What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Gwent: The Witcher Card Game

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
αληθεύει ότι αν τελειώσει η beta θα γίνει wipe όλη η πρόοδος και ότι έχουμε χτίσει μέχρι τότε?<br>Πάντως σαν στρατηγική νομίζω συμφέρει να επικεντρωθεί κάποιος σε ένα και μόνο deck ακόμα και πουλώντας ότι κάρτα έχει από τα άλλα. Παίζει μεγάλο ρόλο το πόσο ισχυρές κάρτες έχεις στο deck σου.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Από το FAQ<br>Do you plan on wiping progress during Beta in the future?<br>It’s possible. However, should this happen, you‘ll be informed in advance.<br><br>What will happen with the items I purchased during the Beta? Will I get to keep them after the game goes out of Beta?<br>Should any progress resets happen, we will return you the number of Card Kegs you purchased using real-world currency.<br><br>Από τη στιγμή που είναι closed beta είναι απόλυτα φυσιολογικό να κάνει reset διότι όσοι παίζουν τώρα θα έχουν άνισο προβάδισμα σε σύγκριση με αυτούς που θα ξεκινήσουν στο release.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Το κακό είναι ότι θα δώσουν μόνο ότι kegs πήραμε με Real world currency. Αυτό το πιθανό reset εμένα με φρενάρει λίγο στο να ασχοληθώ πολύ ώρα.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Τελικά και σε μένα δεν μπαίνει η native ανάλυση. Μέχρι 1366x768 πάει. Και δεν βρήκα κάποιον τρόπο να το βάλω χειροκίνητα. Ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό;
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
<blockquote><br>Το κακό είναι ότι θα δώσουν μόνο ότι kegs πήραμε με Real world currency. Αυτό το πιθανό reset εμένα με φρενάρει λίγο στο να ασχοληθώ πολύ ώρα.<br></blockquote><br><br>Και εμένα αυτό μου έκοψε τη φόρα.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Στην beta δινεται η ευκαιρια να μαθετε τους μηχανισμους και να πειραματιστειτε χωρις επιπτωση. Μπορειτε να δειτε ολα τα decks προτου καταληξετε. Δεν χρειαζεται να κανετε καριερα στα ranked σωνει και ντε.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Δεν θα κάνουμε καριέρα στο ranked αλλά ένα προβάδισμα ως επιβράβευση για τη συμμετοχή στη beta και το feedback θα μπορούσε να υπάρχει, αφήνοντας μας τις κάρτες που μαζέψαμε ή έστω κάτι συλλεκτικό αν φτάσεις τα 10 level ή να σου δώσουν όσα kegs άνοιξες (όχι αυτά που πλήρωσες με γιούρα, αυτά εννοούνται). Καλά δε χάθηκε και ο κόσμος.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Νομιζω οτι η κάρτα με το animation του geralt είναι το beta reward.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
H καλύτερη επιβράβευση για το feedback για μένα είναι να ακουστεί και να ενσωματωθεί στο παιχνίδι. Ωραία όλα αυτά που περιγράφεις σαν ανταμοιβές για τον κόπο σου, αλλά στερούν ξεκάθαρα τον ανταγωνισμό σε αυτούς που με τυχαία κριτήρια δεν πήραν invite και θα μπουν στο παιχνίδι μετά. Δεν βρίσκω το λόγο να μπω στο παιχνίδι όταν εσύ έχεις ήδη 2-3-χ χρυσά κι εγώ κάνω το tutorial. Αν ήταν open beta τότε ίσως θα είχε περισσότερο νόημα αυτό που συζητάμε γιατί όλοι θα μπορούσαν να μπουν ανά πάσα στιγμή και να αφιερώσουν τον χρόνο που κρίνουν.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Θα μπορούσαν εύκολα να δώσουν επιβράβευση και ας ήταν απλώς cosmetic.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Ακριβώς. Το ίδιο έκανε και η μπλιζ. Θες δάφνες; πάρε κοσμετικς να χεις
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Στην αρχή είναι ακόμα. Μπορεί στην πορεία να πουν αν θα δώσουν κάτι. Έχουμε αρκετό καιρό μέχρι να κλείσει η closed beta.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
E ναι, έστω cosmetic, κάτι.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Από Fb<br><br>Dear gamers,<br>The Closed Beta for GWENT: The Witcher Card Game started a little over two weeks ago. We know that many of you have been waiting a long time to play GWENT. However, the nature of Closed Beta is that access is limited at first, allowing us to make sure the game is a fun and stable experience. We&#039;ve been steadily sending out more and more invitations to those of you who registered to participate. <u>By the end of next week, everyone who signed up back in June should have received access and we’ll be sending out even more invitations as we go.</u><br>Thank you for your patience and the amazing support you’re giving us.<br>Love,<br>GWENT Team
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Δηλαδή οι πιο πρόσφατοι που έκαναν sign καμία ελπίδα? :hmm: <br>
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Ε να μην πάρουν προτεραιότητα αυτοί που περιμένουν πιο πολύ;
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
Εγώ ακόμα, εναντίον μιας καλής scoia&#039;tael deck δεν έχω παίξει. Ακόμα και τις ελάχιστες φορές που μου μου τυχαίνει αντίπαλος, θα έχει ως επί το πλείστον τις starting cards και θα φεύγει άκλαυτος. <br>Γενικώς σε συχνότητα τα monsters τα συναντάω συνέχεια, με ελάχιστα λιγότερο τα northern realms και αρκετά λιγότερο την skellige. Οι scoia&#039;tael είναι mia.<br><br>Την τιμητική τους στα περισσότερα games μου έχουν οι monster weather decks(από τα δυνατότερα combos κατ&#039; εμέ), οι οποίες γίνονται counter μόνο από τα northern realms λόγω gold, άντε και αν σου τύχει το clear weather που έχεις ξεχασμένο στην deck και το κάνεις mulligan κάθε φορά.<br><br>Το advanced trebuchet tactic των northern realms επίσης είναι εντελώς overpowered αυτήν την στιγμή, μία φορά έπαιξα εναντίον του και δεν είχα ελπίδα. Πολύ καλό επίσης και το poor infantry tactic και αρκετά φτηνό για υλοποίηση.<br><br>Θα πρότεινα γενικά ενσωμάτωση του dimeritium bomb(επιστρέφει όλες τις κάρτες on field στο original value) στην deck, καθώς ακυρώνει πολλές από τις στρατηγικές που εφαρμόζονται στα mid-levels.<br>
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Ρίχνετε και καμια ματιά στα spam , εκεί το βρήκα μόλις πριν λίγο, το κάλεσμα.<br><br>Άλλος ένας με starting deck, αντε πάλι  :pP
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
<blockquote><br>Εγώ ακόμα, εναντίον μιας καλής scoia&#039;tael deck δεν έχω παίξει. Ακόμα και τις ελάχιστες φορές που μου μου τυχαίνει αντίπαλος, θα έχει ως επί το πλείστον τις starting cards και θα φεύγει άκλαυτος. <br>Γενικώς σε συχνότητα τα monsters τα συναντάω συνέχεια, με ελάχιστα λιγότερο τα northern realms και αρκετά λιγότερο την skellige. Οι scoia&#039;tael είναι mia.<br><br>Την τιμητική τους στα περισσότερα games μου έχουν οι monster weather decks(από τα δυνατότερα combos κατ&#039; εμέ), οι οποίες γίνονται counter μόνο από τα northern realms λόγω gold, άντε και αν σου τύχει το clear weather που έχεις ξεχασμένο στην deck και το κάνεις mulligan κάθε φορά.<br><br>Το advanced trebuchet tactic των northern realms επίσης είναι εντελώς overpowered αυτήν την στιγμή, μία φορά έπαιξα εναντίον του και δεν είχα ελπίδα. Πολύ καλό επίσης και το poor infantry tactic και αρκετά φτηνό για υλοποίηση.<br><br>Θα πρότεινα γενικά ενσωμάτωση του dimeritium bomb(επιστρέφει όλες τις κάρτες on field στο original value) στην deck, καθώς ακυρώνει πολλές από τις στρατηγικές που εφαρμόζονται στα mid-levels.<br></blockquote><br>That moment when you beat a Monster weather deck with a Scoia&#039;tael weather deck...
 
Top Bottom