GOD OF WAR: RAGNAROK

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Πώς μπορείς να βελτιώσεις το άριστο; Αυτή είναι η ερώτηση-πρόκληση που κλήθηκε να απαντήσει η Santa Monica Studios. Αξιολογούμε την απάντησή τους!

See full article...

NΕ ΑΛΑ ΓΥΑ ΤΙΝ ΚΩΜΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΧΩΖΕΙΑΙΡ ΔΑΙΝ ΙΠΑΤΑΙ.

Έξοχη παρουσίαση, μόλις σταματήσουν να μου πίνουν το αίμα με τη μάνικα τα λατρεμένα μου παιδάκια, θα το τσιμπήσω να χαθώ.

NΕ ΑΛΑ ΓΥΑ ΤΙΝ ΚΩΜΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΧΩΖΕΙΑΙΡ ΔΑΙΝ ΙΠΑΤΑΙ.
Κομματάρα, ειδικά όπως πέφτει το (2o πραγματικό) credit roll. 'nuff said.

Edit: εδώ, και το βάζω και στο τέλος του review διότι μπορούμε.

Last edited:
Φανταστικό ριβιού 🤌

Πολύ όμορφη εμπειρία, ανάπτυξη χαρακτήρων και διάλογοι.
Κάποια θεματάκια με το pacing τα είχε, σε διάφορες φάσεις, και δεν είχε και τόσο το στοιχείο της έκπληξης, γι’ αυτό ίσως και προτιμώ το πρώτο, αλλά τα feels και η ικανοποίηση ήταν πολύ υψηλά και στο δεύτερο.
Παιχνιδάρες και τα δύο, nevertheless, υπέροχο ταξίδι.
Είμαι πολύ περίεργος να δω αν και πώς θα συνεχιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το έκανες 100% πριν από κάποιον mortismal :ROFLMAO:

Είμαι πολύ περίεργος να δω αν και πώς θα συνεχιστεί.
Η Santa Monica έχει αρχίσει ολόκληρο γύρο προσλήψεων για το νέο της project. Φήμες λένε ότι θα επισκεφτούμε είτε το αιγυπτιακό πάνθεον είτε τους Mayas, πράγμα που συνάδει/έχει teaserιστεί από κάποια collectible items στη Midgard.

Μετά από ένα γεμάτο 70ωρο τελείωσα το κυρίως παιχνίδι και μες τη βδομάδα έχω το Valhalla DLC. Ευχάριστο ηύντανο, δεν με άγγιξε όσο το πρώτο και με όσα έδειχναν περίμενα κάτι υπερ-δραματικό

όπως θάνατο Kratos ή Atreus, που τελικά δεν ήρθε ποτέ
στο τέλος ήταν περισσότερο μια σινεμασκόπ περιπέτεια για όλα τα γούστα, δίχως τελικά να εμβαθύνει πουθενά. Μπορεί να φταίει που έχω καταγκώσει με Νορβηγικές αφηγήσεις, Βλαχάρες και λοιπές ιστορίες και από ένα σημείο και μετά έπαιζα σε μόνιμο 'Μιμίρ ΣΚΑΣΕ, όχι άλλο, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΑΚΥΡΑ ΚΟΥΕΣΤΣ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, ΜΗ.'

Όλσο, γαμημένο Βάναχαϊμ. Πήγαν και γράψανε Monster Hunter World; Kratos και το περάσανε στα ψιλά γράμματα. Φαντάζομαι όποιος δεν είχε παίξει ποτέ Ασάσινς Γκρίντ Βλαχάρα (sic), Horizon Zero Dawn και Monster Hunter World θα τα είδε όλα κωλυόμενα, αλλά προσωπικά επιβεβαίωσα τους ενδοιασμούς που είχα αναφορικά με την ενασχόλησή μου μαζί του. Ευχάριστο ήταν, αλλά για το προσωπικό μου γούστο, διόλου απαραίτητο.

Πέρα από όλα τα υπόλοιπα (σωστά) που γράφεις, νόμιζα πως ήμουν από τους λίγους που η φλυαρία του μπαρμπα-Μιμίρ τους χτύπησε στα νεύρα στο Ragnarok.
Στο πρώτο GoW τον απολάμβανα ως τη φωνή της συνείδησης του Kratos και τον θείο που χαρτζιλικώνει κρυφά το ανήψι να πάρει τύχες Χελωνονιντζάκια ενώ ο μπαμπάς του έχει πει ΌΧΙ σε όλους τους τόνους. Στο Ragnarok ένιωσα ότι εξάντλησε προ πολλού τη χρησιμότητά του σε αμφότερους τους ρόλους και απλά πάρλαρε ασταμάτητα για να γεμίσει το χρόνο των μετακινήσεων.

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό ρε, από σούπερ-γούαου-τί-φάση-τώρα χαρακτήρας, έγινε κομπάρσος δέλτα, αναρωτιέμαι αν ακόμη και πιο φανατικοί της Νορβηγικής μυθολογίας θα καλοδέχονταν τις ατελείωτες φλυαρίες του.

Για μένα όλη η πάρλα διαγράφεται (που ήταν και καλοδεχούμενη - γούστα) με το punchline του παιχνιδιού. Απόλυτο build-up.

Να γαμώτο, αυτό το build-up για μένα δεν ήρθε ποτέ. ΟΚ, ενδιαφέρουσα η ανατροπή (και φαντάζομαι χτίζεται περαιτέρω στο Valhalla DLC) αλλά για μένα υπερίσχυσε με χαρακτηριστική ευκολία το ταξίδι του πρώτο παιχνιδιού και η πολύ στενότερη σχέση Κράτος-Ατρέα που είδαμε εκεί.

Έχει προφανώς και το Ράγκναροκ δυνατούς διαλόγους, αλλά είχε διαφορετική χάρη εκείνο το συνεχές ΜΠΟΪ του πρώτου παιχνδιού.

Παίζω το Valhalla DLC τώρα, τη μάχη την έχω μπουχτίσει 70 ώρες τώρα και το έχω στο ήζι, μ'αρέσουν τα σκληρότατα teases των assets για τα remakes της πρώτης τριλογίας :D

Τέλος και το Valhalla/Olympus/GoW 1 Remake Tease, ευχάριστο ήταν, δεν μπορώ να πω. Έγκωσα όμως για την επόμενη πενταετία με την συγκεκριμένη μυθολογία. Αυτό που με τράβηξε περισσότερο απ' όλα ήταν η σχέση μεταξύ Κράτου-Ατρέα. Όσο λιγότερο από δαύτη μου έδινε το παιχνίδι, τόσο λιγότερο με ενδιέφεραν οι παρλαπίπες του Μιμίρ και τα νεοεποχίτικα ψυχοτέτοια του σκατόχιπα του Τυρ.

Μου φαίνεται ήρθε καιρός να πιάσω το Resi4 Remake να χαρεί η ψυχή μου C-movie καγκουριά.

Last edited:
Παιχνιδαρος μεγαλος το ρεζι4, καλη απολαυση

Back