What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

GREAK: Memories of Azur

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,526
Το Greak: Memories of Azur δεν ήταν από τα παιχνίδια που βρίσκονταν στο ραντάρ μου. Συγκεκριμένα, δεν είχα ακούσει λέξη γι’ αυτό και θεώρησα απαράδεκτη την άγνοιά μου, καθώς γενικότερα αυτού του είδους τα παιχνίδια έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, καθώς θυμίζουν άλλες εποχές, όπου το gaming ήταν πιο ευθύ, άμεσο και «αθώο» (έλα στην αγκαλιά μου, Οβελίξ).
Η πρώτη αναγνωριστική επαφή πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο με το demo του στο Summer Game Fest, το οποίο ήταν αρκετό για να με προτρέψει να το προσθέσω (τουλάχιστον) στη wishlist. Εν τέλει, η επίσημη κυκλοφορία του δεν άργησε πολύ, καθώς περίπου δύο μήνες αργότερα, το Greak είναι έτοιμο. Ανταποκρίνεται όμως στις προσδοκίες που δημιούργησε το demo; Και ναι και όχι.
Ξεκινώντας την περιπέτεια.
Κατά κύριο λόγο, το παιχνίδι είναι ένα...

Continue reading...


 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,776
Συμφωνώ απόλυτα Γιώργο. Μια στοιχειώδης A.I. που να ακολουθεί, να εκτελεί άλματα, να αντιγράφει τις κινήσεις του χαρακτήρα που ελέγχουμε γενικά, και να μην χρειάζεται τόσο ντάντεμα, θα έπρεπε να υπάρχει. Όπως και το co-op, έστω και σε τοπικό επίπεδο σε πρώτη φάση. Θα ανέβαζαν αρκετά το σύνολο.

Ειδικά από τη στιγμή που η A.I. δεν είναι ιδιαίτερα παραμετροποίηση, με εντολές κλπ. το co-op θα βοηθούσε πολύ και υποθέτω είναι πιο εύκολο στον προγραμματισμό.
Μου άρεσε το demo και τα είχα επισημάνει και στο steam forum αλλά κρίμα που δεν τα ενσωμάτωσαν τελικά.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,526
Με το τελευταίο patch, διορθώθηκαν μερικά πράγματα που επισημάνθηκαν ως αρνητικά στο review.

Π.χ. τα quest items μπαίνουν πια σε ξεχωριστό slot στο inventory (thank god), ενώ πλέον η ΑΙ αντιγράφει καλύτερα τις κινήσεις μας όταν ελέγχουμε και τα τρία αδέρφια μαζί.
 
Top Bottom