What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

GOG (Good Old Games)

eternal champion

Gelatinous Cube
Joined
Dec 8, 2018
Messages
61
2 συλλογές παλαιών καλών παιχνιδιών με χθεσινή ημερομηνία κυκλοφορίας (κάποια από τα επί μέρους παιχνίδια μπορεί να υπήρχαν ήδη στο gog). Ευκαιρία για τους παλιούς να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους πλατφόρμα.
Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι το drm free είναι μεγάλο ατού, αλλά δεν θα ήθελα να εξηγήσω σε ένα κάτω των 30 γιατί να θέλω να κρατώ back up ενός παλιού παιχνιδιού αντί να πάρω ένα καινούργιο και εντυπωσιακότερο. Το ιδεολογικό μέρος του drm free θα είναι ακόμα δυσκολότερο να εξηγηθεί.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,820
Εμείς: θέλουμε περισσότερα games από τα παλιά

GoG: είναι δύσκολο...

Εμείς: δε μας νοιάζει, κάντε κάτι!!1! Τα θέλουμε!!1! Είναι ανάγκη!

GoG: ok. , Ορίστε! Τιμή 9,99€

Εμείς: @#&$!!! Περιμέναμε τιμές 0.99€ έκαστο. Γιατί να πληρώνω ξανά, κάτι το οποίο χρυσοπληρωσα πριν 20-30 χρόνια?!?
Φυψκ γιου γκογκ!!!
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,419
Σημειωτέων ότι δεν βάζει μόνο του τις τιμές το GOG, αν δεν αφορούν παιχνίδια που έχει το ίδιο κατοχή της IP. Αν ο κάτοχος των δικαιωμάτων θεωρεί ότι μια αρχαιολογία με CGA γραφικά αξίζει full price 10€, τόσο θα την βάλει το GOG. Μπορεί να του δώσουν κάποια συμβουλή ( του στυλ πχ καλύτερα να πάει στο τάλιρο, δεν θα φτουρήσει ), αλλά μέχρι εκεί.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,220
Το ιδεολογικό μέρος του drm free θα είναι ακόμα δυσκολότερο να εξηγηθεί.
Μα αυτό είναι όλη η ιστορία.

Το να έχω έναν σκληρό γεμάτο με iso δεν μου προσφέρει και καμιά τρελή άνεση, εκτός και χάσω την σύνδεσή μου στο ίντερνετ, που για να φτάσω εκεί και να μην μπορώ να παίξω, πιθανόν το gaming να είναι το λιγότερο που θα με απασχολεί. Το αλισβερίσι μεταξύ εμού και του καταστήματος είναι το όλο πρόβλημα. Οπότε είτε επιλέγεις το γκογκ κάνοντας τις όποιες υποχωρήσεις απαιτεί ένα καθαρό κούτελο σε αυτή την ζωή ή το γυρνάς στο game pass και ακολουθάς το ποτάμι χωρίς να πιάνεσαι κότσος πληρώνοντας 60+€ για το τίποτα. Το να ανακατεύεις και τους δύο κόσμους, είναι μεν προς το συμφέρον σου αλλά μακροπρόθεσμα θα γυρίσει μπούμερανγκ.

Life as a service loading
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,199

Originally, GOG stood for Good Old Games. The idea for the company was born from the wish to play older games in a legal and easy-to-use way. As the classic games hold a special place in our heart, we’d like to devote more attention to highlighting them. It means that our goal is for GOG to become, once again, the best place for the classic PC games.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,514
Θυμάμαι πόσο είχα υποφέρει με το The Final Battle το μακρινό 1990, όταν, καταγοητευμένος από το τέρμα gay power metal εξώφυλλό του, είχα γκρινιάξει αρκετά στους δικούς μου ώστε να μου το αγοράσουν. Φαντασιωνόμουν κάποιο ένδοξο, επικό κλώνο του Golden Axe.

Αντ'αυτού, παρέλαβα ένα φρικτό, ψευδο-ισομετρικό RPG που με έκανε να φάω πάνω από τριάντα ώρες προσπαθώντας να καταλάβω τί επακριβώς ήθελε να κάνω προκειμένου να το σκάσω από το κελί μου, στην αρχική σκηνή του παιχνιδιού. Θυμάμαι αμυδρά πως κάπου, κάποτε τα κατάφερα. Περιπλανήθηκα ωσάν την άδικη κατάρα σε ένα άκυρο κάστρο, δεν κατάλαβα πολλά, μαναράκια δεν είχε, σκοτωμούς δεν είχε, το εγκατέλειψα.

Προφανώς το αγόρασα με το που έσκασε στο GoG, διασώζοντας άλλο ένα κομμάτι της παιδικής μου ηλικίας για τον ιστορικό του μέλλοντος.

/Fuck Logic.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,239
The Final Battle το μακρινό 1990, όταν, καταγοητευμένος από το τέρμα gay power metal εξώφυλλό του,

Αυτο εδω λες;
MANOWAR-The-Lord-Of-Steel.jpg
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,514
Εντάξει, όχι τόσο ανοιχτά East Village ρε παιδί μου, ήταν πιο μαζεμένα τότενες τα πράγματα, ο Halford πέρναγε φάση πρωϊμου Μαζωνάκη ακόμη :D
 
Top Bottom