tyrion395
Mind-flayer
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!SPIDERMAN REMASTERED EDITION ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑΡΑ ΣΤΟ PS5 ΚΥΡΙΟΙ.
καλα...Και τα football manager τη sega έχουν ως publisher
Στεγνά το λένε πλέον. Δεύτερη μπόμπα είτε ως εξαγορά, είτε μέσω συνεργασίας. Και τα football manager τη sega έχουν ως publisher και δεν ξέρω αν η si ανήκει κιόλας στη sega.
Και εντάξει, ωραία ολ' αυτά, αλλά μην το παρακάνει κιόλας.
More pressing is what happens to Deathloop and Ghostwire: Tokyo, two games set for 2021 releases (following Deathloop's recent delay) on PS5, but not Xbox Series X and Series S. Speaking with Bloomberg, Xbox boss Phil Spencer indicated the exclusivity arrangement for these two games will be honored, although specific details weren't shared, including the prospect of them eventually making it to Xbox
Τα Ghostwire και Deathloop προορίζονταν όντως για PS5 exclusives?
Για timed exclusives τα είχα εγώ, μπορεί να κανω και λάθος.
gamegear mini με game pass, you heard it hear first fellasΤελικά αυτό με τη Sega δεν ήταν κάτι. Μάλλον κάποιοι έβαλαν λίγο παραπάνω Lynch στις ερμηνείες τους. Η κοπελιά με το X που σχημάτιζε με τα χέρια της απλά έλεγε "άκυρο, δεν μπορώ να το δείξω τώρα αυτό που είναι στο κουτί".
Οπότε για να μάθουμε τι είναι μέσα στο κουτί (είδες τι έκανα εκεί), θα πρέπει να περιμένουμε την παρουσίαση της Sega κατά τη διάρκεια του TGS.
Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι κανείς δε σχολίασε τα καθόλου διακριτικά κουτιά από Game Gear και παιχνίδια του πάνω στο γραφείο. Από τη στιγμή που έχει ανακοινωθεί πριν καιρό η mini εκδοχή, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα είναι...