What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

GOG (Good Old Games)

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
<blockquote><br>Σε λίγο θα μας πεις Αλέξη, πως η Σελήνη θέλει πάει άσυλο.<br></blockquote><br><br>Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι υπονόησα πως η Σελήνη θέλει πάει άσυλο; Εμένα μου είπε πως θέλει παίξει Ρόκε Ληκ!
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br>GOG FTW !!!!!!!111!!!!!!!!!!!1 :drinks:<br><br>Χάζευα στο g2a πριν λίγο και έπεσα πάνω στο Stalker: Shadow of Chernobyl. Αμέσως θυμήθηκα ότι το είχε δώσει κάποτε το PCMaster. Ψάχνω στο συρτάρι, βρίσκω τη χάρτινη θήκη και βλέπω ένα key στο πίσω μέρος. "Βρε λες;", σκέφτηκα. Πάω στο GOG, συνδέομαι και πάω να κάνω redeem το κλειδάκι (χωρίς μεγάλες προσδοκίες).<br>ΤΟ STALKER ΚΟΣΜΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ GOG ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΟΥ!!!!!!!!<br><br>Το δοκίμασα και για το Two Worlds, αλλά δεν έπιασε (το περίμενα για το συγκεκριμένο βέβαια).<br><br>Οπότε δεν χάνετε κάτι να δοκιμάσετε κι εσείς για games που έχετε (και υπάρχουν στο gog εννοείται). Εγώ δεν πρέπει να έχω άλλα με cd key <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><img src="http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160610/d5715575f961eb39018d1e69712097e7.jpg" alt="d5715575f961eb39018d1e69712097e7.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Έχω αυτήν την έκδοση του Two Worlds. Πες να πιάσει ή μπα; Και πως μπορούμε  ξέρουμε ποιο παιχνίδι από όσα έχουμε αγοράσει στο παρελθόν τα δέχονται τα gog/steam; Υπάρχει κάποιο έτος εκκίνησης; <br>
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br>Cercaphus<br><br>https://www.gog.com/reclaim<br></blockquote><br><br>Μόλις το τσέκαρα, εμφανίζει 6 παιχνίδια και λέει ότι θα προστεθούν και άλλα, όμως έχει να ανανεωθεί από τον Απρίλιο του 2015... <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Λοιπόν, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ τα καλύτερα sales που χει κάνει το GOG από το 2012 που γράφτηκα. Έχω την εντύπωση πως όλα τα παιχνίδια θα μπουν σε έκπτωση έτσι όπως το πάνε.<br><br>ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΠΟΛΩΝΙΑ (για άλλη μια φορά).<br>
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>Τσίμπησα το King of dragon pass στα 1,39, γιατί μου φάνηκε ενδιαφέρον σαν concept. Έχει ασχοληθεί κανείς με αυτό να μου πει άποψη?<br></blockquote><br><br>Το έχεις ξεκινήσει?
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
Όχι το έριξα στο backlog μου, το οποίο έχει ελαττωθεί σημαντικά <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" />.<br><br>Όοοοταν το ξεκινήσω, θα γράψω απόψεις στο "playing now" thread.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
https://www.gog.com/game/ori_and_the_blind_forest_definitive_edition" class="bbcode_url">ORI AND THE BLIND FOREST : DEFINITIVE EDITION RELEASED ON GOG.COM
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Θα γίνει έν α event στο twitch και θα δώκουν το Grim Fandango Remastered, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη τι και πώς.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Με την πιο πρόσφατη (και λογικά τελευταία μου) αγορά να είναι το Serpent in the Staglands (καλύτερη αρχική τιμή από το steam και υποστήριξη devs) ξεκλείδωσα και το Dreamfall Chapters, ωραία.  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br>Όντως από τα καλύτερα sales που έχει κάνει το GOG.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Θα γίνει έν α event στο twitch και θα δώκουν το Grim Fandango Remastered, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη τι και πώς.<br></blockquote><br><br>Θα παίξουν το παιχνίδι την Κυριακή 19,00-24,00 θα τους δίνουμε οδηγίες από το Chat του Twitch κι όταν καταφέρνουν κάτι θα παίρνουμε 300 xp. Δε λέει κάπου πως δίνουν το παιχνίδι δωρεάν.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Σε φόρουμ το διάβασα ότι θα παίξει και giveaway, γιατί ψάχνω να δω πώς θα γίνει η σύνδεση των 2 λογαριασμών.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
<blockquote><br>Σε φόρουμ το διάβασα ότι θα παίξει και giveaway, γιατί ψάχνω να δω πώς θα γίνει η σύνδεση των 2 λογαριασμών.<br></blockquote><br><br>Αν εννοείς ότι θα δωθεί μια κόπια μέσω Twitch, αυτό νομίζω ισχύει (θα ρωτήσω για επιβεβαίωση). Αλλά το GOG δεν οργανώνει giveaway μεγάλης κλίμακας για το GF: Remastered.<br><br>Κατά τα άλλα, το event είναι όπως το περιέγραψε η Kara, δηλαδή ένα Twitch Plays Grim Fandango, παρόμοιο με εκείνο που έγινε για το Stardew Valley πριν καμιά βδομάδα. Αν όλα πάνε καλά με το μπαλόνι και τσιμπήσουν όλοι τα 300 XP, αυτό σημαίνει ότι ολοκληρώνοντας τα πάντα όλα (badges + check-ins + το 600ρι από τα Twitch events), φτάνεις στα 5000 XP και ξεκλειδώνεις το πρώτο free game χωρίς να έχεις ξοδέψει δολάριο.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Συνδέεται κάπως το twitch account μας; Πώς παίρνουμε τα xp;
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Σαν πάρω το πρώτο παιγνίδι το xp μένει για το επόμενο ή μηδενίζει;<br>
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
<blockquote><br>Σαν πάρω το πρώτο παιγνίδι το xp μένει για το επόμενο ή μηδενίζει;<br></blockquote><br><br>μένει
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
<blockquote><br>Συνδέεται κάπως το twitch account μας; Πώς παίρνουμε τα xp;<br></blockquote><br><br>Αν επιτευχθεί ο "στόχος" στο stream του GF: Remastered θα τα πάρεις αυτόματα, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Ούτε καν να έχεις Twitch account.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br><blockquote><br>Συνδέεται κάπως το twitch account μας; Πώς παίρνουμε τα xp;<br></blockquote><br><br>Αν επιτευχθεί ο "στόχος" στο stream του GF: Remastered θα τα πάρεις αυτόματα, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Ούτε καν να έχεις Twitch account.<br></blockquote><br><br>Οπότε αυτόματα πήραμε και για το προηγούμενο παιχνίδι που δεν πήραμε χαμπάρι;<br><br>Edit Άκυρο, τα μέτρησα. 5 check-in ακόμα + πόντοι από GF= Spelunky. Μια χαρά βγαίνει όπως είπες, ευχαριστούμε gog  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Άμα πάτε http://www.twitch.tv/settings/connections" class="bbcode_url">εδώ, μπορείτε να συνδέσετε τον twitch λογαριασμό σας με Steam, Battle.net και social media.<br>Ξέρω ότι η Valve το χρησιμοποιεί, για παράδειγμα δεν χρειάζεται να παρακολουθείς Dota και CSGO games από τους αντίστοιχους clients για να σου κάτσουν drops, απλά άμα είναι συνδεδεμένα τα accounts μπορούν να σου κάτσουν και από το twitch. Πίστευα ότι κάπως έτσι θα γινόταν, αλλά από ότι φαίνεται τα inside exclusive info με διαψεύδουν.
 
Top Bottom