Grίνιες.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
δεν θα γκρινιαξω, απλα θα πω οτι μιλαμε για το πιο cult avatar σε αυτο το φορουμ evah!

το ποστ αυτο δεν δυναται να εξηγηθει καλυτερα... προοριζεται για τους 20-30 εκλεκτους θαμωνες του! :trollface:

<blockquote> Τα περιβραχιόνια τα φοράνε στην Ιαπωνία, στην Κίνα δεν τολμάνε να απεργήσουν. </blockquote>

said what?
http://www.enet.gr/?i=news-room.el&id=426265

παντως θα συμφωνησω με την αποψη οτι οι 24ωρες- 48ωρες κλαδικες δεν κανουν και πολλα πραγματα,ντουφεκιες στον αερα ειναι ουσιαστικα.
μονο με επαναλαμβανομενες καθε μηνα που να περιλαμβανει ολο τον δημοσιο+ιδιωτικο πραγματικα θα πονεσει το συστημα.
εκει βεβαια θα φας στην μαπα κανονικο πολεμο,ουτε τα προσχηματα δεν θα κρατανε και θα στελνουν τα ματ να σε σαπιζουν στο ξυλο λοιδωροντας σε ταυτοχρονα στα ΜΜΜ.

<blockquote> και μην ξεχνάς και την προηγούμενη μέρα στις 20 που ειχε γενέθλια και ο μεγάλος αρχηγός, διπλή γιορτή διπλή χαρά </blockquote>

εσυ να ρωτησεις τον φιλο σου τον εθνικοφρονα να σου πει με τι ανταλλαξαν οι χουντικοι την μιση κυπρο.
θελω πολυ να μαθω.

οταν λες οι φίλοι σου οι χουντικοι ποιους εννοείς;
και στο εχω ξαναπεί η χούντα ηταν αλλο ενα σιωνιστικό έγκλημα εναντίον της Ελλάδας και της ανθρωπότητας, οπότε αν θέλεις να μάθεις περισσότερα ξέρεις που να απευθυνθείς, σε αυτούς που άρχισαν την χούντα αλλα και που την τελείωσαν, εκτός αν πιστεύεις οτι ηταν και αυτό μεταπαραφυσικό έργο των ναζι που έμεινε μαζι με τα υπόλοιπα κατάλοιπα

των σιωνιστων του κισινγκερ και των νεφελιμ θα ελεγα ποιο σωστα.

μαζι με τα πλαστα πρωτοκολα της σιων και τις πλαστες περιβοητες δηλωσεις του κισινγκερ για την ελλαδα.
και τον κωστα σημιτη τον λενε κανονικα αβρραμ αβουρη αμα θε να ξερεις.

Ψιτ, Καλιγούλα, το τσιτάτο του Χένρι, το έκανε πολύ γνωστό η Λιάνα, η Κανέλλη, αυτή που κατεβαίνει με το ΚΚΕ.
Τώρα για τα περιβόητα πρωτόκολλα, θα σου πω το εξής. Πιστεύεται ότι όντως, είναι πλαστό έγγραφο, δημιούργημα της Οχρανά (κάτι σαν KGB της τσαρικής Ρωσίας). Από την άλλη, και κράτος έφτιαξαν οι Ισραηλίτες, και από εκεί που τα πογκρόμ ήταν κανόνας, τώρα πλέον μπορείς να κράζεις οποιονδήποτε, εκτός από αυτούς. Πράγματα που αναφέρονται στα γραπτά αυτά. Ακόμα και αν ισχύουν αυτά πάντως, απλά, όπως και ο Χένρι, προωθούν τα πολιτικά τους συμφέροντα.

http://www.iospress.gr/ios1995/ios19950917a.htm

παντως εχει λιγη πλακα(αν και γενικα δεν εχει καθολου) πως ΠΑΝΤΑ κατι τετοιου ειδους τοπικς γινονται η αγαπημενη γωνια του καθε πυροβολιμενου για να αρχισει τις σαπιλες του. Μονο φτηνη ειρωνια και ξερολισμος. Αιλυνεζοι τελειως.....
Ηρθε τωρα ο αλλος να μας πει οτι "οι εβραιοι δικεμου" και "κοιτα, μονο σαυτους δεν μπορεις να επιτεθεις" και τα @@ μας κουνιούνται.....

Λοβοτομημενοι αιλυνεζοι λεμε!

κατα καιρους, παιζουν διαφορα συνωμοτικα σεναρια, που τα παιρνει ο καθε χαζος και διαδιδει. αυτο δεν σημαινει οτι δεν παιζουν διαφορα πραγματα που ειναι αληθινα και ενοχλητικα.
δεν γινεται να ξεκινησεις μια <u>σοβαρη</u>* συζητηση με αρνητικες αποψεις, χωρις να σε θεωρησουν ακροδεξιο-γραφικο-συνομωσιολογο.
απο την αλλη, δεν χρειαζομαστε καμια συνωμοσια. εχουμε βγαλει τα ματια μας με τα χερακια μας.

*χωρις τις γραφικοτητες, ο ταδε αλλαξε το ονομα του κτλ

νομίζω αυτό το βίντεο κολλάει στη συζήτηση

https://www.youtube.com/watch?v=TV04PIQ_QlU

http://www.youtube.com/playlist?list=PLBAC5C2195F347A61

με τον χελμποι και τον χελσπον παντως δεν καταλαβα τι παιζει

εγω τους θυμαμαι ενα πραμα σαν αμοραλ χιπστερς τωρα απεκτησαν ξαφνικως ταξικη συνειδηση?

<blockquote> παντως εχει λιγη πλακα(αν και γενικα δεν εχει καθολου) πως ΠΑΝΤΑ κατι τετοιου ειδους τοπικς γινονται η αγαπημενη γωνια του καθε πυροβολιμενου για να αρχισει τις σαπιλες του. Μονο φτηνη ειρωνια και ξερολισμος. Αιλυνεζοι τελειως.....
Ηρθε τωρα ο αλλος να μας πει οτι "οι εβραιοι δικεμου" και "κοιτα, μονο σαυτους δεν μπορεις να επιτεθεις" και τα @@ μας κουνιούνται.....

Λοβοτομημενοι αιλυνεζοι λεμε! </blockquote>

ελα ρε φιλος σοβαρεψου,ο συγκεκριμενος που εγραψε το βιβλιο ειναι καταφανεστατο οργανο του εβραιομασονισμου,μερος του σχεδιου που απεργαζεται την καταστροφη του προιαωνιου ελληνισμου.
το λεει ξεκαθαρα στα βιβλια του ο εθνικοσοσιαλιστης πλευρης,και το παραδειγμα πολιτικου οπορτουνισμου καρατζαφερης.

lelos kounelos wrote:
δεν γινεται να ξεκινησεις μια <u>σοβαρη</u>* συζητηση με αρνητικες αποψεις, χωρις να σε θεωρησουν ακροδεξιο-γραφικο-συνομωσιολογο.
απο την αλλη, δεν χρειαζομαστε καμια συνωμοσια. εχουμε βγαλει τα ματια μας με τα χερακια μας.

</blockquote>
γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο προσπαθώ να αποφεύγω πολιτικές συζητήσεις και κάθε φορά που κάνω το λάθος και συμμετέχω πραγματικά απογοητεύομαι με το στάνταρ και προβλέψιμο αποτέλεσμα

Βιβλία σχετικά με τα εβραϊκά εγκλήματα (που αφορούν ολον τον κόσμο οχι μόνο την Ελλάδα) έχουν γράψει πολλοί συγγραφείς διαφόρων εθνικοτήτων απ'ολα τα πολιτικά φάσματα και αν θεωρήσουμε οτι ολοι αυτοί ειναι ψεύτες και εθνικοσοσιαλιστές, υπάρχει η σκληρή πραγματικότητα για κάποιον που παρακολουθεί εστω και λίγο τις εξελλίξεις βλέποντας την κατάσταση με την Παλαιστίνη και τους πανταχού παρων σε κάθε πόλεμο αμερικάνους οπου δεν εμφανίζονται πουθενά στις εβραϊκές επιθέσεις και τις προκλητικές δηλώσεις εβραίων πολιτικών οπου κανείς δεν αντιμιλάει και αν το κάνουν απλα τους λένε να το βουλώσουν.
Βέβαια τι σημασία εχουν αυτά; τους καημένους και κυνηγημένους απο τους ναζι εβραίους τους βολεύει και έχουν καταφέρει να ασχολούνται ολοι και να μισούνε το διαλυμένο και δια παντός εξαφανισμένο Γ'ραϊχ του χιτλερ και τους νοσταλγούς του και κανείς να μην βλέπει τον πραγματικό φασισμό και ποιος πραγματικά επιβάλλει το δικό του συμφέρον εις βάρος των υπόλοιπων χωρών και ανθρώπων, κάτι άτομα σαν τον Γαιο δηλαδή, που εμφανώς δεν τον ενδιαφέρει η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής αλλα η πολιτική παράταξη και το όνομα στου οποίου γίνονται ολα αυτά τα εγκλήματα, εμένα τουλάχιστον αυτη την εντύπωση μου εχει δώσει.

Brian O’Conner wrote:
νομίζω αυτό το βίντεο κολλάει στη συζήτηση

https://www.youtube.com/watch?v=TV04PIQ_QlU

http://www.youtube.com/playlist?list=PLBAC5C2195F347A61</blockquote> Βρε μπραηαν παλικαρι μου καθεσαι και πιστευεις τον τραγκα και τον καθε τραγκα (σας κανουν να πιστευετε οτι τους συμφερει :nope: )

στηλ χαβοκ@ Ο χιτλερ ηταν που ηταν τρελος ηρθε και η οικονομικη βοηθεια απο τους ροτσιλντ και εδεσε το γλυκο

μερικα ενδιαφεροντα αρθρα για τον...σιωνισμο
https://www.efsyn.gr/?p=169048
https://www.efsyn.gr/?p=156065

μαρεσει που θελετε να κρυψετε ταχα μου πισω απο τον "πονο για την παλαιστινη" τις ρατσιστικες και μισαλοδοξες αποψεις.

Έχει μια συγκεκριμένη διαφορά το να λες ότι και οι Εβραίοι, ή πιο σωστά, η ηγεσία του Ισραήλ (με την οποία υποθέτω ότι δεν συμφωνούνε όλοι οι Εβραίοι), χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να επιτύχει τους στόχους της, και το να θες να μετατρέψεις τον μπαρμπά Ιωσήφ και την κυρά Ραχήλ σε προϊόν προσωπικής υγιεινής.

γαιε, σωστα και αυτα, ομως δεν ειναι μονο αυτα.
χωρις να ειμαι συνωμοσιολαγνος, υπαρχουν καποια πραγματα τα οποια ισχυουν και δεν ειναι καθολου ευχαριστα.
το προβλημα ειναι οτι ο κοσμος δεν μπαινει στον κοπο να κανει τις δικες του ερευνες.
ωωωωω!! τα πρωτοκολα της σιων, εκει μεσα θα γραφει χιλιες δυο βρωμιες. χωρις να το διαβασουν εχουν αποψη για ολα. μετα μαθαινουν οτι το βιβλιο ειναι μουφα. καποια iq σταματησαν να το αναπαραγουν (και πολυ καλα εκαναν), καποια αλλα οχι.

το προβλημα ειναι οτι κανενας δεν μπηκε στον κοπο να διαβασει το βιβλιο αυτο.
ποσο μαλλον να διαβασει, αφου τον ενδιαφερει το θεμα, τα ιερα βιβλια των ιουδαιων για να μαθει απο πρωτο χερι και να βγαλει τα δικα του συμπερασματα. αντι να ξεκινησει τα συνωμοτικα, γιατι δεν ριχνει μια ματια στα official και αποδεδειγμενα ιερα βιβλια των εβραιων;
το ιντερνετ ειναι γεματο αποσπασματα.

ολα αυτα χωρις να ειμαι αντι-κατι. δεν εχω τιποτα με τους ανθρωπους. ουτε να εξαφανιστουν θελω και ουτε να πνιγουν σε θαλλασα απο τοξικα αποβλητα.
αυτο που με ενοχλει, ειναι οτι δεν γινεται να μιλησεις για αυτους τους ανθρωπους (τους ηγετες τους-αυτους που κινουν νηματα και οχι τον ασημαντο εβραιο) θα σε πουν ρατσιστη και παιδι του μισο-μουστακαλη.
με ενοχλει που ο δευτερος παγκοσμιος πολεμος θεωρειται το ολοκαυτωμα των εβραιων.
ο δευτερος παγκοσμιος πολεμος ηταν το ολοκαυτωμα της μισης ανθρωποτητας.
αν πας στη γερμανια και πεις κατι τετοιο, μπορει να σε πανε φυλακη σαν αρνητη του ολοκαυτωματος.
ελεος ετσι.

πιστευω οτι ηδη καποιοι θα νομιζουν ανετα οτι ειμαι ακροδεξιος. ετσι εχουμε καταντησει.
και ας εχω πει, τι να πουν οι συνωμοσιες, αφου μονοι μας τα βγαλαμε τα ματια μας.

<blockquote> αφου τον ενδιαφερει το θεμα, τα ιερα βιβλια των ιουδαιων για να μαθει απο πρωτο χερι και να βγαλει τα δικα του συμπερασματα. αντι να ξεκινησει τα συνωμοτικα, γιατι δεν ριχνει μια ματια στα official και αποδεδειγμενα ιερα βιβλια των εβραιων; </blockquote>

εγω τα διαβασα λογω σχολης.

αλλα τα αισχη των εβραιων με τους παλαιστεινιους και αλλο πραγμα οι εθνικοπατριωτικες φανφαρες για προαιωνιους εχθρους του ελληνισμου.

οι μονοι εχθροι ειναι η καθε πολιτοοικονομικη ελιτ καθε χωρας.

Back