<blockquote><br>Τα Fallout 3 και Oblivion δεν τα εχω παιξει, λογω αλλεργιας προς τη Bethesda (εμενα γιατι δε με βγαζετε στον Ραπτοπουλο κυριε Hellion μου?). Να το τολμησω λογω προσφορας?<br></blockquote><br><br>Ελάτε να συνεννοηθούμε όλοι μαζί για Ραπτό την επόμενη φορά, χίλιοι καλοί σταυροφόροι της Obsidian χωράνε στις γραμμές.<br><br>Πέραν τούτου... Αν κάποιος αγνοήσει πως το Morrowind και το Daggerfall υπήρξαν ως gaming οντότητες και πως η Bethesda στο δημιουργικό της σκέλος είναι εδώ και παραπάνω από 10ετία ο ορισμός του "στοχεύουμε στον ελάχιστο κοινό παρονομαστή της αγοράς", και θελήσει να παίξει ένα τελείως ανάλαφρο και εύπεπτο ημιRPG όπου απλά σβήνεις τον εγκέφαλο και διασκεδάζεις κουτρουβαλώντας εδώ κι εκεί σε μεσαιωνικό setting, τότε στο Oblivion θα περάσει καλά.<br><br>Ομοίως, αν κάποιος δεν έχει παίξει το New Vegas ούτε τα Fallout 1 και 2, λογικά θα ενθουσιαστεί με το Fallout 3 (ειδικά αν προσπεράσει το αστείο σενάριο και έχει ισχυρή αντοχή στο cringe που αναβλύζει από τους διαλόγους και τους NPCs). Αν τα παραπάνω δεν ισχύουν, τότε μπορεί κάλλιστα να το πάρει και στην πλάκα προσεγγίζοντάς το με τη λογική "ας δω λοιπόν πόσο ανώμαλοι ήταν όλοι αυτοί που έλουσαν με βραβεία writing αυτή την επιθεώρηση Σεφερλή".<br><br>Με άλλα λόγια, αν κάποιος μπορεί να προσεγγίσει τα παιχνίδια της Bethesda ρίχνοντας τα στάνταρντς και τις προσδοκίες του στα τάρταρα και κάνοντας τεράστιες εκπτώσεις στην συγγραφική ποιότητα που θα συναντήσει, θα περάσει καλά.<br><br>Οφείλω να παραθέσω και το περσινό μου http://www.ragequit.gr/editorials/adventurers-guild/item/why-oblivion-destroyed-the-elder-scrolls" class="bbcode_url">Editorial για το Oblivion, σε περίπτωση που δεν το διάβασες. Του ξαναέριξα μια ματιά και συγχύστηκα πάλι.