οπως το βλεπω εγω) τραγικου χειρισμου και πορτ στο ταπεινο M+K (το τονιζω, γιατι παιζει ρολο) πισάκι μου.
δεν ειμαι τοσο γκρινιαρης πια. δινω ευκαιριες, την παλευω, αντεχω πολλά, μπορω να δεχτω ας πουμε 20 πληκτρα με λειτουργιες στο γκειμ, αντι για 10 ξερω γω που ανετα μπορουν να κανουν τα παντα σ ενα ΝΟΡΜΑΛ τροπο χειρισμου. κατανοώ. και συγχωρω. αλλά ειναι 2 περιπτωσεις, που μου μαυρισανε την γκειμινγκ ψυχουλα μου.
μεχρι σημερα το πρωι ηταν μονο το νταρκ σωλς σ αυτη την κατηγορια. δυστυχως απο σημερα ειναι και το rdr2. κι ειναι κριμα ρε γαμωτο, γιατι γουσταρα το σετινγκ κι η εφταψυχη 390 φαινοταν να το τρεχει μια χαρουλα.


θα ηταν αστειο αν δεν ηταν τραγικο. την ψιλιαστηκα οταν μπηκα να σεταρω ενα απλο ρημαπινγκ για την κινηση του χαρακτηρα, οπως κανω παντα. αντι για w, να βαλω την κινηση μπροστα στο πανω βελακι κλπ κλπ. αχαχαχαααα. γελαω για να μην κλαιω.

νομιζα ο αθωος πως θα πατησω με το ποντικι το κουτι με το ντηφωλτ μαπ, θα βαλω αυτο που θελω εγω, καπως θα σωσω την αλλαγη και θα φυγω. καλά. ΚΑΛΑ. μολις πηγαινα να φυγω, μου ελεγε ο μορτης: ξερεις, φυγε, αλλά δεν εχεις σωσει τις αλλαγες. θα τις χασεις. οτι πεις. γυριζω πισω. πως να τις σωσω? δεν εβλεπα τροπο. οκ, γκουγκλ. κλασικα, μετα απο 4-5 ηλιθια λινκς, που ολως τυχαιως σου πεταει πρωτα πρωτα το γκουγκλ, βρισκω τον τυπο που Γνωριζε. δεν πρεπει λεει να πατησεις μεσα στο παλιο μαπ με το ποντικι. γιατι τοτε δεν βλεπει την αλλαγη. ενταξει, λωλζ νευρικα. εχω αρχισει και νιωθω οτι κατι παει τελειως στραβα, αλλα μπαινω, δεν αγγιζω το ποντικι (φτου, κακα) και κανω την αλλαγη με το κημπορντ.

τα ιδια ακριβως. δεν εχεις σωσει λεει ο ροκσταρ της καρδιας μας. μαμω το κερατο μου. γκουγκλ. 7-8 λινκς μετα, με σωζει απ την παρανοια ο αγνωστος φιλος: ξερεις, δεν αρκει να βαλεις αυτο που θες, πρεπει να αντικαταστησεις το νεο σου μαπινγκ με κατι αλλο απο κει που το πηρες. ξερω, ακουγομαι σαν τον αντιπροεδρο εδεσσαικου, ας το πω αλλιως:
το πανω βελακι, που ηθελα να βαλω στο περπατημα μπροστα, αντιστοιχουσε ντηφωλτ στην κινηση μεσα στα μενου νομιζω, και σε κατι γελοιες για μενα ρυθμισεις για τις φωτο που παιρνεις μεσα απ το παιχνιδι μπλα μπλα... ε, επρεπε να παω εκει και να βαλω νεα μαπινγκς, προφανως με κουμπια που δεν χρησιμοποιουνταν καπου αλλου, (γιατι αλλιως θα ειχαμε παλι τα ιδια) για να το δεχτει το παιχνιδι. πρωτο γαμοσταυριδι. παω στο γκειμ με βαρια καρδια, μπαινω στο νεβερεντινγκ ιντρο/τουτοριαλ.

εχοντας δει τον χαμο που χρειαστηκε για ενα απλο ρημαπ, μου ρχεται η φλασια. γκουγκλ. πως σωζουμε στο rdr2. καλα, μετα απ ολα αυτα δεν περιμενα να εχει κουικσειβ... (μα ειμαστε καλα τωρα, κουικσειβ?? αυτα ειναι για νιουμπαδες, εμεις ειμεθα χαρντκορ, γκιτγκουντ.) ωτοσειβ λοιπον ή (πολυ λογικα κι αναμενομενα), 3 κλικς για να βγεις απ το παιχνιδι, να πατησεις στορυ, να πατησεις σειβ και ουπς, νατο, γιατι γκρινιαζεις μαλαχτη μου?
ενα απλο σορτκατ?? πλακα θα μας κανεις, τι ειν αυτο? αγνωστες λεξεις. πανω εκει, διαβαζω και για τον "τυπο" του σειβ. λεει καποιος, αν καταλαβα καλα, οτι αν εισαι ξερω γω σε φαση: παγαινε σκοτωσε 4 μαγκες, σκοτωσεις τους 2, φυγεις, πας στο καμπ σου και σωσεις, οταν κανεις λοουντ, σου δειχνει το τριτο δακτυλο το κέιμ και σου λεει: χα, σκοτωσε τους ολους απ την αρχη. α, μαλιστα. λογικο.

με τεντωμενα τα νευρα, συνεχιζω ωστοσο το ιντρο. πυροβολω κατι τυπους, μπαινω σε μια καλυβα. ψαχνω για καλουδια γυρω γυρω. νεα μαχαιριά στην καρδια. ΑΛΛΟ πληκτρο για το ανοιγω το ντουλαπι, ΑΛΛΟ για παιρνω οτι εχει μεσα, και βεβαια ΟΧΙ πληκτρο τεικ ωλ. αν κρατησεις ΠΑΤΗΜΕΝΟ το τεικ, παιρνει αργα αργα, ενα ενα, τα πραματα, με εμφαση στο ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ. εχω στηριξει το μετωπο μου στο χερι με υφος συντριβης και οργης συναμα. φευγω απ το ντουλαπι. προσπαθω να κινηθω μεσα στο δωματιο. τι σκατα? παω σαν σαλίγκαρος ή ξερω γω σαν 80χρονος, συγκαμένος κιολας, γεροντας. δεν σιχτιριζω, οκ, θα υπαρχει ΣΙΓΟΥΡΑ επιλογη: always run , ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ τα παιχνιδια ανοιχτου κοσμου. γκουγκλ. ΔΕΝ υπαρχει. υπαρχει μια που λεει tap and hold speed control , που ειναι αλλο πραμα. μα για μια στιγμη, εδω ενας φιλος εχει σκρηνσοτ με μια επιλογη που λεει: running mode και μπορεις να το βαλεις με τογκλ στο run. γιατι δεν την βλεπω?

download (8).jpg
εικονιτσα 1

No.-2.jpg
εικονιτσα 2

αναβει το λαμπακι πανω απ το κεφαλι μου, και εντρομος μπαινω στα σετινγκς. ναι παιδια μου, ναι καλοι μου συφορουμίται/τσες. στα κοντρολς, στην υποκατηγορια m+k, εχει την παπαρια της πρωτης εικονας. μπαινω στο υπομενου κοντρολερ, σιγουρος γι αυτο που θα δω, και ναι, ηταν η εικονιτσα 2. αυτο ηταν. το σκατο χτυπησε τον ανεμιστηρα. Οπως στο λεω.
ρεηκουί.
ρεηανινστώ.
προφιτ (για την ψυχικη μου υγεια).



tl/dr: γκρινιαζει ο αμπαλος δεινοσαυρος για τα κοντρολς του rdr2. αλλαξε ο γκου το αβαταρ κι εμεινε μονος του ο γκρινιαρης του μαπετ σωου να παραληρει. προσπεραστε, ολα νορμαλ.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,385
το θεωρω ξενο σωμα, δανειο απ την κονσολα και γελαω με τους πισι σταυροφορους και κονσολοπνίχτες, που ομως το χρησιμοποιουν
dd0.jpg


Είναι Steam Controller όμως! Ένσταση! :PCMR:
 
Top Bottom