What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

H Nintendo "επανασχεδιάζει" το Nintendo 3DS και 3DS XL!

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
:nope: :nope: :nope: :nope:
http://www.gameslife.gr/nintendo-is-redesigning-3ds-and-3dsxl-18412
Πώς φαίνεται ότι τα "παίρνουν" τα φράγκα... Το παρουσιάζουν -τόσο το site, όσο και η "μαμά" καθεαυτή- σαν να πρόκειται ουσιαστικά για μια απλή "βελτίωση" στο 3DS, μια "ανανέωση", σαν να "patchάρουν" ουσιαστικά τη κονσόλα, αντί να βγάλουν μια εντελώς καινούρια. :malakas:
Δηλαδή, σαν να λέμε, αν εγώ πάω στο κατάστημα με το 3DS και απόδιεξη αγοράς θα μου το αλλάξουν για την "patchαρισμένη" έκδοση χωρίς καμία επιβάρυνση? Γιατί όχι, εφόσον πρόκειται για βελτίωση αυτού που έχω, γιατί να ξαναπληρώσω σαν να αγοράζω καινούρια κονσόλα? :trollface:
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
Ντροπή και σ' αυτούς, ντροπή και σε μένα που θα το πάρω Day One...
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Αυτοί που θα πάρουν την νεα έκδοση θα βγουν κερδισμένοι, αυτοι που έχουν τις παλιές θα τσιμπήσουν λίγο την φόλα οπως και αυτοι που πήραν το πρωτο μοντέλο και μετα βγήκε το xl, αντί να βγάλουν κανα καινούργιο αναβαθμίζουν τα ηδη υπάρχοντα μπας και παίξει κανα παιχνίδι του gamecube
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Ποια διαφορετικη εκδοση του DS ειναι αυτη 8η? 9η?
Α ρε Nintendo
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,422
To site μάλλον κάνει copy paste το δελτίο τύπου. Δεν θα έλεγα ότι χρηματίζεται. Τώρα η κίνηση είναι ψιλοφάουλ από την μεριά της Νιντέντο, για όσους είχαν το απλό ή το XL 3DS.
Αντί για αυτό πάντως, προτιμώ ένα καλό smartphone με ένα MOGA gamepad, ή ένα laptop τούμπανο. Κάτι μου λέει ότι και αυτό άλλωστε είναι θέμα χρόνου να εξομοιωθεί.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Απορία... Αν κάποιος έχει ήδη 3ds , γιατί να το πάρει αυτό;

Επίσης , όντως καταφέρνει να πουλάει η nintendo περισσότερα έτσι; δλδ βγάζει το 3ds, μετα το XL και μετά αυτό. Πιο πολύ κόσμο θα τράβαγε αν έριχνε τις τιμές παρά βγάζοντας "αναβαθμισμένες" κονσόλες. Μήπως ρίχνει την τιμή στις καινούριες; Εδώ δεν ρίχνει την τιμή στα παιχνίδια του απλού Ds...
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Νταξ, θέσαν τον "καλύτερο επεξεργαστή" σαν δικαιολογία, αλλά και πάλι δεν θεωρείται τρελή αναβάθμιση ή "next-gen", όπως ήταν το GBA σε σχέση με το GBC ή το DS για το GBA.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Ναι. Εξάλου το καινούριο 3ds τα ίδια παίζει και όχι με βελτιωμένα γραφικά. Απλώς θα φορτώνει πιο γρήγορα.

<hr class="bbcode_rule" />
edit
Τελικά για αρπαχτή πάμε και εδώ. "Μερικά " καινούρια παιχνίδια θα παίζουν μόνο στο νέο 3ds, επειδή χρειάζονται περισσότερη επεξεργαστική ισχύ. Το μόνο θέμα είναι πόσα θα είναι τα "μερικά". Εγώ πιστεύω όλοι οι δυνατοί τίτλοι. Αρα όσοι καψεροί έκαναν το λάθος να πάρουν 3ds, θα πρέπει να το αντικαταστήσουν με το καινούριο.

http://www.polygon.com/2014/8/29/6082491/xenoblade-chronicles-is-coming-to-the-new-3ds-wont-work-on-older
 
Top Bottom