GOG (Good Old Games)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
αν ενδιαφέρει κανέναν σας να στηρίξει την ερώτησή μου, ρίχτε κανά upvote μπας και το δουν.

Έκανα upvote αλλά δεν βλέπω να αλλάζει το νούμερο
Άκυρο, το αυξάνει αλλά είδα ότι είχε 2 πριν ψηφίσω και μετά πάλι 2. Δεν ξέρω γιατί :(

εγω θεωρουσα οτι ειμαι ο δευτερος λάηξ που το πατησα προχτες. αλλά βλεπω οτι αν βγαλω την ψηφο, μηδενιζει, αν παλι καμω ντιζλαηκ μηδενιζει κι άλλα κουλά. προφανως αν δεν εχεις γραφτει στο ρεντητ, δεν υπολογιζει την ψηφο και σ αφηνει να νομιζεις οτι την εδωκες.

σορυ νιτρε, η ερωτηση σου θα μεινει για παντα θαμμενη στο χρονοντουλαπο του ρέντη. :p😁

παράξενο δεν δείχνει dislikes στα στατιστικά για να δικαιολογεί τέτοιο πράγμα. Δηλαδή αν βάζατε λάικ και κάποιος έριχνε αρνητική θα κατέβαινε και θα μου άλλαζε οτ ποσοστό από 100% σε ξέρω εγώ 50% likes.

ok wtf, έχει year in review το GoG?
Από πότε; Πρώτη φορά το ακούω, μου ξέφυγε εμένα; Δεν το είδα ποτέ στο newsletter ή στο galaxy ή στο main page.

Last edited:
άρχισαν κιόλας οι θετικές αλλαγές στο UI του site, ελπίζω να δούμε αγάπη και στο galaxy client.

btw Doom Eternal ήρθε επιτέλους στο gog, μου έδωσε καλό dis για το σκέτο παιχνίδι αλλά εγώ θέλω το deluxe οπότε θα περιμένω να πέσει στα 15 :p

Σκεφτόμουν να πιάσω το medieval 2 ως ζέσταμα του 3 και με χαρά διαπίστωσα ότι το έχουν εντάξει στο πρόγραμμα διατήρησης παλαιών τίτλων.
Όχι τίποτε άλλο αλλά άμα γίνει κάνα καλό μπαμ και μας κόψουν την σύνδεση με το ίντερνετ στο όνομα της Ελευθερίας, θα έχουμε κάτι για να περνάμε την ώρα μας στα υπόγεια δώματα του Χρονομαντείου.

Σκεφτόμουν να πιάσω το medieval 2 ως ζέσταμα του 3 και με χαρά διαπίστωσα ότι το έχουν εντάξει στο πρόγραμμα διατήρησης παλαιών τίτλων.
Όχι τίποτε άλλο αλλά άμα γίνει κάνα καλό μπαμ και μας κόψουν την σύνδεση με το ίντερνετ στο όνομα της Ελευθερίας, θα έχουμε κάτι για να περνάμε την ώρα μας στα υπόγεια δώματα του Χρονομαντείου.

Thanks Chrono!!! Αν και το είχα στο Steam, το ξανααγόρασα στο GoG, για ένα τάλαρο!!

Πρόσεξε, όταν σου πολιορκούν το κάστρο και έχει ήδη τοξότες στα τείχη, τα παρατάνε όλα, πηγαίνουν στην άκρη του χάρτη και περιμένουν να τελειώσει ο χρόνος!!!!! Οι μπάσταρδοι!!!

Έχει και ένα cheat για χρήματα. Χρησιμοποίησε το!!!

Είναι το παιχνίδι της σειράς με τις καλύτερες πολιορκίες. Κυριολεκτικά last man standing πάνω σε οχυρά γεμάτα με ατσάλι και αίμα.

Ίσως πιάσω και το Rome 2 κάποια στιγμή να δω τι αλλαγές έχει από την retail εποχή. Αν και το συγκεκριμένο δεν μου άρεσε εξ αρχής.

Back