What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Gwent: The Witcher Card Game

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Thanks!!!

Και κάτι που δεν είμαι σίγουρος. Όταν ανοίγεις κάρτες όταν έχει θαυμαστικό κάτω από την κάρτα σημαίνει ότι δεν την έχεις καμία φορά και όταν σου έχει Χ1 ότι την έχεις ήδη μία;
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Δεν θυμάμαι τι βγάζει όταν δεν έχεις την κάρτα αλλά λογικά το θαυμαστικό που λες είναι. Όταν έχεις κάποια κάρτα σου βγάζει τον αριθμό με κάποιο χρώμα (πράσινο-κόκκινο) που το ένα δηλώνει τις κανονικές και το άλλο τις premium. Επίσης συμβουλή, μην σπαταλήσετε προς το παρόν reward points σε κάποιο tree εκτός και αν σας φτάνουν για να ξεκλειδώσετε όλους τους Leaders η έστω τους περισσότερους. Ο λόγος είναι ότι προς το παρόν δεν μπορείς να ξέρεις που θα είναι καλό να κατευθυνθείς για να φτιάξεις κάποιο deck Και συνεπώς δεν ξέρεις και ποιον/ποιους leaders χρειάζεσαι.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
ωχ. Και εγώ είμαι ήδη 24/28 στα Northern μιας και έλεγα να ασχοληθώ με τέτοιο Deck και επι την ευκαιρία έπαιρνα και τα rewards ξεκλειδώνοντας
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Εντάξει μικρό το κακό γιατί εύκολα μπορείς να ξεκλειδώσεις κάποιον μεμονωμένο. Το κακό αυτή τη στιγμή είναι ότι μιλάμε για τελείως νέο παιχνίδι οπότε είναι άγνωστο πότε θα καθίσει η σκόνη και θα δούμε ποια πραγματικά είναι τα καλά decks. Προς το παρόν πάντως παίζει αρκετά κάτι σε αυτό το archetype https://youtu.be/1lVNvzsTSME?t=663 αλλά δεν το έχω δοκιμάσει για έχω άποψη και ο ίδιος. Πόσα scraps έχεις; Λογικά θα σου πάρει 2-3 βδομάδες για να φτιάξεις ένα full deck αν κάνεις τα dailies και το 100αρι των 6 rounds.
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Αν από το 0 μέσα σε 4 μέρες έχεις 21Κ scraps νομίζω δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο για το αν θα έχει πρόβλημα ο όποιος νέος παίκτης. Μπορείς άνετα να φτιάξεις 4-5 decks full competitive και αφού έχεις τόσο πολύ και ξεκίνησες για ΝR θα σου πρότεινα να φτιάξεις αυτό που σου έβγαλα για να έχεις να παίζεις για αρχή.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Τα περισσότερα τα πήρα λόγο του Beta νομίζω . Καλύτερα λοιπόν να χρησιμοποιήσω τα Scraps παρά να κυνηγάω kegs έτσι;
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Tα kegs τα ανοίγεις για να μαζεύεις σιγά σιγά τις κάρτες αλλά και να βγάζεις scraps από τις παραπανίσιες που θα βρίσκεις από εκεί. Όταν ένα deck θέλει καμιά 10αρια χρυσές είναι μη ρεαλιστικό να περιμένεις να τις βρεις όλες από Kegs οπότε ότι σου λείπει απλά το φτιάχνεις. Έτσι κι αλλιώς το ore δεν έχεις να το ξοδέψεις κάπου αλλού εκτός από το να ανοίγεις kegs, οπότε η απάντηση σε αυτό που ρωτάς είναι ότι κάνεις και τα 2 ταυτόχρονα.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Αρένα που θέλει 150 ore δεν έχει κάποιο νόημα να παίξω έτσι;

 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
H αρένα του Gwent δεν μου άρεσε καθόλου οπότε έχω παίξει το πολύ 5-6. Θεωρητικά άμα ξέρεις να παίζεις είναι καλή για να grindάρεις τη συλλογή, κάτι που στο HS ας πούμε είναι πολύ χρήσιμο αλλά στο gwent όχι τόσο. Μπορείς να τη δοκιμάσεις πάντως, το μέγιστο που μπορείς να χάσεις είναι 50 Ore αφού έτσι κι αλλιώς και 0 νίκες να κάνεις σου δίνει σίγουρα ένα keg.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Φοβάμαι ότι είναι bugarismena σε μένα τα Daily quests. Δεν μου δίνει το Reward όταν τα ολοκληρώνω.
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
https://forums.cdprojektred.com/index.php?threads/no-reward-for-daily-quests.10988054/

Arena τελείωσα μία στις 9 νίκες σήμερα και στα rewards μου έδωσε και μια legendary κάρτα. Το αναφέρω γιατί το είχα ξεχάσει αλλά αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι δεδομένο, ότι δλδ στις 9 νίκες έχεις σίγουρη και την κάρτα. Το γεγονός αυτό την κάνει σίγουρα αρκετά πιο ελκυστική για να μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Αυτό το Season of Mahakam πότε θα ξεκλειδωθεί; Όχι τίποτα άλλο κρατάω τα Rewards για να τα βάλω εκεί, αλλά δεν βλέπω να το ανοίγουν και υποτίθεται τελειώνει τέλος του μήνα.

Το καλό είναι ότι έστρωσαν τα quests και δίνουν κανονικά τα rewards.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Επί την ευκαιρία εφτιαξα το Deck και πάει για την ώρα εκπληκτικά. Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά, αλλά για την ώρα κάνω λάθος παίξιμο και πάλι νικάω. Μείναν και 10k scraps στην άκρη για μελλοντική χρήση.

Sorry για το double, αλλά δεν για κάποιο λόγο δεν μου έχει edit.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
δυόμιση χρόνια μετά οι κακές παρέες με κάναν και ξανακύλησα.

Αντιθέτως από άλλα παιχνίδια που θα σε "τιμωρήσουν" επειδή έλλειψες κάποιον καιρό, αναγκάζοντας σε να αγοράσεις πραγματάκια ώστε να παραμείνεις ανταγωνιστικός, το gwent σου δίνει την δυνατότητα από τα scraps που είχες μαζέψει να κάνεις ένα ανταγωνιστικό deckaki. Παίζει να σου δίνει και από μόνο του μερικά scraps για να σε βοηθήσει.

Έβαλε και αυτό Gamepass που δίνει αρκετά cosmetics.

 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
Απορω ποιες ειναι αυτες οι κακες παρεες. Gwentαρα μονο ρε
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,848
Καλημέρα. Σκέφτομαι να κατεβάσω το game στο κινητό μου. Δεν έχω ιδέα πως παίζεται.
Υπάρχει in-game tutorial;

Επίσης, θέλει grind ώστε να ξεκλειδώσεις κάρτες; Σε ωθεί ο ρυθμος του δλδ να τα σκάσεις για να πάρεις τις κάρτες που θες για να χτίσεις το επιθυμητό deck;

Sto play store γράφει "αγορές εντός εφαρμογής"
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Οφείλουν να το πουν αυτό, αλλά σε γενικές γραμμές είναι επειδή μπορείς να αγοράσεις kegs. Παρόλα αυτά η πρόοδος είναι πολύ καλή, το tutorial κατατοπιστικότατο, ενώ το journey σε βοηθάει να χτίσεις ένα αξιόλογο deck χωρίς να ζοριστείς πάρα πολύ.
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Έχω να παίξω από τον Σεπτέμβριο και "σοβαρά" περίπου 1,5 χρόνο αλλά νομίζω τα παρακάτω ισχύουν διαχρονικά. Tutorials υπάρχουν και γενικά δεν θα δυσκολευτείς να μπεις στο κλίμα. Τώρα αν θες να παίζεις πραγματικά σωστά είναι άλλη ιστορία και δυστυχώς το γενικότερο πλαίσιο (streams, sites) όσο και το ίδιο το παιχνίδι δεν βοηθάνε και πάρα πολύ.
Για τις κάρτες τώρα, το παιχνίδι ήταν κάτι παραπάνω από γενναιόδωρο σε όσους αφιέρωσαν ένα σεβαστό χρόνο στη Beta. Εγώ π.χ στον 1,5 χρόνο που κράτησε και ενώ είχα μεγάλα κενά σε αποχή (200κατι ώρες έγραφε το κοντέρ), όταν έγινε το επίσημο Launch βρέθηκα να έχω όλο το βασικό σετ καρτών και κάβα πάρα πολλά scraps ακόμα. Αυτό είναι κάπως παραπλανητικό γιατί πλέον αμφιβάλλω ότι είναι τόσο ρόδινα τα πράγματα. Οι κάρτες πλέον είναι πάρα πολλές και οποιαδήποτε συζήτηση για έστω προσέγγιση πλήρους συλλογής είναι άπιαστο όνειρο. To θετικό της υπόθεσης τώρα είναι ότι το σύστημα του deck building έχει περιορισμό στο στήσιμο με βάση τη δύναμη των καρτών. Με απλά λόγια και μια γρήγορη ματιά στο τι παίζεται τώρα, κάθε Deck δεν έχει πάνω από 3-4 legendary κάρτες που είναι και οι πιο ακριβές. Αυτό σημαίνει ότι εύκολα ή δύσκολα ένα καλό deck θα το φτιάξεις, το ερώτημα από εκεί και πέρα είναι κατά πόσο θα έχεις την όρεξη να περάσεις τη διαδικασία του φαρμαρίσματος και μετά να παίζεις για καιρό το ίδιο deck.

Στο αν αξίζει να ασχοληθείς τώρα γενικά, η απάντηση είναι μάλλον όχι. Αν θες κάτι απλά να παίζεις στο κινητό, ο "ανταγωνισμός" το κάνει απλά καλύτερα (Hearthstone και LoR που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα).
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
να πω εδώ ότι όταν έπαιξα hearthstone μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν κάνει τπτ καλύτερα.

εντιτ να μη φανώ αγενής. σαν νέος παίχτης νομίζω δεν αξίζει καν να κοιτάς hearthstone. το παιχνίδι νόμιζα ότι μου έδινε ψίχουλα και κοιτούσε πως να ξεζουμίσει τα γλυκά δολάρια μου. ε δεν συνέχιζα την συλλογή physical magic καλύτερα? (άσχετα που την είχα πουλήσει από μέσα 2000)
 
Last edited:
Top Bottom