<blockquote><br><blockquote><br>Απλά είναι περίπτωση που θέλω να βοηθήσω αλλά χωρίς να μπλέξω και πολύ. Φαντάζομαι θα έχει τύχει σε όλους μας.<br></blockquote><br>Ω ναι...<br></blockquote><br><br>Και να λοιπόν που το παραπάνω αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά πέρα για πέρα αληθινό και πώς το να μπλέκεις σε τέτοια πράγματα με άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με PC και γενικότερα με τεχνολογία είναι μέγα λάθος. Διαβάστε λοιπόν τι έγινε:<br>Η ιστορία ξεκίνησε το προηγούμενο ΣΚ όταν ο ξάδερφος ήρθε στο σπίτι μου και μου είπε ότι θέλει να αγοράσει ένα νέο PC με κανά €1000. Τι ακριβώς θες να κάνεις με αυτό ρώτησα εγώ υποψιασμένος ότι κάπου εκεί στο κοντινό μέλλον θα παιχτεί μαλακία. Να, μου λέει, λίγο Internet λίγα παιχνίδι τα παιδιά και ίσως αν χρειαστούν κάτι για το σχολείο. Μα δεν χρειάζονται €1000 για αυτά, απαντάω. Δεν πειράζει λέει θέλω να πάρω κάτι που θα κρατήσω για καιρό. Οπότε ζητάω μία εβδομάδα για να το ψάξω. <br><br>Ρίχνω μια ματιά στα μαγαζιά, μπάινω και εδώ να ζητήσω γνώμες και τελικά φτιάχνω ένα ωραίο συστηματάκι βασισμένο στο πολύ καλό του f2bnp. Κρατάω κουτί, οθόνη και κάρτα γραφικών από αυτό, βάζω αντίστοιχες μνήμες τις corsair και από εκεί και πέρα βάζω λίγο καλύτερη m/b, τον 1500x, έναν 500άρη SSD και ένα λίγο καλύτερο τροφοδοτικό και πάλι της corsair. Σύνολο βγαίνουμε στα €.950<br><br>Όλα ωραία και καλά λοιπόν. Ξυπνάω σαββατιάτικα πρωί πρωί για να πάμε στο e-shop να το παραγγείλουμε. Γίνεται η παραγγελία, δίνει και μία προκαταβολή ο ξάδερφος και φεύγουμε. Στο γυρισμό μου λέει πάμε μία σπίτι να δεις ένα mouse και keyboard που έχω αν είναι οκ; Πάμε του λέω. Μία χαρά ήταν. Να μου λέει μήπως μπορείς να μου φτιάξεις το PS4 να μπαίνει στο youtube; Δεν είχα καμία επαφή με δαύτο αλλά πόσο δύσκολο να ήταν; Του φτιάχνω ένα account στο PSNetwork για να μπορεί να συνδεθεί στο Internet και του κατεβάζω την εφαρμογή του Youtube.<br><br>Και κάπου εκεί άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια. Α μου λέει δεν ήξερα ότι το PS4 μπορεί να τα κάνει αυτά και να συνδεθεί στο Internet και να μπει στο Google κανονικά. Ναι του λέω μπορεί. Μα μου λέει εγώ αυτό χρειαζόμουνα, με καλύπτει αυτό. Και ήθελες να δώσεις €950 για αυτό. Ε να.. έλεγα αφού θα έπαιρνα κάτι να έπαιρνα κάτι καλό. Και τι θές να κάνεις τώρα; Δεν τον χρειάζομαι τον υπολογιστή, μπορώ να κάνω τη δουλειά μου και με το PS4. Θα πάω πίσω στο e-shop και θα ακυρώσω την παραγγελία και θα πάρω πίσω την προκαταβολή.<br><br>Όπως και έκανε τελικά.<br>The end...<br> :seriouslyno: