Goodbye Facebook, Hello META

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Και μετά, και μετά...

Edit, βασικά θα το κάνω ξεχωριστό thread, δεγαμιέται.

Φαίνεται να βασίζεται πολύ σε VR/AR διαδραστικότητα. Απορώ αν έχουμε ακόμα την τεχνολογία για κάτι τέτοιο.

Πάω να κοιμηθώ. Καληνύχτα.

Δηλαδη οι μαμαδες του facebook τωρα θα αραζουν στο σαλονι με VR?

Νέο όνομα, νέα σκάνδαλα.
Πολύ μέτα.

ΓΙΑΝΗ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ!!!111!!!1!

Πλέον είμαι σίγουρος ότι ο Βαρουφάκης ούτε πουλάει τρέλα, ούτε παίζει 4D chess, υπάρχει θέμα παθολογικού ναρκισσισμού.

ΓΙΑΝΗ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ!!!111!!!1!

Πλέον είμαι σίγουρος ότι ο Βαρουφάκης ούτε πουλάει τρέλα, ούτε παίζει 4D chess, υπάρχει θέμα παθολογικού ναρκισσισμού.

Ζούκερμπεργκ: Ε τότε να το πούμε fέta.

Το καράβι βουλιάζει και ο καπετάνιος έβγαλε τις βάρκες. Όπως διαβάζω τα δημογραφικά στοιχεία του facebook δείχνουν πως έχει γίνει ΚΑΠΗ και οι νέοι το έχουν κλασμένο. Τα social networks τα σηκώνουν και τα ρίχνουν οι νέοι, όχι οι μαμάδες του facebook.

Το καράβι βουλιάζει και ο καπετάνιος έβγαλε τις βάρκες. Όπως διαβάζω τα δημογραφικά στοιχεία του facebook δείχνουν πως έχει γίνει ΚΑΠΗ και οι νέοι το έχουν κλασμένο. Τα social networks τα σηκώνουν και τα ρίχνουν οι νέοι, όχι οι μαμάδες του facebook.

Δηλαδή τι προτιμούν οι νέοι;

Πάνω που έμαθαν λίγο λίγονα χειρίζονται το fb οι boomers.

Έχω φάει λίγο σκάλωμα με την αφρικανή με το βιολετί φόρεμα

Επιτέλους! Είχα υποσχεθεί ότι δεν θα κάνω ποτέ λογαριασμό FB γιατί είναι χαζομάρα, χαμένος χρόνος, μας παρακολουθεί κτλ αλλά τώρα που έχουμε meta, μπορώ επιτέλους και εγώ να μπω στον όμορφο κόσμο του social network!!!

Δηλαδή τι προτιμούν οι νέοι;
Υποθέτω το Tik tok, αλλά και εγώ είμαι άσχετος με το αντικείμενο social media.

Τιτανομαχία για το metaverse μεταξύ Σουίνι και Ζούκη, ε ρε γλέντια. Και εμείς να κοιτάμε σαν κάτοικοι του Τόκιο να πλησιάζουν ταυτόχρονα στην πόλη ο Γκοτζίλα και ο Μόθρα.

Τιτανομαχία για το metaverse μεταξύ Σουίνι και Ζούκη, ε ρε γλέντια. Και εμείς να κοιτάμε σαν κάτοικοι του Τόκιο να πλησιάζουν ταυτόχρονα στην πόλη ο Γκοτζίλα και ο Μόθρα.
Θεωρώ λίγο άστοχο τον παραλληλισμό, εάν πράγματι πλησίαζαν ο Γκοτζίλα και μια γιγάντια κάμπια, θα κατεβαίνε το σκατό στην κάλτσα. Για τις"τιτανομαχίες" των σουινι και ζούκι στα @@μας ποιος θα κερδίσει!

Back