Miden Agan
Mind-flayer
Μετα απο κουβέντα που είχα με φίλο ενθυμούμενοι κάποιες βραδιές που έχουν ξεχαστεί ή δεν καταγράφτηκαν ποτέ στον εγκέφαλο μας ας γραψει ο καθενας <u>μια</u> εμπειρία του μετα απο βουτιά στο αλκοόλ. Λεω μία γιατι έχω γνωρίσει αρκετούς απο εσάς ωστε να ξέρω :drinks:<br><br>Μια απο τις χαρακτηριστικές δικές μου συνέβη πριν καμμια 15χρόνια σε διακοπές στην Ιο και κατέληξε στο να με πάρουνε σηκωτό οι φίλοι μου -καλά να είναι τα παιδιά!<br>Ειχαμε ξεκινήσει απο το απόγευμα πίνοντας ούζο-βύσσινο στο κάμπινγκ. <br>Δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανείς αλλα γ@μάει γιατι σπάει την "ουζίλα" και πίνεται πολύ ευχάριστα.<u>Πολύ</u> ευχάριστα...<br>Το βραδάκι αποφασίσαμε να πάμε στη χώρα, χαρακτηριστική για τα πολλά μπαράκια της μεσα στα στενά...<br>Για να μην μακρυγορήσω, μπήκαμε σε τουλάχιστον 6-7 μπαρ πίνοντας στάνταρ ένα ποτό (νομίζω έπινα βότκες τοτε) ή ακόμα και σφηνακια τεκίλας.<br>Μετα απο κάνα 2ωρο και ενώ είμαστε στο 6ο-7ο μπάρ η τελευταία μου "γαλήνια" ανάμνηση είναι να δείχνω στον μπάρμαν με τον αντίχειρα προς τα κάτω να μου βάλει περισσότερο βότκα στο ποτό....<br>Μετά για μια στιγμή θυμάμαι να γλωσσοφιλιέμαι ελεηνά με μια γκόμενα με μπλέ μάτια (το μόνο που μου έμεινε) στην άκρη του μπαρ και να τη ρωτάω:<br> <i>"Πωςςς σσε *χικ λένε??"</i> <br>και αυτή με τσαντισμένο ύφος να μου λέει <br><i>"ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΣ!!!"</i><br><br>Μετά η απόλυτη λήθη... :facepalm:<br><br>