What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Gwent: The Witcher Card Game

nadril

Gelatinous Cube
Joined
Dec 6, 2012
Messages
164
<blockquote><br>Στην μπουρδολογία, όπως συνήθως, πρώτοι είστε. Κανένας δεν έγραψε πως το hearthstone δεν εμπνεύστηκε απ&#039;το magic. Ούτε καν η ίδια η Blizzard δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο, μάθετε επιτέλους να διαβάζετε σωστά.<br></blockquote><br><br>Kaidan, με τον τρόπο που απαντάς χάνεις το δίκιο σου. Συζήτηση γίνεται για όνομα δηλαδή. Μαλώστε κιόλας τώρα για τις εταιρείες.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,640
<blockquote><br>Οκ το πιάσα. Οπότε δε μας απασχολούν τα παιχνίδια αυτά καθ αυτά αλλά ποιο είναι ο πιο μεγάλος παίκτης. Στις κάρτες το hearthstone και του χρωστάμε ευγνωμοσύνη κι ας εμφανίστηκε χτες. Στα competitive FPS το απόλυτο παιχνίδι είναι το Call of Duty αφού το παίζουν όλοι και οι υπόλοιποι "κλέβουν" από αυτό.  LOL γιατί ποιος νοιάζεται για τη DotA και FIFA γιατί FIFA. Μάλιστα ευτυχώς ακόμα υπάρχει ένα είδος στο οποίο υπάρχει ένας Βασιλιάς και δεν βγήκαν ακόμα ακόλουθοι να μαζέψουν αυλικούς. <br></blockquote><br><br> :lol: Μα δεν νομίζω πως εστιάζουμε στο "ποιος είναι ο βασιλιάς" εν προκειμένω, ούτε καν στο "ποιος είναι ο καλύτερος στην κατηγορία του", πράγματα τελείως υποκειμενικά στην τελική. Το να λέμε πως "το Hearthstone είναι ο βασιλιάς όλων των card games στην ιστορία αποκλειστικά και μόνο επειδή το παίζουν οι περισσότεροι" θα ήταν περίπου σα να λέμε πως "το Fallout 3 εισήγαγε τα Fallout σε ευρύτερο κοινό κονσολών, άρα είναι το καλύτερο Fallout game", λογική που μόνο κάποιος λοβοτομημένος θα υιοθετούσε, <b><u>ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΑ</u></b>.<br><br>Το μοναδικό point που υποστηρίζω εγώ είναι πως το Hearthstone (λόγω του ότι είναι δωρεάν, λόγω του ότι είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο, λόγω ευχρηστίας και "απλότητας", λόγω Blizzard, λόγω και άλλων παραγόντων ίσως) πράγματι ανέδειξε το είδος των PC card games σε ένα κοινό που πριν από αυτό δεν το γνώριζε καν. Και λογικό είναι να υπάρξουν απόπειρες να τσιμπήσουν και άλλοι μερίδιο από αυτό το νέο αγοραστικό κοινό.<br><br>Μπορεί το Gwent να επηρεάστηκε όντως από το Hearthstone, μπορεί και όχι. Who cares? GWENT ρε.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
O κύριος Kaidan ήρθε κι έγραψε πως ζηλεύουν όλοι και έσπευσαν να διεκδικήσουν κομμάτι από την πίττα που έφτιαξε το hearthstone. Με τη μικρή μου γνώση και μπουρδολογώντας ως συνήθως κατ&#039;αυτόν θεωρώ πως η πίττα ήδη υπήρχε και το hearthstone τη διεύρυνε. Ευχαριστώ θα πω στο Magic. Επίσης χωρίς να είμαι αναλύτρια θεωρώ πως σε ένα σύμπαν χωρίς καθόλου καρτοπαίχνιδα με ακριβώς την ίδια επιτυχία του Witcher 3, το gwent πάλι θα έβγαινε ψηφιακά όπως υπάρχει και σε περιορισμένη φυσική μορφή. Γιατί είναι είναι ωραίο παιχνίδι, οι παίκτες το γουστάρουν και μετά το Witcher 3 δεν θα ασχολιόντουσαν τόσο να μαζέψουν 11χρονά παιδιά (ήδη ζητούν άνω των 12) απλώς και μόνο για να μαζέψουν κόσμο. Δεν έχω να πω κάτι άλλο.
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
<blockquote>Kaidan, με τον τρόπο που απαντάς χάνεις το δίκιο σου. Συζήτηση γίνεται για όνομα δηλαδή. Μαλώστε κιόλας τώρα για τις εταιρείες.<br></blockquote><br>Δεν έχεις άδικο θα μπορούσα να απαντήσω πιο ας πούμε απαλά. Βέβαια οι φανατικοί αντι-Μπλιζαρντεοι δεν είναι λίγοι σ&#039;αυτό το φόρουμ και καταντάει εκνευριστικό... ιδιαιτέρως όταν δεν έχουν καν την ικανότητα να διαβάσουν τι γράφεις και σου απαντάνε ο,τι τους κατέβει.<br><br><blockquote>Στις κάρτες το hearthstone και του χρωστάμε ευγνωμοσύνη κι ας εμφανίστηκε χτες.</blockquote><br><blockquote>Ευχαριστώ θα πω στο Magic.</blockquote><br>Πες όπου θες ευχαριστώ εσύ. Μπορεί (σίγουρος δεν είμαι) να μην γινόταν ποτέ το Gwent ως ξεχωριστό παιχνίδι αν η Blizzard δεν είχε δημιουργήσει το αντίστοιχο αγοραστικό κοινό.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,640
<blockquote>Βέβαια οι φανατικοί αντι-Μπλιζαρντεοι δεν είναι λίγοι σ&#039;αυτό το φόρουμ και καταντάει εκνευριστικό... </blockquote><br><br>Μια χαρά τρέχουμε πολλοί κι εδώ μέσα σαν άβγαλτα κοριτσόπουλα στο Diablo 3 όταν ξεκινάνε οι καινούργιες Season (myself included), μη νομίζεις  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

nadril

Gelatinous Cube
Joined
Dec 6, 2012
Messages
164
<blockquote><br>Δεν έχεις άδικο θα μπορούσα να απαντήσω πιο ας πούμε απαλά. Βέβαια οι φανατικοί αντι-Μπλιζαρντεοι δεν είναι λίγοι σ&#039;αυτό το φόρουμ και καταντάει εκνευριστικό... ιδιαιτέρως όταν δεν έχουν καν την ικανότητα να διαβάσουν τι γράφεις και σου απαντάνε ο,τι τους κατέβει.<br></blockquote><br>Καταλαβαίνω τι λες και το χω παρατηρήσει κι εγώ. Εδώ σε giveaway δίνουμε το WoW τσάμπα και δεν μπαίνουν στην κλήρωση  :pP<br>Εσύ υποστηρίζεις τα δικά σου επιχειρήματα όμορφα και ωραία και τελειώνει εκεί το θέμα. On topic τώρα, ισχύει πως το hearthstone εισήγαγε το<br>μεγαλύτερο κομμάτι του videogame κοινού στα καρτοπαίχνιδα. Το Hearthstone ήταν το πρώτο παιχνίδι με κάρτες που έπαιξα γενικά βασικά. <br>Οπότε μάλλον καλό έχει κάνει και είναι ωραίο να μεγαλώσει κι άλλο αυτο το είδος, να δούμε όμορφα παιχνίδια να ευχαριστιόμαστε <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br>
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
το κρίμα είναι πως η wizard, αν είχε ντύσει το magic on line με κάτι σοβαρό και ευκολόχρηστο και όχι αυτό το απολειφάδι UI θα τσιμπούσε ασυζητιτί μέρος της πίτας, άλλωστε το hearthstone είναι η "έξυπνη" έκδοση του jewel quest και η "χαζή¨του MtG. :kappa:<br>[fight]
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br>Βέβαια οι φανατικοί αντι-Μπλιζαρντεοι δεν είναι λίγοι σ&#039;αυτό το φόρουμ και καταντάει εκνευριστικό...<br></blockquote><br>Που να δεις οι φανατικοί Μπλιζαρντέοι πόσο εκνευριστικοί είναι... Just saying.
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
<blockquote><br><blockquote><br>Βέβαια οι φανατικοί αντι-Μπλιζαρντεοι δεν είναι λίγοι σ&#039;αυτό το φόρουμ και καταντάει εκνευριστικό...<br></blockquote><br>Που να δεις οι φανατικοί Μπλιζαρντέοι πόσο εκνευριστικοί είναι... Just saying.<br></blockquote><br>Μου αρέσουν οι απαντήσεις σου. Η πρώτη (που μάλλον στην οποία εννοούσες αυτά που έγραψε λίγο αργότερα ο/η Kara) http://ragequit.gr/Forum/index.php/topic,6804.msg160138.html#msg160138" class="bbcode_url">ήταν απλά ένα μάτσο emoticon, και αυτή είναι μια προσβλητική γενικολογία. Όταν βρεις επιχειρήματα ή/και παραδείγματα εδώ είμαι εγώ.<br><br><b>Edit: </b>Τέλος το derail από μενα. Αν θέλουν ας το συνεχίσουν άλλοι. Έτσι και αλλιώς και οι απαντήσεις που είδα πως έχω λάβει δεν είναι κάτι το σπουδαίο.
 

nadril

Gelatinous Cube
Joined
Dec 6, 2012
Messages
164
Μάλλον εκνευρισμένοι εννοούσε ο Τζίμης, που πήγαν και σαπάκιασαν τον καημένο τον LoL-α.  :pP Χαλαράααα ρε!
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote>ο/η Kara</blockquote><br>Γράφτο ντε. Τώρα κατάλαβα γιατί έγραψες "μπουρδολογία" (αν και πήγαινε και προς τον TomG). Σταμάτησε να με ενοχλεί πλέον.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Έγραψες για τους αντι-Μπλιζαρντεους, έγραψα για τους Μπλιζαρντεους. Δεν αναφέρθηκα σε ονόματα. Και τους δύο χαρακτηρισμούς θα μπορούσε κάποιος να θεωρήσει προσβλητικούς αν ταυτιζόταν με κάποιον εκ των δύο.<br><br>Εεε, δυο emoticon δεν τα λες κι ένα μάτσο. Αν είχα βάλει 5-6 τότε ναι θα ήταν ένα μάτσο.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
Εγώ που απλώς παίζω 2 παιχνίδια της blizzard από συνήθεια και τύψεις για τα νεανικά μου χρόνια, αλλά λυπάμαι πολύ για την κατάντια της σε τομείς των παιχνιδιών της όπως ο σχεδιασμός και το σενάριο (με επιχειρήματα) σε τι ομάδα κατατάσσομαι? <br><br>Και ναι θα ήμουν ικανοποιημένος αν το Gwent έτρωγε κομμάτι από την πίτα που εψησε και μοίρασε η blizzard. Μπουρδολογω κι εγώ?
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Να μαι κι εγώ. <br><br>Θα απαντησω σε λιγο. Απλά ειπα να κανω αισθητή την παρουσια μου.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Aπλά το Gwent είναι τόσο παιχνιδάρα που σήκωνε και stand alone τίτλο, θα μπορούσε φυσικά να μπορείς να παίζεις online με άλλον  άμα θες και μέσα απο το Witcher 3 άλλα απ&#039;οτι φαίνεται θέλουν να ικανοποιήσουν και ποιο απαιτητικούς παίκτες, πότε θα το πάρετε να σας σπάω στο ξύλο;  :pP
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
:rofl:  Shredder εσυ;;;;<br><br>Εμένα πάντως το gwent μου βγάζει περισσότερο το feeling από το καρτοπαίχνιδο του FF8. Πίνει ο άλλος καφέ με την  κοπέλα του; Παίζετε μια παρτίδα καρτες. Αγόραζεις potions και phoenix down; Ευκαιρία για μια παρτίδα κάρτες. Πέφτει το διαστημόπλοιο; Η κατάλληλη στιγμή για μια παρτίδα κάρτες. <br><br><span class="bbcode_spoiler">έχω απορία αν είμαι μέσα στους σπαστικούς blizzardikous τώρα  :hmm: </span>
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Θεωρώ ότι η πλειοψηφία τού κοινού που θα ασχοληθεί με το gwent, θα το κάνει γιατί του άρεσε το mini game στο witcher 3. Καμία σχέση με hearthstone.<br><br>Επίσης και τα δύο καζουαλιές τού κερατά είναι και ούτε μας αφορά, ούτε μας πειράζει η όποια επιτυχία τους. Κοινώς, το κοινό που παίζει mtg (είτε ψηφιακά, είτε rl), είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που παίζει/ θα παίξει hearth/ gwent. Είναι σαν να απασχολεί την ferrari, γιατί το seicento έχει πολλές πωλήσεις.<br><br>Ρε kaidan, είσαι fanboy, επομένως η όποια συζήτηση μαζί σου δυστυχώς θα καταλήξει σε flame. Αν έχεις μετοχές στην blizz, πάω πάσο. Κι εγώ έτσι θα αντιδρούσα, με μειωτικούς χαρακτηρισμούς απέναντι σε ένα παρόμοιο παιχνίδι και με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε μέλη τής κοινότητας στην οποία φιλοξενούμαι και διαφωνώ με την άποψή τους.<br>Επίσης, ένα μάτσο εμότικον ήταν το παραλήρημα τού νορθ, όχι του τζίμη, ο οποίος αν υποθέτω σωστά έμεινε άφωνος για το άκυρο post σου.<br><br>ΥΓ. Όλα αυτά τα γράφω, ενώ είμαι φίλα προσκείμενος στη blizz. <br>ΥΓ2. Παύλε, δέχομαι να κάνω review το gwent, σ&#039; ευχαριστώ.
 
Top Bottom